thanosp4 έγραψε:
Thanks verd αυτό είναι προφανέστατο, απλά..... στη περίπτωση τηε σεντρ δεν ισχύει. Αν αυτό συμβαίνει τότε μιλάμε και για ΓΑΜΩ τη χειραγώγηση στη σεντρ. Επίσης αλαπις ζητά τα μισά περίπου κεφάλαια απο την αποτίμισή της. δε νομίζω και αυτή η περίπτωση να είναι ελκυστική. Αυτό που λές είναι το σωστό λογικό και .. δίκαιο, αλλά μου δημιουργήθηκε η απορία γιατι όλοι μιλάνε για αναγκη καλύτερων αποτιμήσεων και στις περισσότερες εταιρείες δε το βλέπουμε και έπαθα μια σύγχυση

@trader ελεος ρε έχει γεμίσει το personal inbox στο capital με μηνυματά σου για το τί θα κάνει και πότε η ΝΙΟΥΣ !!!! δε ξέρω τι θα κάνει πάντως τα επόμενα νούρα που θα βγουν στο ΛΟΤΤΟ είναι 34,21,5,12,9,44 και είναι σίγουρο έχω πληροφορίες μέσα απο τον ΟΠΑΠ
Παρε κάνα τηλ στην εταιρεία και ρωτα, ένας γνωστός μου που παίζει ΚΙΝΟ και δεν έβγαινε ενα νούμερο που το παίζει πάντα, πήρε τηλ στον ΟΠΑΠ ζήτησε τον ηλεκτρολόγο για να τον ενημερώσει ότι κάηκε το λαμπάκι με το συγκεκριμένο αριθμό και δεν "ανάβει" ..... το αλάξαν και κληρώθηκε μετα απο λίγο το νούμερο που ήθελε, Πάρε και εσύ ΝΙΟΥΣ ίσως ξεχάσαν ότι η εταιρεά του είναι εισηγμένη
5 αστερο σε ολα
Ακομα και για την καραχειραγωγηση!!!
ετσι συμβαινει δυστυχως..
Το θεμα ειναι παντως να αξιζει η εταιρεια πουχεις στα χερια σου..
Αν αξιζει
οσα ..παιχνιδιακια και αν τις κανουν στο τελος , εσυ θα γελασεις τελευταιος
Οχι γιατι μας...αγαπανε,αλλα γιατι πρεπει να μας..πεισουν να βαλουμε το χερι στην τσεπη,οταν η ωρα φτασει
π.ς.
Για Αλαπις αν διαβασες το τι πρεπει να κανει καποιος που δεν εχει χρηματα,αλλα μονο κομματια της,,,
υποννοω σαφεστατα και που περιπου θαναι μετα την πρωτη μερα αποκοπης
Ειπαμε...οσο και αν σε καποιυς ειναι δυσνοητα..
Το Χρηματιστηριο εκτος απο παιγνιο αποτιμησεων,,
στην ουσια εχει σε πολλες περιπτωσεις να κανει και με την κοινη λογικη..