STL_XAA έγραψε:
Αγαπητε Verdadeiro,
Ειμαι ενα νεο μελος εδω και εχω εγγραφει διαβαζωντας τισ απαντησεις που δινεις με ηθος αλλα και γνωσεις.
Αποφασισα να γραψω και εγω γιατι ειμαι ενας απο τους Αλαπιδο-χτυπημενους μετα την ανακοινωση της ΑΜΚ.
Εχω μοκ 0,92 και σκεφτομαι να μπω στην αυξηση για να ριξω τον μ.ο. μου.Δεν σου κρυβω βεβαια τις επιφυλαξεις ,λογω ολων των μαυρων αποψεων (απο κορακια και μη) για την κακη μελλοντικη πορεια τησ Αλαπις.Ο σκοπος μου βεβαια δεν ειναι βραχυ αλλα μεσοπροθεσμος.Θα με ενδιεφερε η γνωμη σου για την πορεια της μετοχης μετα την αυξηση.Νομιζω οτι σαν και εμενα πρεπει να εχουν εγκλωβιστει και παρα πολυ αλλοι σε αυτην την τιμη οποτε η γνωμη σου για το αν θα ανακαμψει και σε ποσο οριζοντα το βλεπεις ειναι ιδιαιτερα σπουδαια.
Σε ευχαριστω εκ των προτερων
Να σου απαντησω φιλε μου...
Θαναι η πρωτη και τελευταια φορα που κανω δημοσια κατι τετοιο...
Και θα το κανω για να δωσω ψηγματα της λογικης μου,ασχετα αν οι απαντησεις μου θα δικαιωθουν η οχι πολυ αργοτερα..
Η Αλαπις εδωσε μεγαλα κερδη απο τα εξωφθαλμα χαμηλα της του Μαρτιου..
Καταρχας θεωρω την Εταιρεια με τις εξυπνες κινησεις που εχει κανει και ΘΑ κανει ,απο τις κορυφαιες στην Ευρωπη στον κλαδο της..
Το τι λενε οι διαφοροι για Λαυρεντη και τις μεθοδους του δεν με ενδιαφερουν..
Ο ανθρωπος χρησιμοποιησε κλασικες αμερικανικες χρηματιστηριακες λογικες για να γιγαντωσει μικρες εταιρειες μεσω συγχωνευσεων -εξαγορων και μπραβο του
Αν λοιπον εχεις αυτον τον λογικο μεσο ορο...ΙΔΟΥ
Αδιαφορεις για τις διακυμανσεις μεχρι την αποκοπη του δικαιωματος[θαχει πολλες!!!]
Αν εχεις χρηματα συμμετεχεις
και χρησιμοποιεις το δικαιωμα που εχουν οι παλιοι μετοχοι για να γραφτεις για ακομα περισσοτερες στην προνομιακη τιμη της αυξησηςΚαι περισσοτερες θαχεις και πολυ καλυτερο μεσο ορο και θα συμμετεχεις σε μια Εταιρεια ετοιμη για μεγαλες εξαγορες νεες...οπως εμεις που μπηκαμε στην αυξηση της ΕΤΕ και του ΤΤ και απλα περιμενουμε τα ΚΑΛΑ νεα
Αν τα οικονομικα δεν σου επιτρεπουν να συμμετεχεις επισης απλο..
Πουλας την πρωτη μερα ΜΕΤΑ την αποκοπη δικαιωματος ,
αδιαφοροντας για μεσους ορους κλπ
και αγοραζοντας αυτες που δικαιουσαι στα 0.46 γραφεσαι για αλλες τοσες
θα σου φτασουν τα λεφτα [απο την πωληση των μαμαδων] θα δεις
Προσωπικα περιμενω με αγωνια την τελευταια μερα διαπραγματευσης του δικαιωματος της τον Οκτωβρη ,,για να ξαναγινω μετοχος της
π.ς.
Ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που το κανω αυτο...
Το κανω γιατι διακρινω με μεγαλη μου λυπη..
τι αγνοια κυριολεκτικα επικρατει σε οτι αφορα αυξησεις κεφαλαιου