neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 07, 2009 11:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

alonedriver έγραψε:
Καλημέρα και πάλι στην όμορφη παρέα...

ΕΥΡΩΒ Κεφαλαιοποίηση (7/8): περί των 5 δις. Ανάγκες σε κεφάλαια περί των 1,5-2δις. Αν θεωρηθεί ως εφικτός λόγος κεφαλαιοποίησης/ύψος αύξησης το 5-6:1 θέλει περίπου διπλάσια κεφαλαιοποίηση για να κάνει τόσο μεγάλη αύξηση πετυχημένη. Δύσκολο. Άρα τι? Γι αυτό κάνει τα ομολογιακά το ένα πίσω από το άλλο?

Ομοίως:

ΑΛΦΑ: Κεφ: περί των 4 δις. Ανάγκες σε κεφάλαια περί του 1 με 1,5 δις. Εδώ αρκεί μια κεφαλαιοποίηση περί των 6 δις δλδ 30% υψηλότερα. Ίσως είναι περισσότερο πιθανό να το πετύχει μια ΑΜΚ 1 δις με τιμή περί των 12-13 ευρώ.

Τελευταία η ΠΕΙΡ με ανάγκες για κεφάλαια περί του 0,5-1δις και με κεφαλαιοποίηση περί των 3 δις. Η ΠΕΙΡ αν είναι λίγο συντηρητική στα λεφτά που θα ζητήσει και αγγίξει τα 10-11 ευρώ θεωρώ ότι μπορεί να διεξάγει με τους καλύτερους όρους μια ΑΜΚ περί του 0,75 δις-1δις.

Είναι δυνατόν ταυτόχρονα σε αυτήν την συγκυρία να ζητήσουν ΑΜΚ ΑΛΦΑ/ΕΥΡΩΒ/ΠΕΙΡ? Το θεωρώ δύδκολο.

Προσωπικά πιστεύω ότι μετά την ΕΤΕ και ΤΤ θα ακολουθήσει η ΠΕΙΡ, ενώ οι δύο βαριές ΑΛΦΑ/ΕΥΡΩΒ θα κάνουν τις δικές τους το 2010 με σαφώς καλύτερες αποτιμήσεις.

Βέβαια η συμπεριφορά της ΑΛΦΑ τελευταία δείχνει βιασύνη όπως πολύ σωστά επισημάνατε...

Θα ήθελα την πάντα πολύτιμη άποψή σας αν γίνεται για κάθε μια χωριστά όσον αφορά τις ΑΜΚ.

Ηδη εχεις απαντησει μεσα απο αυτες τις σκεψεις σου,φιλε alonedriver τα συζηταγαμε απο τοτε που η Πειραιως ειχε κοντα στα 7 αν θυμασαι..

Πιο πριν ταλεγε ο Κωστοπουλος αυτα!!!

Λεμε οτι στα καλα νεα πουλαμε[αποτελεσματα]
λογικα για να ανακοινωσει αυξηση πρεπει ναχει 10-11 ευρω..

Το ιδιο και Προτον φιλε Jordan θαχει αναλογα ψηλοτερα νουμερα..

Ε..στα ασχημα[ανακοινωση αυξησης] ξαναγοραζουμε ;)
αναλογως του σχετικου discound

Τι ειναι τοσο δυσκολο να γινει κατανοητο??

Το ιδιο και αλλες Τραπεζες..η Ευρομπανκ λογικα θα κανει πολυ αργοτερα σε πολυ μεγαλυτερα νουμερα[χρειαζεται μεγαλυτερη!!!]

Για αυτο γραφω το οτι ερχονται αυξησεις μετοχικου ειναι ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ νεο
για τα Χρηματιστηρια..

Σημαινουν ανοδικο κυκλο διαρκειας!!!

Δεν το παιζω ξερολας...ολοι κανουμε λαθη ..

Απλα ευθαρσως καταγραφω την γνωμη μου,απαντωντας σε ερωτησεις με βαση την οποια χρηματιστηριακη εμπειρια μου..

Αν καποιους βοηθω χαιρομαι..
αν σε καποιους γινομαι δυσνοητος ταχω πει...
απλα ας μην με διαβαζουν!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 07, 2009 11:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Οι Ελληνικές τράπεζες δεν είχαν καθόλου τοξικά. Μόνο οι επισφάλειες είναι ένα πρόβλημα. Μετά τις αυξήσεις κεφαλαίου που θα πετύχουν ΟΛΕΣ (διότι οι ξένοι τις θέλουν τις Ελληνικές τράπεζες επειδή είναι υγιείς για να πρωταγωνιστήσουν στην Ανατολική Ευρώπη), θα δείτε ότι το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα είναι απίστευτα ισχυρό. Απλά εμείς οι ραγιάδες θα το ανακαλύψουμε πάντα τελευταίοι με την ΕΤΕ στα 50 με την ΑΛΦΑ στα 25 και την ΠΕΙΡ στα 20 το 2012. Εκεί θα αγοράζουμε τις μετοχές που πουλάμε τώρα από τους ξένους που θα τις έχουν πάρει μέσω αυξήσεων κεφαλαίου....

Alonedriver

αχ,,μεγαλες αληθειες..

Απο τουτη την γωνια θα γραφω οσο μπορω,
να ξυπνησω εστω καποιους να τις ψαρεψουν στις αυξησεις...
να μην τις κυνηγουν μετα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 08, 2009 10:43 am 
Χωρίς σύνδεση

γεια χαρά φίλοι μου, μόλις αποφάσισα να εγγραφώ και να ρωτήσω σχετικά με citi !!! τη πήρα πρίν βδομάδες στο 2.60 με προοπτική για ... πάντα ..... ελπίζοντας σε επανενερξη διανομής μερισμάτων σε λίγο καιρό.

για μένα είναι First time in States και γενικά δεν παρακολουθώ τον οικονομικό τύπο εκεί, απο λίγα πράματα που διάβασα είδα ότι θα παίξει reverse split, ότι πουλά στοιχεία ενεργητικού και΄ότι έβγαλε ένα μεγάλο ομόλογο ..... απ ότι καταλαβαίνω η ΑΜΚ δεν είναι αναμενώμενη αν και δε ξέρω κατα πόσο θα αποφευχθεί. Πρός το παρόν πάει τούρμπο !!!

Αν καποιος θέλει να πεί κατι για citi ευχαριστώ προκαταβολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 08, 2009 11:28 am 
Χωρίς σύνδεση

Αγαπητε Verdadeiro,
Ειμαι ενα νεο μελος εδω και εχω εγγραφει διαβαζωντας τισ απαντησεις που δινεις με ηθος αλλα και γνωσεις.
Αποφασισα να γραψω και εγω γιατι ειμαι ενας απο τους Αλαπιδο-χτυπημενους μετα την ανακοινωση της ΑΜΚ.
Εχω μοκ 0,92 και σκεφτομαι να μπω στην αυξηση για να ριξω τον μ.ο. μου.Δεν σου κρυβω βεβαια τις επιφυλαξεις ,λογω ολων των μαυρων αποψεων (απο κορακια και μη) για την κακη μελλοντικη πορεια τησ Αλαπις.Ο σκοπος μου βεβαια δεν ειναι βραχυ αλλα μεσοπροθεσμος.Θα με ενδιεφερε η γνωμη σου για την πορεια της μετοχης μετα την αυξηση.Νομιζω οτι σαν και εμενα πρεπει να εχουν εγκλωβιστει και παρα πολυ αλλοι σε αυτην την τιμη οποτε η γνωμη σου για το αν θα ανακαμψει και σε ποσο οριζοντα το βλεπεις ειναι ιδιαιτερα σπουδαια.
Σε ευχαριστω εκ των προτερων

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 08, 2009 11:33 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

jor137 έγραψε:
Φίλε Verda, καλησπέρα

Γιατί τόσο χαμηλά τελευταία? -3% και -4% ΕΤΕ και ΑΛΦΑ και άλλες ... :(
και μόνο στο τέλος "συνήρθανε" λίγο. Επηρεάζει τόσο η ΑΛΑΠΙΣ?? Δεν έχουν χρήματα οι εγχώριοι?
Εξω στήθηκε πανηγύρι! Δεν προκάμαμε? Δεν μπορεί να μην ξέρανε για την ανεργία, "φώναζε" απ΄το πρωί!
Την Δευτέρα λες να πετάξουμε σαν ελατήριο? :)

Υ.Γ. ο φίλος μας ο Fantomas πρέπει να χαίρεται... η c το ξέσκισε το 4! :D :D

Η απαντηση ειναι οτι ΚΑΠΟΙΟΙ ξερουν απο Παρασκευη τι θα γραψουν οι Σαββατιατικες φυλαδες..

Η φημολογια για αυξηση μετοχικου στην Αλφα[παντως θα καθυστερησει λιγο]υψους 1 δις .,φοβισε τους βιαστικους...

Ταχω γραψει και εξηγησει..

Ο ορυμαγδος των αυξησεων μετοχικων που ερχεται,ειναι ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ νεο για τις Αγορες..

Σημαινει αμεση βελτιωση των αποτιμησεων προκειμενου αυτες να αναγγελθουν ;) πιεση προσωρινη στην ανακοινωση...λογω λογικου discound στην τιμη
καλο χρηματιστηριακο κλιμα να ολοκληρωθουν με επιτυχια
και βεβαια ισχυρους κεφαλαιακους δεικτες ΜΕΤΑ
ωστε να δωσουν μερισμα και να κανουν επεκτατικες κινησεις!!!

Θαναι η εποχη
που οι ..πανικοβλητοι σημερινοι πωλητες τους ...
θα τις ξαναγοραζουν
οπως τα λεει ο alonedriver σε πολλαπλασιες τιμες 8-)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 08, 2009 11:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

thanosp4 έγραψε:
γεια χαρά φίλοι μου, μόλις αποφάσισα να εγγραφώ και να ρωτήσω σχετικά με citi !!! τη πήρα πρίν βδομάδες στο 2.60 με προοπτική για ... πάντα ..... ελπίζοντας σε επανενερξη διανομής μερισμάτων σε λίγο καιρό.

για μένα είναι First time in States και γενικά δεν παρακολουθώ τον οικονομικό τύπο εκεί, απο λίγα πράματα που διάβασα είδα ότι θα παίξει reverse split, ότι πουλά στοιχεία ενεργητικού και΄ότι έβγαλε ένα μεγάλο ομόλογο ..... απ ότι καταλαβαίνω η ΑΜΚ δεν είναι αναμενώμενη αν και δε ξέρω κατα πόσο θα αποφευχθεί. Πρός το παρόν πάει τούρμπο !!!

Γεια σου φιλε Θανο

Μια που γραφεις στην δικη μου ενοτητα να σου απαντησω..

Η City θα κανει αυξηση ουτως η αλλως..

Για να αναγγελθει θελει ΚΑΛΥΤΕΡΗ χρηματιστηριακη αποτιμηση..

Σε βαθος χρονου αν ακολουθησεις την αυξηση της,θα βρεθεις πολυ κερδισμενος

Αυτη ειναι η γνωμη μου...

π.ς.
Αισθανομαι μερικες φορες οτι ολα οσα γραφω για αυξησεις,,,
ακουγονται κινεζικα,σε πολλους

Και ομως ειναι η πεπτουσια των Χρηματιστηριων...

τι να πω???

Αρχιζω να καταλαβαινω ΓΙΑΤΙ η πλειοψηφια βγαινει χαμενη ουτως η αλλως..
Ανεβει η πεσει ο δεικτης :evil:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 08, 2009 11:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

STL_XAA έγραψε:
Αγαπητε Verdadeiro,
Ειμαι ενα νεο μελος εδω και εχω εγγραφει διαβαζωντας τισ απαντησεις που δινεις με ηθος αλλα και γνωσεις.
Αποφασισα να γραψω και εγω γιατι ειμαι ενας απο τους Αλαπιδο-χτυπημενους μετα την ανακοινωση της ΑΜΚ.
Εχω μοκ 0,92 και σκεφτομαι να μπω στην αυξηση για να ριξω τον μ.ο. μου.Δεν σου κρυβω βεβαια τις επιφυλαξεις ,λογω ολων των μαυρων αποψεων (απο κορακια και μη) για την κακη μελλοντικη πορεια τησ Αλαπις.Ο σκοπος μου βεβαια δεν ειναι βραχυ αλλα μεσοπροθεσμος.Θα με ενδιεφερε η γνωμη σου για την πορεια της μετοχης μετα την αυξηση.Νομιζω οτι σαν και εμενα πρεπει να εχουν εγκλωβιστει και παρα πολυ αλλοι σε αυτην την τιμη οποτε η γνωμη σου για το αν θα ανακαμψει και σε ποσο οριζοντα το βλεπεις ειναι ιδιαιτερα σπουδαια.
Σε ευχαριστω εκ των προτερων

Να σου απαντησω φιλε μου...

Θαναι η πρωτη και τελευταια φορα που κανω δημοσια κατι τετοιο...

Και θα το κανω για να δωσω ψηγματα της λογικης μου,ασχετα αν οι απαντησεις μου θα δικαιωθουν η οχι πολυ αργοτερα..

Η Αλαπις εδωσε μεγαλα κερδη απο τα εξωφθαλμα χαμηλα της του Μαρτιου..

Καταρχας θεωρω την Εταιρεια με τις εξυπνες κινησεις που εχει κανει και ΘΑ κανει ,απο τις κορυφαιες στην Ευρωπη στον κλαδο της..

Το τι λενε οι διαφοροι για Λαυρεντη και τις μεθοδους του δεν με ενδιαφερουν..

Ο ανθρωπος χρησιμοποιησε κλασικες αμερικανικες χρηματιστηριακες λογικες για να γιγαντωσει μικρες εταιρειες μεσω συγχωνευσεων -εξαγορων και μπραβο του

Αν λοιπον εχεις αυτον τον λογικο μεσο ορο...ΙΔΟΥ

Αδιαφορεις για τις διακυμανσεις μεχρι την αποκοπη του δικαιωματος[θαχει πολλες!!!]

Αν εχεις χρηματα συμμετεχεις και χρησιμοποιεις το δικαιωμα που εχουν οι παλιοι μετοχοι για να γραφτεις για ακομα περισσοτερες στην προνομιακη τιμη της αυξησης

Και περισσοτερες θαχεις και πολυ καλυτερο μεσο ορο και θα συμμετεχεις σε μια Εταιρεια ετοιμη για μεγαλες εξαγορες νεες...οπως εμεις που μπηκαμε στην αυξηση της ΕΤΕ και του ΤΤ και απλα περιμενουμε τα ΚΑΛΑ νεα ;)

Αν τα οικονομικα δεν σου επιτρεπουν να συμμετεχεις επισης απλο..

Πουλας την πρωτη μερα ΜΕΤΑ την αποκοπη δικαιωματος ,
αδιαφοροντας για μεσους ορους κλπ
και αγοραζοντας αυτες που δικαιουσαι στα 0.46 γραφεσαι για αλλες τοσες ;)
θα σου φτασουν τα λεφτα [απο την πωληση των μαμαδων] θα δεις 8-)

Προσωπικα περιμενω με αγωνια την τελευταια μερα διαπραγματευσης του δικαιωματος της τον Οκτωβρη ,,για να ξαναγινω μετοχος της

π.ς.
Ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που το κανω αυτο...

Το κανω γιατι διακρινω με μεγαλη μου λυπη..
τι αγνοια κυριολεκτικα επικρατει σε οτι αφορα αυξησεις κεφαλαιου

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Αύγ 09, 2009 12:23 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Kαι για να τελειωσω με ΑΝΕΚ ,,μια που η σχετικη ανταλλαγη γνωμων σε δαυτην θεωρω οτι δεν ξεκαθαρισε τα πραγματα..να τα εξηγησω..

Στην Αλαπις μετα 120% ανοδο απο τα χαμηλα της δεν ηταν η εποχη για ψαραδες σε κεινην.. ;)

Αντιθετα στην Ανεκ και με μηδενικη σχεδον ανοδο απο την αρχη της χρονιας και με το δεδομενο
οτι η αυξηση της ΓΙΑ να αναγγελθει
θελει πολυ ψηλοτερη αποτιμηση...
γνωστο το γιατι...
γνωστο και ΠΩΣ θα γινει σε οσους το ψαχνουν το πραγμα

Ναι
επιμενω η ζωνη 0.90-1.10 ειναι ζωνη ψαραδων :D

Εκει αλλωστε δεν θαναι το 6μηνο το δυνατο οπλο...
αλλα το 9μηνο
[οι λογοι παλι ευνοητοι ;)

Αντε...πολλα εγραψα

Οποιος καταλαβε...

Ναστε ολοι καλα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Αύγ 09, 2009 7:39 am 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε Ευάγγελε(Verdadeiro) καλημέρα,

Οι τωρινές ΑΜΚ ποιοτικά, είναι διαφορετικές από το '99 (απληστία)
Τώρα τις έχουν ανάγκη (= εμπιστοσύνη) για να "κτίσουν" ...όσες μπορούν!
Βέβαια κάθε περίπτωση διαφορετική και θέλει μελέτη ;) και σωστό χρονισμό :)
Σ΄ευχαριστούμε για τον κόπο σου (βραδυατικα) να μας απαντάς και την αγνή σου διάθεση
να μοιραζεσαι μαζί μας την πλούσια χρηματιστηριακη σου εμπειρία!

Να 'σαι πάντα καλά
Ιορδάνης από Κρήτη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Αύγ 09, 2009 11:58 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

thanosp4 έγραψε:

Κύριε thanosp4 το C θα ξεπεράσει τα 5 με 6 δολάρια για την πλάκα του. Υπάρχουν λόγοι που θα συμβεί αυτό και ας πάνε να λένε ότι θέλουν οι ezmarke-tηδες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. ο Φαντομάς δεν θα το κράταγε το C και θα το αποχωριζόταν στα επίπεδα των 7 ευρώ και ειδικά αν προχωρήσει σε reverse split. Αυτά λέει ο Φαντομάς που είναι παπαγάλος τρελός για δέσιμο και όχι γραμματιζούμενος ζωγράφος διαγραμμάτων που όλα τα προβλέπουν.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: