neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 29, 2011 4:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

--------------------------------------EKTAKTO AΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ--------------------------------------

Αποκαλυφθηκε οτι υπηρχε απο παλιοτερα σχετικο ενδιαφερον απο τους επενδυτες

αποκλειστικη φωτογραφια:

Εικόνα

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 29, 2011 6:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

zontoxira έγραψε:
Εγω σαν πτωχη πλην ομως τιμια :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: χηρα αναθετω πλεον στον Κο hepapi να με εκπροσωπεί...
Περαστε απο το σπιτι μου να τα πουμε οποτε θελετε... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Υ.γ. το δωρο χριστουγεννων μην ξεχασετε :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Καλησπέρα..............................

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 29, 2011 11:23 pm 
Χωρίς σύνδεση

pithias έγραψε:
JVJ ..............μιλας για ελευθερια εκφρασης αλλα δεν δεχεσαι κριτικη.....πιος εισαι ο ΠΑΠΑΣ?.....αν συνεχισεις ετσι θα χασεις ακομη περισσοτερα μαλλια.Σαν μηχανικο σε περιμενα να σκεφτεσαι ορθολογικα ......με αλληλογραφια το πηρες? μηπως φταιει η βαρκα που κουναει ...πανε-ελα στο νησι?

Πως δεν δεχομαι κριτικη? Δεχομαι και παραδεχομαι. Δεν δεχομαι την ακριτη και αλογιστη τοποθετηση!!
Την ευκολη και ετοιμη λυση και κυριως δεν εθελοτυφλω , προκειμενου να ξεγελασω το image.
Προφανως!
Επαπροσδιορισε την εννοια του ορθολογικου, κατα οποια ερμηνεια θελεις, και ξαναελα να το συζητησουμε

Η τοποθετηση σου σε εκανε να νιωσεις καλυτερα? Σε εδειξε ανωτερο ή καλυτερο ή πιο εξυπνο? Δεν νομιζω! Αρκεστηκες στην ευκολη λυση, που λεει "μην αγγιζετε την εικονα" ή το "Το λαθος , εννοια ανυπαρκτη"
Εισαι στην κατασταση του "σκοτωνω τον ταχυδρομο". Ειναι για μενε τουλαχιστον ορατο δια γυμνου οφθαλμου οτι δεν εισαι σε καλη κατασταση

Παντως εαν ηθελες να μαθεις πληροφοριες δεν χρειαζοταν να ρωτας ανα την Ελλαδα, αρκουσε να με ρωτησεις αμεσα. Θα σε διαφωτιζα σε οποια γαργαλιστικη λεπτομερεια θα ηθελες να μαθεις.

Το λιγοτερο που μπορει να μου συμβει ειναι να χασω καμμια δυο τριχες παραπανω, τουλαχιστον δεν τις λεω.

Ασε! Το πως το πηρα το πτυχιο???!!! Με κουραση και πολλη δουλεια (δυσκολες εποχες για γιο μεροκαματριαρη). Αλλα και παλι, εχει τοση σημασια για σενα τι γραφει στο βιογραφικο, ή αν αυτα που λεω εχουν βαση και νοημα ουσιαστικο?

Κοιτα σαν θαλασσινος δεν εχω προβλημα να ταξιδεψω με οποιονδηποτε καιρο , το εχω κανει με ΠΟΛΥ αερα, πολυ όμως. Δεν παθαινει λοιπον τιποτα το μυαλο μου , ισα ισα ξελαμπικαρει απο το βοριαδακι του Αιγαιου.

Θα σου πω το εξης. Οπως καταλαβες δεν απανταω στα ανοητα και αστοχα σχολια σου, αλλα στην ουσια του θεματος. Και αυτο το κανω καθε φορα , με οποιον θελει να επικοινωνησει και παντα με καλη διαθεση και με τη δικη μου αισθηση του χιουμορ, που δεν απαιτω να ειναι αποδεκτη απο τον καθενα. Σε οποιον δεν αρεσει απο δω παν κι οι αλλοι. Ειανι οπως το εχω πει, κρινομαστε απο αυτο που γραφουμε απροσωπα. Εγω παντως δεν βιαζομαι να κρινω, (θα το εχεις διαπιστωσει φανταζομαι), ελεγχω πρωτα.

Στην προκειμενη περιπτωση η δικη μου (μη ορθολογικη κατ εσε) γνωμη , λεει οτι αν παρουμε εστω και ενα ψιχουλο πισω θα ειναι θαυμα, με οποιο λογικο σεναριο και να το δω. Οτι ο βασικος ειναι πολυ κατω των προσδοκιων, στα ορια του τυχασπαρτου, και οτι καλα θα κανω να ειμαι πιο προσεκτικος με το τι κανω τα λεφτα που βγαζω δουλευοντας 7 μερες τη βδομαδα συνηθως και παμπολες φορες μεχρι την αγρια νυχτα.

Το θυμικο μου, απο την αλλη μερια, λεει οτι ακομα γινονται θαυματα...., αλλα αυτο ειναι το επιπεδο διαφορας.

Επειδη εχω ιδιαιτερη σχεση με τη Θεσσαλονικη και με τους ανθρωπους της , θα σου πω αυτο. Μην αφηνεις την ομιχλη να καθεται περισσοτερο απ οσο αξιζει να κατσει , γιατι θολωνει την κριση.

Σου ευχομαι παντως μεχρι τις 21 Μαϊου να ειναι ολα οπως ολοι τα επιθυμουμε,και να χαρεις τη μερα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 30, 2011 8:50 am 
Χωρίς σύνδεση

JVJ.......ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΤΑΤΟΣ!!!!!!!! παντα ετσι χανεις τον χρονο σου για καποιους που δεν εκτιμας!!!!!!!Φαινεται οτι μπορει να ζηλευεις την επιτυχια μου στις προβλεψεις αλλα εχεις φαει ψιλο γαζι απο τις πηγες σου...βλεπεις εγω ο αφελης και ανεπροκοπος δεν κανω τιποτα αλλο απο το να ψαχνω για το ποιον σου!!!!!!! συζητησε και αυτο με το γιατρο την επομενη φορα...μια και πιστευεις στα θαυματα, ο Θεος ειναι μεγαλος. Οσο απο χιουμορ......σαν Εσατζης στο Γουδι το 1973.
Συνεχισε να ελεγχεις...κατι θα βρεις ....αυτο δε για Θεσ/νικη και ομιχλη πολυ Χιτσκοκικο.....ανατριχιασα!!!!!!! βλεπω ξερεις απο θολωμενη κριση. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!!!!!!!Θα τα πουμε ξανα στην επομενη ΓΣ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 30, 2011 9:42 am 
Χωρίς σύνδεση

Ρε μπαγασα, εγω εχω φαει δουλεμα απο τις πηγες μου? Θα με τρελλανεις. Ουτε για Οπελ μιλησα , ουτε για μελανια , ουτε για συμφωνιες , ουτε για ημερομηνιες! Ισα ισα αυτα αμφισβητω!
Και ποιες πηγες μου? Εκτος αν αναφερεσαι στις πηγες του Αχερωντα , του Κοκκυτου και του Πυριγφλεγεθοντα ΜΑΖΙ! Ξερω να διακρινω πυθια.
Γι αυτο δεν σε θεωρω ουτε αφελη ουτε ανεπροκοπο. Τουναντιον! Οτι εψαξες όμως , εψαξες, γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε?
Και απαντω παντα γιατι , ασχετα με το περιεχομενο και πιθανα το υφος, θεωρω οτι ετσι τιμω και εμενα και το συνομιλητη μου.

Πισω απο τη λεξη "θαυμα" φαντασου στην περιπτωση μας τη λεξη "απληστια"

Ενταξει τι να κανουμε? Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι αισθηση του χιουμορ. Χρειαζεται ανοιχτο μυαλο (Παρεπιπτωντως δεν ειναι το Γουδι, ειναι ο Γουδης, αρα στου Γουδη, εκτος εαν αναφερεσαι στο μαγειρικο σκευος)

Κατσε πρωτα να υπαρξει επομενη γενικη συνελευση , γιατι ....

Αυτο με την ομιχλη δεν ειναι Χιτσκοκ, ειναι Καρπεντερ, και καπου μεσα της κρυβεται ο βασικος (και καποιοι αλλοι) με το γαντζο. Μας τον εχει καρφωσει στην πλατη, και προσπαθουμε να ξεφυγουμε. Πολυ φοβαμαι οτι ειναι αργα. Θα δειξει.

Να ελεγξω τι? Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να βρω κατι. Οσο για τη θολωμενη κριση ειναι αυτο που βλεπω πλεον γυρω μου. Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να τη διακρινεις πλεον.
Οσο για το προβλημα μου, δυστυχως δεν χρειαζεται γιατρο, επενδυτη χρειαζεται, αλλα ετσι οπως την καταντησε το golden boy μας , μου φαινεται οτι περνανε απ εξω και φτυνουν τον κορφο τους.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 30, 2011 1:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ..................γκα-γκαν γκα-γκαν...........................

Στην σημερινη συναντηση παρακαλουνται οι συμμετεχοντες να φερουν και Α.Μ.Δ.Θ.Κ.Κ απο τας συμβιας θα ακολουθησει κρασοκατανηξη και εσπερινος ( εορταστικος) πληρωνει η εταιρεια..........( ΑΜΔΘΚΚ....αδεια μετα δημοσιων θεαματων και καμπαρε............μαζι με το πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων). :o :o :o :o

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 30, 2011 6:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

δεν ξερω τι συναντηση εχετε εσεις καλα να περασετε να φατε να πιειτε
αποτελεσματα εχουμε μηνες να δουμε αλλα τι σημασια εχουν ολα αυτα
εγω ευχομαι καλο μηνα απο αυριο ο τελευταιος του χρονου
και η ατζεντα γραφει 2 δεκεμβρη δικασιμος ο πετζετακης
8 δεκεμβρη αν δεν παρει κι αυτο οπως ο πλειστηριασμος αναβολη δικη για αιτηση πτωχευσης απο εργαζομενους
να δουμε αν ποτε θα βγει αυτο που περιμενουμε ολοι τοσους μηνες
υ.γ.χρονια πολλα στους εορταζοντες του αγιου αντρεα σημερα μεγαλη η χαρη του

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 30, 2011 10:47 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πυθια δεν μας τα λες ΚΑΘΟΛΟΥ καλα!!!

Ο Δοκτωρ Τζεκιλ με το Μιστερ Χαϊντ εισαι?

Η οργιωδη φασαρια που εκανες για το σουξε "Τσακα τη κλανια" και τα παρομοια διαφωτιστικα που ανεβασα
κα κατοπιν αρκετου τσακωμου, γραφεις "αλλιωτικα" χωρις να εχεις δωσει την παραμικρη σημασια σε οσα εχουν διημοιφθη και μετα μας σβουρας κατακρανα καμπαρε , κρασοκατανυξεις , αδειες απο συμβιες κλπ κλπ.

Αντε μετα να με πεισεις οτι δεν υποφερεις απο συγχυση (και το μυαλο σου ειναι θολο , πω πω πω πω, πω πω πω πω)

Συγκεντρωσουυυυυ!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 01, 2011 9:31 am 
Χωρίς σύνδεση

JVJ............Η/Ο Πυθια σαν την θεα Καλι και αναλογα τι καπνιζει...που φυσαει ο ανεμος και τα μερομηνια...βγαζει δελτιο καιρου.ΑΛΛΑ
1......Ειμαστε πολυπροσωπη οικογενεια μαφιοζων και οκαθενας καταθετει τις σκεψεις του.
2......Απο χθες το βραδυ εχεις ηδη διαψευστει ως προς τι θα γινει μετην ΠΕΤΖ.....η συνεχεια επι της οθονης.
3....Εχεις διαψευστει ως προς το ποιος ειναι αγνωστος..........ασχετα αν ακομη και στην ερευνα σου εφαγες ψιλο γαζι..
4.....και τελικα "μπαγασα" θα ζητησεις γονατιστος συγγνωμη για την εμπνευσμενη διοικηση της ΠΕΤΖ ( ειπαμε ναχουμε και χιουμορ)
5....Καλα περασαμε ....απιθανα περασαμε χτες βραδυ και χαιρομαι που υπαρχουν 23 μετοχοι με πολυ σεβαστο ποσοστο και μας θωρακιζει απο μελοντικα
στραβωπατηματα ( just in case!!!!!!)...
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ......ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 01, 2011 9:35 am 
Χωρίς σύνδεση

HEPAPI...............σημερα εσυ.....αυριο εγω..................ΤΕΤΕΛΕΣΤ......................σαμε....

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: