pithias έγραψε:
JVJ ..............μιλας για ελευθερια εκφρασης αλλα δεν δεχεσαι κριτικη.....πιος εισαι ο ΠΑΠΑΣ?.....αν συνεχισεις ετσι θα χασεις ακομη περισσοτερα μαλλια.Σαν μηχανικο σε περιμενα να σκεφτεσαι ορθολογικα ......με αλληλογραφια το πηρες? μηπως φταιει η βαρκα που κουναει ...πανε-ελα στο νησι?
Πως δεν δεχομαι κριτικη? Δεχομαι και παραδεχομαι. Δεν δεχομαι την ακριτη και αλογιστη τοποθετηση!!
Την ευκολη και ετοιμη λυση και κυριως δεν εθελοτυφλω , προκειμενου να ξεγελασω το image.
Προφανως!
Επαπροσδιορισε την εννοια του ορθολογικου, κατα οποια ερμηνεια θελεις, και ξαναελα να το συζητησουμε
Η τοποθετηση σου σε εκανε να νιωσεις καλυτερα? Σε εδειξε ανωτερο ή καλυτερο ή πιο εξυπνο? Δεν νομιζω! Αρκεστηκες στην ευκολη λυση, που λεει "μην αγγιζετε την εικονα" ή το "Το λαθος , εννοια ανυπαρκτη"
Εισαι στην κατασταση του "σκοτωνω τον ταχυδρομο". Ειναι για μενε τουλαχιστον ορατο δια γυμνου οφθαλμου οτι δεν εισαι σε καλη κατασταση
Παντως εαν ηθελες να μαθεις πληροφοριες δεν χρειαζοταν να ρωτας ανα την Ελλαδα, αρκουσε να με ρωτησεις αμεσα. Θα σε διαφωτιζα σε οποια γαργαλιστικη λεπτομερεια θα ηθελες να μαθεις.
Το λιγοτερο που μπορει να μου συμβει ειναι να χασω καμμια δυο τριχες παραπανω, τουλαχιστον δεν τις λεω.
Ασε! Το πως το πηρα το πτυχιο???!!! Με κουραση και πολλη δουλεια (δυσκολες εποχες για γιο μεροκαματριαρη). Αλλα και παλι, εχει τοση σημασια για σενα τι γραφει στο βιογραφικο, ή αν αυτα που λεω εχουν βαση και νοημα ουσιαστικο?
Κοιτα σαν θαλασσινος δεν εχω προβλημα να ταξιδεψω με οποιονδηποτε καιρο , το εχω κανει με ΠΟΛΥ αερα, πολυ όμως. Δεν παθαινει λοιπον τιποτα το μυαλο μου , ισα ισα ξελαμπικαρει απο το βοριαδακι του Αιγαιου.
Θα σου πω το εξης. Οπως καταλαβες δεν απανταω στα ανοητα και αστοχα σχολια σου, αλλα στην ουσια του θεματος. Και αυτο το κανω καθε φορα , με οποιον θελει να επικοινωνησει και παντα με καλη διαθεση και με τη δικη μου αισθηση του χιουμορ, που δεν απαιτω να ειναι αποδεκτη απο τον καθενα. Σε οποιον δεν αρεσει απο δω παν κι οι αλλοι. Ειανι οπως το εχω πει, κρινομαστε απο αυτο που γραφουμε απροσωπα. Εγω παντως δεν βιαζομαι να κρινω, (θα το εχεις διαπιστωσει φανταζομαι), ελεγχω πρωτα.
Στην προκειμενη περιπτωση η δικη μου (μη ορθολογικη κατ εσε) γνωμη , λεει οτι αν παρουμε εστω και ενα ψιχουλο πισω θα ειναι θαυμα, με οποιο λογικο σεναριο και να το δω. Οτι ο βασικος ειναι πολυ κατω των προσδοκιων, στα ορια του τυχασπαρτου, και οτι καλα θα κανω να ειμαι πιο προσεκτικος με το τι κανω τα λεφτα που βγαζω δουλευοντας 7 μερες τη βδομαδα συνηθως και παμπολες φορες μεχρι την αγρια νυχτα.
Το θυμικο μου, απο την αλλη μερια, λεει οτι ακομα γινονται θαυματα...., αλλα αυτο ειναι το επιπεδο διαφορας.
Επειδη εχω ιδιαιτερη σχεση με τη Θεσσαλονικη και με τους ανθρωπους της , θα σου πω αυτο. Μην αφηνεις την ομιχλη να καθεται περισσοτερο απ οσο αξιζει να κατσει , γιατι θολωνει την κριση.
Σου ευχομαι παντως μεχρι τις 21 Μαϊου να ειναι ολα οπως ολοι τα επιθυμουμε,και να χαρεις τη μερα.