neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 09, 2011 8:01 am 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε εργάτη καλημέρα.
Αν έχεις κάτι να πείς πέστο δυνατά. Τα υπονοούμενα δεν βοηθούν κανέναν.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 09, 2011 4:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εμενα η κυρα φρωσο η καφετζου που μενει διπλα μου μου ειπε σημερα στο φλυτζανι πως πρωτα θα μιλησει ο Γαπ ο πολιτικος και μετα θα μιλησει ο Γαπ ο βιομηχανος.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 09, 2011 6:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

εμενα ο ανθρωπος που δουλευει στα τυρια στο super market μου ειπε πως στην εταιρια περιμενουν μπας και τα βρουν οι επενδυτες με τις τραπεζες
απο την αλλη ο ψωμας μου ειπε πως πιστωτες και εργαζομενοι ετοιμαζονται για δικηγορους
ο νερουλας μου ειπε πως η εταιρια δεν βγαζει ανακοινωση που να χτυπιουνται οι μετοχοι σαν τα ψαρια παρα μονο αν γινει οριστικη συμφωνια
και τελος ο νεκροθαφτης μου ειπε πως αν δεν τελεσφορησει μεσα στο μηνα η δουλεια ουτε που θα το πουν τα ελικοπτερα τα εχουν ετοιμα
ΑΥΤΑ
ΕΛΛΑΣ-ΠΕΤΖΕΤΑΚΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 09, 2011 9:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αστα αστα!!!
Δεσμευτηκαν και οι λογαριασμοι του Λαυρεντιαδη (κατα κοσμον ΛΛ) θα δει και την ψειρου απο κοντα...

Εγω θα προτεινα στον δικο μας τον ΓΑΠ να βαλει (πισω τα) λεφτα στην εταιρεια , γιατι ο ΛΛ εχει δικλινο δωματιο

(και να κοψει αυτα που ηξερε τελος παντων)

οι εργαζομενοι και εμεις (οι μετοχοι) ειμαστε το λοτερο κακο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 10, 2011 9:08 am 
Χωρίς σύνδεση

@ εργάτη τι καιρό κάνει στην κεφαλλονιά?
@ ζωντοχήρα. μάλλον στην ίδια καφετζού πηγαίνουμε. Εγώ πάντως θα πάω και σήμερα. ΄
@ jean. o παραλληλισμός είναι άστοχος. άλλο πράγμα το κακό management κι άλλο η παρανομία.
@Παπαδήμος Λ. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις αυτά που το πολιτικό προσωπικό ΔΕΝ μπορεί να κάνει λόγω ανικανότητας.
Καλή επιτυχία.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 10, 2011 9:37 am 
Χωρίς σύνδεση

Χμμμμ....
Αγαπητε hepap κανεις λαθος.
Στο κακο management παντα ελλοχευει η παρανομια, εκτος αν μιλαμα για πανηληθιους.

Δηλαδη ας πουμε ... ποια ηταν η τιμη εισαγωγης στο ΧΑΑ?
που ξοδευτηκαν αυτα τα λεφτα (παραστατικα κλπ κλπ)

καποια funds εβαλαν επιλεον λεφτα ...
που πηγαν τα λεφτα? (παραστατικα , κλπ κλπ)

Ποια ητυαν τα περιουσιακα στοιχεια του βασικου και υπολοιπων υπευθυνων (ανα τον κοσμο) πριν και ποια ειναι τωρα?

(και μην μου πεις οτι ξεπουλαει για να τα δωσει στη εταιρεια, γιατι πουλαει τα ορατα δια γυμνου οφθαλμου)

Δεν ειναι καθολου αστοχος ο παραλληλισμος μιας και "επαιξαν " με τα λεφτα του κοσμου

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 10, 2011 10:41 am 
Χωρίς σύνδεση

Αγαπητέ Jean,

Θα μου επιτρέψεις λόγω επαγγελματικής εμπειρίας να διαφωνήσω και στην ...παρανομία αλλά και στην χαμηλή νοημοσύνη. To καλό management γενικά είναι δυσεύρετο.
Αυτό νομίζω είναι εμφανές στην ελληνική αγορά (και όχι μόνον).

Επίσης η ανάθεση σε Managers από τον Πρόεδρο ή τον Βασικό Μέτοχο εμπεριέχει πάντα ρίσκα.

Το κάψιμο του χρήματος που αναφέρεις είναι ένα πολύ αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του μέτριου ή κακού management. Σε ότι αφορά την ερώτηση σου για τα περιουσιακά στοιχεία του βασικού δεν έχω ιδέα. Εάν έχεις τεκμηριωση τα ακούω με μεγάλη προσοχή. Ανευ αυτής όμως οτιδήποτε πεις θα είναι στο πλαίσιο της αυθαιρεσίας.

Τέλος είναι απολύτως σαφές ότι η κρίση μου υπαγορεύει ως άστοχο τον παραλληλισμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ σώνει και καλά πρέπει να το αποδεχτείς. Η αποψη σου είναι σεβαστή.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 10, 2011 8:43 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φιλτατε hepapi

απαντω σε καθε θεση σου χωρις να αμφισβητω την εμπειρια σου στην αγορα.

1. Μια φορα κακο μανατζμεντ, δευτερη φορα κακο μανατζμεντ, τριτη φορα...
Τοτε ισχυουν τα δυο τινα που αναφερα.
Ειναι απολυτως βεβαιο οτι οι εταιρειες δεν απαξιωνονται με καποιο υπερφυσικο τροπο. Εαν δεν τις απαξιωνει ο ανταγωνισμος ή η τεχνολογια (που δεν ειναι η περιπτωση
μας) τοτε τις απαξιωνουν οι ιδιοι οι βασικοι με απωτερους σκοπους . Και μπορω να σου πω πολλα παραδειγματα (ενα κι ενα ).Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για εταιρειες
πολυεθνικες. Αυτες ποτε δεν πεθαινουν.
2.Το ρισκο ποτε δεν το αναλαμβανει ο βασικος μιας και ποτε δεν βαζει τα χρηματα του, αφου τα εχει ηδη πάρει αφ ενος μεσω της εισαγωγης στο ΧΑΑ , ετερου μεσω
χρηματιστηριακου παιχνιδιου (ειναι και καποιοι μετοχοι στο κολπο παντα). Οταν μπηκες στα 24ε και εχεις φτασει στα 0.30 ε ποιου ειναι πραγματικα το ρισκο?
Βεβαια δεν φευγεις κι ευκολα απο το ΧΑΑ γιατι οτι πληρωσε θα ξαναπληρωσει (ποτε? σε 10 χρονια, αλλα κανεις βασικος δεν βιαζεται αφου ειπαμε...)
3. Το καψιμο του χρηματος δεν ειναι του βασικου, το εχει στην τσεπη του. Ειναι του δικου σου χρηματος που του το εχεις δωσει ζεστο ζεστο και σου εδωσε χαρτια (αυλα
πλεον, φαντασματα ουτε να ταδεις δεν μπορεις) που δεν αξιζουν ουτε ενα κουτακι τσιχλες.
4. Στο θεμα " περιουσιακα του στοιχεια " θεωρω οτι αλλο εννουσες ως απαντηση, γιατι αυτο που μου εγραψες ειναι περισσοτερο ειρωνεια και σοφισμα, παρα θεση. Αν δεν
εχει μια το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να την πουλησει να σωθει. Αυτο που ειπα , ειναι οτι οταν εχεις παρει λεφτα απο ΔΕ και απο funds η σουμα με αυτα που εχεις
δωσει πρεπει να κλεινει, και αυτο αποτελει αντικειμενο ερευνας σε καθε περιπτωση. Νοημονες ανθρωποι ειμαστε, αλοιμονο!
5. Εαν η κριση σου μετα τον προπατζη, τον καθηγητη, την WAVAC, τa funds, τη Javes, τους ινδους και δεν ξερω τι αλλο, μετα το δουλεμα που εχουμε φαει απο βδομαδα σε
βδομαδα απο μηνα σε μηνα απο ετος σε ετος και τα ευρω σου να απαξιώνονται δεν σου λεει οτι κατι τρεχει, τοτε καλα κανεις και την εχεις αυτη την κριση. Η δικη μου
αλλα λεει.
6. Ουτε μπορω να δεχομαι τον βασικο σαν σωτηρα συνεχεια! Μια φορα σωτηρας αντε να το φαω (αν και οταν πουλας τη εταιρεια σου 24 ε το τμχ. δεν επιτρεπεται ουτε
αυτο). Μετα όμως γινεται επαγγελμα! Δεν ειναι δυνατον συνεχεια να μην κανει τα αυτονοητα!
Οταν μας χρειζεται ξερει να μας ψαχνει, τωρα που ειναι?

Συγχωροχαρτι εγω δεν δινω, γιατι δεν εχω δει καμμια ειλικρινη προθεση απο το βασικο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 10, 2011 8:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

μεγαλες αληθεις συγχαρητηρια φιλε jean

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 11, 2011 11:08 am 
Χωρίς σύνδεση

11 ο μηνας σημερα και ακομα περιμενουμε
το τελος οκτωβρη εχει γινει μεχρι τελος 20-25 νοεμβρη
μεχρι το 20485736537433645847336426532892893872645820382724252378347623727 Μ.Χ. θα περιμενουμε :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: