neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 02, 2011 8:26 am 
Χωρίς σύνδεση

1.....Υποστηριζω την πρωτοβουλια του ΘΑΝΟΥ και Gard.....ναι να προχωρισουμε σε Εκτακτη Γ.Σ.
2......Sundance αν δεν σε πειραξε τιποτα...τουλαχιστον συναχωμενος εισαι.
3......Αν η κλανια ειναι μαγκια!!!! και αντρισμος!!!! τι να πω θυμιζω μονο το ρητο.......φτηνη μαγκια-κλανια και κωλος φυνιστρινι και οποιος καταλαβε -καταλαβε.
4.....Αρχισε νεος γυρος τηλεφωνηματων για διαβεβαιωση οτι ολα τελειωνουν εντος ολιγου......επισημη τοποθετηση της εταιρειας ΓΡΑΠΤΑ τιποτα. Τουλαχιστον ο αλλος Γιωργος εχει κοτσια τις μακακιες να τις αναγγελει επισημα.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 02, 2011 11:24 am 
Χωρίς σύνδεση

μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει τι ακριβώς γίνεται με την εταιρία?

πάσα πληροφορία ή άποψη δεκτή............................................ :!:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 02, 2011 9:31 pm 
Χωρίς σύνδεση

Θα σου απαντησω στο θεμα αντρισμου...για να καταλαβεις

απο αυτους που κατα καιρους γραφουν στα φορα του ΠΕΤΖΚ οι μισοι τουλαχιστον με εχουν συναντησει προσωπικα και απο τους λλους οι περισσοτεροι με γνωριζουν τουλαχιστον φατσικα απο τις ΓΣ.
εσενα ποιος σε ξερει?
με ποιον εχεις μιλησει προσωπο με προσωπο?
ποιος απο δω μπορει να πει κατι για σενα?

ενα φαντασμα εισαι που δινεις ημερομηνιες και γεγονοτα που ΠΟΤΕ δεν επαληθευονται (μπουρδολογιες κοινως)

και μετα εχεις το θρασος να μου κανεις επιπληξη και κηρυγμα..

εαν εχεις παντελονια (οπως εχεις πει) και συνηθιζεις να τα φορας, πες μας "ειμαι ο ταδε και εχω την δεινα σχεση με την εταιρεια"
Διαλεξε εσυ τον τροπο επικοινωνιας.

Αλλιως γραφε οτι θελεις , αλλα για μενα αυτα δεν χουν μεγαλυτερη αξια απο εναν αερισμο (πορδη, για να το καταλαβεις)
και εσυ παραμενεις ενας παρλαπιπας

Ειναι η τελευταια φορα που απευθυνομαι (εστω και χοντρα και ας με συγχωρησουν οι φιλοι του φορουμ για την καταχρηση) σε σενα, μενει να δουμε το φιλοτιμο τη μαγκια και τον ανδρισμο σου που τοσο μας προέβαλλες. Αν ειναι να ξαναπεις μια φαμφαρα οπως οι προηγουμενες , μην κανεις τον κοπο να απαντησεις, μεινε στη σφαιρα του υπερφυσικου

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 02, 2011 10:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

εγω ενα θεμα θα βαλω και παλι μονο το οποιο ειναι το μονο που με απασχολει
ο μηνας αυριο εχει 3 και στις 10 επιμενει ο δικηγορος 80 εργαζομενων μου λενε πως θα καταθεσει αν δε δει φως μεχρι τοτε αιτηση πτωχευσης
και ερωτω η εταιρια τι εχει να πει επαυτου?
γιατι αν ισχυει 1 βδομαδα ακομα εχετε κυριοι

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:02 am 
Χωρίς σύνδεση

Προς Κλανιαρη ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.....Λυπαμαι αν το απλο αιτημα μου για καθαρο αερα πατησε τον καλο και τις ανασφαλειες σου περι ανδρισμου ( υπαρχουν ειδικοι γιατροι προσευχομαι για σενα)....Προσωπικα δεν νοιωθω καμμια αναγκη να μετρησω ποιοι και ποσοι με γνωριζουν αν και μετην οικογενεια μου ειμαστε παλαιοι μετοχοι( ναι εχουμε δει και μερισμα !!!!!!!). και εχουμε βρεθει σε πολυ περισσοτερες ΓΣ αποτι θα βρεθεις εσυ. Συγγνωμη που δεν σου εκφρασαμε τα σεβασματα μας .....
Συμφωνω μαζι σου για ΠΑΠΑΡΙΕΣ-ΨΕΜΑΤΑ που εχω μεταφερει εδω στον μιτο.......ειναι δυστυχως επι λεξη οι πληροφοριες που μας εδωσε η εταιρεια,εργαζομενοι σ'αυτην συνεργαζομενοι ...τραπεζες-υπηρεσιες κλπ. Αν εσυ εχεις μεταφερει κατι ποιο σοβαρο....θυμησε το μου γιατι δεν θυμαμαι. :lol: :lol: :lol:
Ισως καποιος να δικαιολογει τις εκπομπες σου οταν φταινε τα φασολια........οταν ομως ανοιγεις το στομα δεν υπαρχει δικαιολογια.
Και κατι τελευταιο...........αν δεν σ'αρεσει ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ !!!!( και ανοιξε το παραθυρο ......).

Οσο για τον ΠΕΤΖ....οπως ειναι τα πραγματα ευτυχως δεν διαπραγματευεται!!!!! Η απειλη για την αιτηση πτωχευσης εχει την ιδια βαρυτητα με την δικη μας απειλη για ΕΓΣ. Τι θα καταφερουμε? εκτος απο να βγαλουμε την οργη μας. Δεν ειναι η πρωτη και ουτε η τελευταια φορα που οι δυο ΓΑΠ πρεπει να γυρισουν στο νηπιαγωγειο για πολιτικους και μανατζερ.......

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 11:44 am 
Χωρίς σύνδεση

ο ενας βλαξ πεφτει σημερα-αυριο και η αγορα πανηγυριζει
ο δικος μας ποτε θα πεσει να πανηγυρισουμε κι εμεις σαν μετοχοι
ΜΕ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ :twisted:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 1:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

μου λενε καποιοι να παιρνω τηλ ολη την ωρα στα γραφεια
τι να μου πουν
πως τωρα παμε πισω λογω εκλογων-τραπεζων η οτι οι ινδοι τα βλεπουν και την κοπανησαν?
ικανους τους εχω να μου τα πουν αυτα
ας κανουν ο,τι θελουν πια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 1:48 pm 
Χωρίς σύνδεση

Προς το ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ

Απαντω , για τελευταια φορα, ανα παραγραφο

- Το θεμα του αντρισμου το εθεσες εσυ ως επιστεγασμα της ειλικρινειας και της ευθυτητας που προφανως εννοουσες οτι εγω δεν διαθετω , ενω εσυ την εχεις στο επακρο. Λοιπον...
Ελαχιστη σημασια εχει σε ποσες ΓΣ εταιρειων εχεις παρεβρεθει, και απο ποτε εισαι μετοχος (εσυ & η οικογενεια σου). Εχει τοση αξια οση αν ο προπαππους σου ηταν οπλαρχηγος στην επανασταση ή ο παππους σου δοσιλογος.

ΕΣΥ ποιος (ή ποια) εισαι και ΠΟΙΑ σχεση εχεις με την εταιρεια?? Σαφης ερωτηση και οποιαδηποτε απαντηση διαφορετικη ειναι υποπτη.

- "Συμφωνω μαζι σου για ΠΑΠΑΡΙΕΣ-ΨΕΜΑΤΑ που εχω μεταφερει εδω στον μιτο"

ΔΕΚΤΗ αλλα ΝΑ ΜΗΝ το ξανακανεις

- Οταν ανοιγω το στομα μου ΔΕΝ λεω ποτε "ΠΑΠΑΡΙΕΣ-ΨΕΜΑΤΑ" (βλ. προηγουμενη παραγραφο)

- Το οτι ειμαι μετοχος αυτοματα δημιουργει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ασχολουμαι . Δεν σημαινει ομως οτι θα γραφω ή θα λεω "ΠΑΠΑΡΙΕΣ-ΨΕΜΑΤΑ" (βλ. προ - προηγουμενη παραγραφο). ΈΣΕΝΑ παντως ΔΕΝ σου πεφτει λογος, τι θα κανω εγω.

- Ακομα δεν στεγνωσε το μελανι?

YΓ 1 Τσεκαρε μηπως η μποχα αναδυεται απο σενα.
ΥΓ 2 απο που κλανει το μπαρμπουνι?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 2:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

Θαθελα να αποχαιρετησω τους φιλους του μιτου μια και δεν εχω ορεξη να κανω προσωπικες αντιπαραθεσεις, ειμαι αλλεργικος στα αερια και οντως δεν γνωριζω απο που κλανει το μπαρμπουνι....αλλοι πιο ειδικοι και γνωστες ας βοηθησουν.Ισως αυτο να λυσει και το προβλημα της χωρας μας και αυτο περιμενουν οι Ινδοι........
Αν οτι σας μετεφερα διαψευστηκαν δεν ηταν σκοπιμα και πρωτος εγω την πληρωνω οπως και καθε σκεπτομενος μετοχος.Αν υπηρξε ακομη και υπερβολικη αισιοδοξια ευτυχως δεν μπορω να επιρρεασω κανεναν οταν η μετοχη ειναι εκτος διαπραγματευσης. Δεν μπορω ομως να δεχτω με τιποτα να συνεχισω σε τετοια ατμοσφαιρα .συνεχισε φιλε JVJ το αρωματικο σου εργο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 3:12 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: