Προς Κλανιαρη ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.....Λυπαμαι αν το απλο αιτημα μου για καθαρο αερα πατησε τον καλο και τις ανασφαλειες σου περι ανδρισμου ( υπαρχουν ειδικοι γιατροι προσευχομαι για σενα)....Προσωπικα δεν νοιωθω καμμια αναγκη να μετρησω ποιοι και ποσοι με γνωριζουν αν και μετην οικογενεια μου ειμαστε παλαιοι μετοχοι( ναι εχουμε δει και μερισμα !!!!!!!). και εχουμε βρεθει σε πολυ περισσοτερες ΓΣ αποτι θα βρεθεις εσυ. Συγγνωμη που δεν σου εκφρασαμε τα σεβασματα μας .....
Συμφωνω μαζι σου για ΠΑΠΑΡΙΕΣ-ΨΕΜΑΤΑ που εχω μεταφερει εδω στον μιτο.......ειναι δυστυχως επι λεξη οι πληροφοριες που μας εδωσε η εταιρεια,εργαζομενοι σ'αυτην συνεργαζομενοι ...τραπεζες-υπηρεσιες κλπ. Αν εσυ εχεις μεταφερει κατι ποιο σοβαρο....θυμησε το μου γιατι δεν θυμαμαι.
Ισως καποιος να δικαιολογει τις εκπομπες σου οταν φταινε τα φασολια........οταν ομως ανοιγεις το στομα δεν υπαρχει δικαιολογια.
Και κατι τελευταιο...........αν δεν σ'αρεσει ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ !!!!( και ανοιξε το παραθυρο ......).
Οσο για τον ΠΕΤΖ....οπως ειναι τα πραγματα ευτυχως δεν διαπραγματευεται!!!!! Η απειλη για την αιτηση πτωχευσης εχει την ιδια βαρυτητα με την δικη μας απειλη για ΕΓΣ. Τι θα καταφερουμε? εκτος απο να βγαλουμε την οργη μας. Δεν ειναι η πρωτη και ουτε η τελευταια φορα που οι δυο ΓΑΠ πρεπει να γυρισουν στο νηπιαγωγειο για πολιτικους και μανατζερ.......