neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 207 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Επόμενο

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ AΓΑΠΗΤΟΙ NEOFORUM-ΙΤΕΣ???
800 ΜΟΝΑΔΕΣ? 22%  22%  [ 5 ]
700 ΜΟΝΑΔΕΣ? 9%  9%  [ 2 ]
600 ΜΟΝΑΔΕΣ? 26%  26%  [ 6 ]
500 ΜΟΝΑΔΕΣ? 4%  4%  [ 1 ]
ΚΑΤΩ ΑΠΟ 500 ΜΟΝΑΔΕΣ? 39%  39%  [ 9 ]
Σύνολο ψήφων : 23
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!ΞΥΛΟ ΕΝ ΟΨΕΙ & ΜΕΤΑ Η ΝΗΝΕΜΙΑ....
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 2:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΣΤΑΥΡΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΗΜΕΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΒΚ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΝΟΔΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ VERDADEIRO.
MAKΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!ΞΥΛΟ ΕΝ ΟΨΕΙ & ΜΕΤΑ Η ΝΗΝΕΜΙΑ....
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 2:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΠΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΚ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΒΕΡΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΓΕΝΝΙΑ ΠΛΟΥΣΙΩΝ
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΥΝΕΙΣ
ΕΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΑΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΕΒΖ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ
ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1,5 ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΤΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 2:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΠ...ΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΤ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 18 ΕΥΡΩ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΠΑΚΙ.
ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ..0,87 ΕΥΡΩ.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ HAIRCUT, ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΟΥΦΑΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 7:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ,ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ!!!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ...ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΚΑΙ
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΟΥΡΕΜΑ 50% ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ!ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 11:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

@XARIS-PALL
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ-ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ!
ΚΑI ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ FORUM ΤΟΥ CAPITAL!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ-ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ!ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΣ
ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ?
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ??XARIS-PALL ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...!

idroxoos έγραψε:
καλησπερα

Δεν μπορω να ξερω ποιος ειναι ο λογος γι αυτη τη διενεξη.Σταυρο μαγκια σου( εξυπναδα , διαισθηση..) , που δεν εχεις τοποθετηθει ακομα στο Χαα.Ισως και να μην τοποθετηθεις ....Ισως και ναι...Ομως τι σε ενοχλει που εχουμε τοποθετηθει ολοι εμεις????προσπαθεις να μας αποτρεψεις να τοποθετηθουμε ???Προσπαθεις να δειξεις οτι θα πιασεις τον πατο????προσπαθεις να μας μειωσεις τη χασουρα μας???προσπαθεις να μας κανεις να κερδισουμε????χαιρεσαι με το να χανουμε????και αντε εμεις χανουμε καποιες χιλιαδες ευρω.....Δεν εχεις σκεφτει ποτε οτι σε λιγο θα χτυπησει και η "δικη σου πορτα"????
χανουμε απο το Χαα. ΧΑνουμε απο μισθους , απο χαρατσια , απο φορολογικες αδικιες, χανουμε απο πολλες αστοχιες δικες μας και των διαφορων κυβερνωντων....Εσενα δεν σε πιανει , δεν σε αγγιζει τιποτα απο αυτα??????Αν μπορεις και θες γραψε εναν λογο για να καταλαβω κι εγω ....
Οσο για μας , τους θαμωνες του μιτου,περαστικα μας!!!!παιξαμε και χασαμε....Ετσι απλα....παρολο αυτα πιστευω οτι ο δεικτης χρωσταει το 4 το μεγαλο που ισως μας δωσει την ευκαιρια για μερικες ανασες.
Να στε ολοι καλα

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΣΥΝ-ΖΩΔΙΤΗ ΥΔΡΟΧΟΕ-ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...
ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΠΟΤΕ...
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΠΑΝΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ.ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ''ΑΛΗΘΕΙΑ''.
ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.
ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο SALAS ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΧΑΣΟΥΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ...
ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ....

STAVROS7 έγραψε:
Δημοσιεύτηκε: 11 Απρ 2011, 21:16
HΡΘΑ!!!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΟΣΙΩΘΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΖΗΜΙΕΣ!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧ!!!!!!

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΩ ΕΓΩ,ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑ!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ....!
ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ!
ΕΔΩ ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΚΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙΑ (ΚΑΝΑ 200 ΑΡΙ ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ
ΧΑΑ ΚΑΜΜΙΑ 20.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

ΑΣΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ...

ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!
ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ????ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ???????ΟΧΙ!!!

ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ?????????? :lol:

ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5.5......
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ........ ΝΑ ΧΑΣΩ!!!!!!!!!!!

viewtopic.php?f=300&t=5985&start=180

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 27, 2011 10:48 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 27, 2011 1:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΞΕΝΑ,ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ
ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΡΟΜΟ.ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ.ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.

ΟΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ Η ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ,ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??

ΠΛΕΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 6ηΔΟΣΗ,ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΩ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 27, 2011 4:36 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΝΑ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!ΤΕΤΑΡΤΗ ,ΠΕΜΠΤΗ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΑΣΗΣ...

ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΤΑ ΞΕΝΑ....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 27, 2011 9:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Η αγορά αποτιμά τις τράπεζες σαν να μην έχουν κεφάλαια….Ο κλάδος χρειάζεται τεράστιες κεφαλαιακές ενισχύσεις….
Εχει δίκιο ο Λεωτσάκος για άλλη μια φορά.
Συμπέρασμα: το κάτω δεν τελείωσε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 27, 2011 10:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΗΟRIZON OΛOI EIΠAN NAI.....

Συνημμένα:
KLASIKA....jpg
KLASIKA....jpg [ 324.68 KiB | 4901 προβολές ]

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 207 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: