neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 24, 2011 1:06 pm 
Χωρίς σύνδεση

αγαπητε πυθια
ξερεις τι ειναι η κιουπκιουλου?

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 24, 2011 8:26 pm 
Χωρίς σύνδεση

1......Someone born in kiup-kale ,Minor Asia.
2......Τσαχπινογαργαλιαρα.........
3.......Μηπως εκανες λαθος στο ονομα?
Y.Γ. Τι σχεση εχει η πεθερα σου με τον Πετζ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 24, 2011 10:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

Κανενα απο τα τρια .
Καμμια σχεση.

Ρωτα στη Θεσσαλονικη, οπου βρισκεσαι , τι σημαινει και θα μαθεις

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 25, 2011 8:21 am 
Χωρίς σύνδεση

JVJ........Aν η ερμηνεια σου ειναι τοσο εγκυρη οσο και η πληροφορια σου ως το που βρισκομαι.........να πεταξεις τα ληγμενα η να αλλαξεις πληροφοριοδοτη...
Αν βρεθεις κατα Θεσσαλια ελα να σε κερασω τσιπουρακι.
Δεν απαντησες ομως η πεθερα σου η κιουπιο.....και ο Πετζ τι σχεση εχουν.
ΥΓ Βγες να παρεις λιγο αερα και μην καθεσαι μεσανυχτα Σαββατου μεσα.....θα μας χρειαστει καθε καλοπροαιρετος , καθαρο μυαλο, τις επομενες μερες.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 25, 2011 11:25 am 
Χωρίς σύνδεση

pithias έγραψε:
@ HEPAP....Οπως βλεπεις το κονεξ πιανει καλυτερα στην Θεσ/νικη απ'οτι Ιονιο. Αλλα ας αφησουμε τα τεννις-μουσικη(μποκου ντε κολτουρ) και τα ψαρια και ελα στο ψητο.
κλπ, κλπ,κλπ.....

Εχω πολυ καθαρο μυαλο αγαπητε. Και ειμαι και ιδιαιτερα καλοπροαιρετος ανθρωπος. Αλλα πεισε με οτι πρεπει να ειμαι και καλοπροαιρετος μαζι σου!!
Οσο για τα ληγμενα , μαλλον σε καποιες περιπτωσεις σαν την δικη μου φερνουν πολυ καλα αποτελεσματα, οποτε λεω να τα συνεχισω.
Στειλε μου με πμ που θελεις να σε βρω , μιας και τον αλλο μηνα πρεπει να ειμαι σε ενα συνεδριο στη Θεσσαλια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 25, 2011 12:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

JVJ....... :D :D :D :D δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα αν ησουν ντετεκτιβ.....θα πεινουσες.Και με αυτο συμπερανες οτι ειμαι στην ερωτικη πολη? Γιατι οχι Κεφαλωνιτης η παγανελι Κερκυραιος...... περιπου 20 μερες τον μηνα κοιμαμαι εκτος εδρας....εγω δεν εχω πεθερα....ψαχνω και γυναικα ορφανη απο μαμα.Τελος των παντωνννννν. Αν ανεβεις Θεσσαλια Σ/Κ τσιπουραδικο στην Ν.Ιωνια.Αν ειναι Δ-Τ-Τεταρτη τοτε κατα Τρικαλα μερια ( Πυλη Τρικαλων you know?) οπου εχουμε ενα εργο. Τα δικα μου δεν ληγουν γιατι ειναι φυτικης προελευσης απο Τυρναβο μερια και καλοξηραμενα........
Αυτα για την αποκατασταση της αληθειας και δεν νοιωθω την αναγκη να πεισω κανεναν.Αλλα παλι δεν με διαφωτησες με τη πεθερα σου!!!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 7:48 am 
Χωρίς σύνδεση

Να σε διαφωτισω.
Ειναι ορφανη απο μαμα.
Τωρα για ολα τα αλλα θα τα δουμε τον αλλο μηνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 10:20 am 
Χωρίς σύνδεση

τον αλλο μηνα????

χαχαχαχχα

δε λες καλυτερα μεχρι τελος του ετους.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 11:10 am 
Χωρίς σύνδεση

Μιλαω για τα τσιπουρα και τα αποξηραμενα φαρμακα απο τον Τυρναβο. Αλλα θα πρεπει να εχω τροπο επικοινωνιας πρωτα, οποτε....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 11:22 am 
Χωρίς σύνδεση

τα τσιπουρα ειναι ακριβα.

μεχρι την ανακοινωση του ντιλ, μονο νερακι βρυσης και πηγης, που ειναι και τσαμπα.

το αλκοολ με το σταγονομετρο.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: