neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 15, 2011 1:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

@ERGATIS.......μια απλη ερωτηση που δεν εχω παρει απαντηση..........πια ειναι τα κινητρα σου αγαπητε ΕΡΓΑΤΗ? Μαμα Τερεζα δεν σε κοβω, εργαζομενος στην ΠΕΤΖ δεν εισαι.... ουτε μετοχος...βρε μπας και εισαι η νεα μορφη της θεας Καλι? :D .......και μια και τα γραπτα μενουν δες ολες τις παλαιες μας καταγραφες.
@HEPAP......η αναφορα μου στην ΑΜΚ και το σπιτι στις ΗΠΑ ηταν για πλακα.....μαλλον το χιουμορ μου δεν ειναι αποδεκτο/κατανοητο απο καποιους. Οσο για τους ενοχλημενους .....ναι με πειραζει η εμφανιση ανταγωνισμου...θελω το μονοπωλιο στους χρησμους..δεν θελω ανοιγμα του επαγγελματος δεν ειμαι ταριφας. :D :D .

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 15, 2011 1:30 pm 
Χωρίς σύνδεση

α ηταν χιουμορ τωρα?
ενταξει οκ δε βρισκω ακρη κακως ασχοληθηκα παντα καπου θα υπαρχει ενας καχυποπτος
φιλε πυθια καλη συνεχεια και καλο κουραγιο
θα το χρειαστεις
ανοσια εχετε παθει στα ψεματα ουτως η αλλως

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 15, 2011 3:21 pm 
Χωρίς σύνδεση

@ Colega-tavaric-ERGATI..................ευχαριστω για τις ευχες και την ιατρικη διαγνωση ειμαι καχυποπτος επειδη εσυ εισαι ΥΠΟΠΤΟΣ........ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ΅ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ? :D :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 9:52 am 
Χωρίς σύνδεση

καλημερα
γιατι ειμαι υποπτος πυθια επειδη λεω τα πραγματα με το ονομα τους?
μηπως θαμαι και η αιτια αν χαλασει παλι η δουλεια?
αν ειναι ενταξει να λεω ολα τελεια πανε φανταστικα και πως θαρθει μαματη ανακοινωση οπως εχεις πει αν αυτο σε ανακουφιζει
εγω με αυταπατες δε ζω
ο βασικος εχει φτασει σε σημειο να παιρνει τηλ μετοχους να τους ενημερωνει και ΚΑΝΕΙΣ να μην τον πιστευει

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 10:11 am 
Χωρίς σύνδεση

πες εργατη και για ποιο πραγμα τους ενημερωνει να μαθουμε κι εμεις. τι ακριβως τους λεει?

ειμαι πολυ περιεργος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 12:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

μα τα κλασικα
ολα πανε καλα τελειωνουμε σε λιγες μερες
κανενας λογος ανησυχιας η μετοχη θα ξαναμπει στο ταμπλο
κτλκτλκτλ
αυτα ειναι γνωστα
το διαταυτα κανεις δε βλεπει
τωρα ειπαν πως μαλλον ουτε σεπτεμβρη προλαβαινουν τα εργοστασια
αντε να βγαλεις ακρη
υ.γ.να παιρνετε να ρωτατε ειστε μετοχοι μην τα αφηνετε στην τυχη τους φιλε χορευτη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 1:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

ergatis ama petixeis poythena ton trader 13 steiltoy xairetismata kai na perasei apo thn etairia na parei to merisma toy..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 9:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

ergatis έγραψε:
ολα πανε καλα τελειωνουμε σε λιγες μερες

τι τελειωνει? λεπτομερειες θελω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 10:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

ERGATI...............den apantas.......mipos exi dikio o astatos...........ali mia metamorfosi tou traider-korobotourloubouli?
Den mas ipes ti kapno foumaris...ta ipolipa asta ine foumara :D :D :D :D :D KAILA

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 18, 2011 8:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://countdown.free-and-online.com/?timer=mhihfe8438

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: