neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 12:08 pm 
Χωρίς σύνδεση

ξυπνα ergatis, οι μικρομετοχοι δεν μπορουμε να κανουμε απολυτως τιποτα.

pithias εγω δεν αντιδικω με κανεναν.

μακαρι να μην διαψευστουν οι πληροφοριες σου...

εγω πλεον θεωρω τα λεφτα της επενδυσης χαμενα...αν κατι αλλαξει καλοδεχουμενο και φυσικα θα το εκλαβω ως μια απροσδοκητη εκπληξη...

διοτι οι προσδοκιες μου τα τελευταια 2+ χρονια μονο σε απογοητευση με οδηγησαν...

τα λεμε μολις καπου αναγραφει "η εταιρεια πετζετακις ενημερωνει το επενδυτικο κοινο οτι:....."

μεχρι τοτε να τρωτε υγιεινα, να ειστε σκεπτικιστες, και να κανετε μια καλη πραξη καθε μερα.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 1:47 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλα σας κανουν τοτε
περιμενε κι εσυ τη δευτερα παρουσια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 3:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

αμην!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 6:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

SUNDANCE........τυπους σαν τον εργατη ειναι που θεωρω 5φαλαγγιτες μαιντανους................"καλα σας κανουν" αρα δεν ειναι μετοχος,αλλα ουτε εργαζομενος γιατι και αυτοι στο ιδιο λουκι ειναι.....εμφανιζεται καθε 2-3 μηνες κανει κριτικη, πεταει κορωνες και μετα αποχωρει. Δεν μας ειπε ποτε αυτος τι κανει...και τι ρολο βεβαια παιζει..........aferim..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 7:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

εσυ κυρια πυθια τι ρολο βαρας?
τον συνηγορο της εταιριας κανεις δηλαδη?δεν εχω καταλαβει γιατι καιρο σε διαβαζω
απο ρομποταδες και πυθιες χορτασαμε
τις προαλλες ελεγες για μαματη ανακοινωση 2 σεπτεμβρη που ειναι πιο πριν πως ειναι αργα αν δε γινει κατι στο σεπτεμβρη
αυτα τα ξεχασες?
μονο ο αστατος εχει πεσει σε ο,τι λεει μεσα κανεις αλλος
μηπως κατεσενα δε φταιει και για τιποτε ο βασικος μετοχος?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 7:22 pm 
Χωρίς σύνδεση

λεμε ΟΧΙ σε αναλυσεις, λεμε ΟΧΙ σε προβλεψεις, λεμε ΟΧΙ σε κοκορομαχιες, λεμε ΟΧΙ σε συμβουλες (τυπου καντε κατι οι μικρομετοχοι κλπ), λεμε ΟΧΙ σε παπαρολογιες (τυπου 'ολα θα πανε καλα', 'εγω σας το ειπα' κλπ, ετσι ξεκαρφωτα).

λεμε ΝΑΙ μονο σε επισημες ανακοινωσεις.

τα λεμε μολις καπου αναγραφει "η εταιρεια πετζετακις ενημερωνει το επενδυτικο κοινο οτι:....."

κυριε ελεησον!!!

ΥΓ. αν μας κατσει καλως, αν οχι απλα χασαμε τα λεφτα μας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 7:48 pm 
Χωρίς σύνδεση

"ΕΡΓΑΤΗ" λεμε τωρα......αν οντως διαβαζεις τοτε θαξερες οτι ειμαι απο αυτους που πειστεψαν στην εταιρεια και επενδυσα στο μελλον της.Οτι μαθαινω το ανακοινωνω προσπαθωντας να μην παραβω τους κανονες φιλοξενειας του μιτου....ουτε βγαζω δικες μου ιστοριες ουτε ανεκδοτα λεω....και αν εχω μονιμα πεταχτει απο το καπιταλ ειναι γιατι δεν μιλησα ευγενικα για ΠΕΤΖ και ΑΛΑΠΙΣ. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ αλλα κατηγορω τον βασικο μετοχο σαν βασικο λογο της καταντιας μας............αν οντως μας παρακολουθεις θα τοξερες και για τις διαφωνιες μετον ΤΕΝΕΚΕ ΡΟΜΠΟΤ ( αμμεσα εμπλεκομενος με JAVES) .............ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ? γιατι εισαι εργατης της εταιρειας οσο εγω μεντιουμ στουςΔελφους. Απαντησεις....οχι ερωτησεις.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 14, 2011 7:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

μισο λεπτο παρεξηγηση εγω δεν μπηκα με σκοπο να τσακωθω με κανεναν
ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε σωστα τοπες
ομως η καταντια της διοικησης ειναι απεριγραπτη
σε αυτο εσεις οι μετοχοι δεν μπορειτε να κανετε κατι πιστευεις?
ολα τα αλλα περιττευουν
δηλαδη ακου σοβαρο πλανο μετοχου βασικου ''να πουλησω το σπιτι μου οποτε πωληθει γιατι κι εκει κριση εχει να τσεπωσω 1,600,000 και να μπω στην αμκ''
δηλαδη αν η πωληση του σπιτιου γινει σε 1 χρονο παπαλα
αυτα ειναι ΑΣΤΕΙΑ η μαλλον ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ
καλα ειχε πει ο jeanvanjean πως ο βασικος θελει ξυλο με τη σεσουλα
αν σας ενοχλω κυριοι να μη γραφω
υ.γ.εσυ κυριε sundance κανεις απο τη μια λες και δεν πολυενδιαφερεσαι ο,τι κατσει λες καια πο την αλλη καθε μερα γραφεις βλεπω
εκτος αν κανεις καλαμπουρι γιατι τα λεφτα δεν ειναι για πεταμα φιλε
και μη μου πεις και τι να κανω ρε φιλε
αυτο σας ρωταω τις προαλλες λεγατε πως εχετε μεγαλο ποσοστο απο θεσσαλονικη δεν ξερω που πιεστε καταστασεις
δε εφταιγε καποια javes μονο εγω δε βλεπω καμια αλλαγη προσωπικα εκτος του οτι δε λενε συνεχεια ερχονται τα λεφτα αλλα για αυγουστο αρχες ελεγαν θα ανοιξει το εργοστασιο που ειναι?
δηλαδη ειναι υπερανω ολων η διοικηση και νομων?
ετσι και γινει στραβη δεν τους σωζουν ουτε 10 διμοιριες ματ εγω αυτο ξερω
αυτα καλο βραδυ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 15, 2011 12:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε εργάτη,

Τα συμφέροντα μου σίγουρα ΔΕΝ ταυτίζονται με του βασικού αλλά θα ήθελα να σου κάνω 2-3 ερωτησούλες
α. από που προκύπτει ότι η πώληση ενός προσωπικού πάγιου αφορά την ΑΜΚ;
β. γιατί δεν προτείνεις σε μας συγκεκριμένη κίνηση αντί να μιλάς γενικά και αόριστα του τύπου "κάντε κάτι"
γ. από που σου προκύπτει ότι δεν κάνουμε;
δ. είπε κανείς ότι καποιος είναι υπεράνω νόμων;
ε. ποιός σου είπε ότι ενοχλείς;

Να έχεις μιαν υπεροχη μέρα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 15, 2011 12:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

φιλε hepap

α.αναφερθηκα στα λεγομενα του πυθια ο οποιος αναφερει πως ο,τι μαθαινει γραφει
σε προηγουμενο μηνυμα του ειπε δεν θελει να χασει ολη την πιτα ο βασικος και θελει να μπει σε επομενη ΑΜΚ εκει θα παει ο,τι πουλαει
β.δεν νομιζω πως χρειαζεται να απαντησω αν δεν μπορειτε σαν μετοχοι να σκεφτειτε κατι εσεις
γ.απο το αποτελεσμα
δ.δεν ειμαι σιγουρος
ε.ευχαριστω

επισης να ειστε ολοι καλα
καλοπροαιρετα γραφω
δεν χωρανε διαξιφισμοι στην κατασταση

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: