neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 04, 2011 7:26 pm 
Χωρίς σύνδεση

@sundance............O ENDIAFEROMENOS AKOMI DEN EXI PARI APANTISI APO TIS TRAPEZES AN KE PROFORIKA TA VRIKAN................O VASIKOS OMOS AKOMI DEN INE 100% ETIMOS MIA KE AKOMI ELPIZI SE ENALAKTIKI PROSTHETI LISI.
AN PROSTHESIS KE TO EKSOTERIKO PERIVALON POU DEN VOITHA FOVAME MIPOS STO TELOS MAS ZITISOUN NA PLIROSOUME KE APO PANO GIA NA PAROUN TIN PETZ...........STO 69 FTASAME STO 99 DEN NOMIZO.........................KALA XRISTOUGENA KE EFTIXISMENO TO 2012

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 04, 2011 8:31 pm 
Χωρίς σύνδεση

no comment :o :o :o

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 04, 2011 9:09 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πυθια , αν αυτη τη στιγμη ο βασικος δεν εχει 100% ετοιμη και δεμενη τη οριστικη λυση , αφου εχει φερει στο απροχωρητο την κατασταση
και διαρρεει για εναλλακτικες λυσεις και οτι φταιει το εξωτερικο περιβαλλον κλπ κλπ, τοτε ειναι παθολογικα ανικανος να βοηθησει την εταιρεια του!

Χρυσο πιανει ,σκατα γινεται.

Στην περιπτωση αυτη δεν νομιζω οτι μπορει κανεις (μετοχος, ομολογιουχος, πιστωτης, εργαζομενος, τραπεζα κλπ) να περιμενει οτιδηποτε καλο απο δαυτον. Καλυτερα να δωσει το ποσοστο του και να ζητησει να κρατηθει μονο η επωνυμια , τουλαχιστον να θυμομαστε το ονομα (Αριστοβουλος)!

Οσο για τα χριστουγεννα 2012 , δυο τινα...Δεν υπαρχει ο Πετζετακης, ή η εταιρεια υπαρχει και δουλευει..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 04, 2011 9:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

πλεον ενα εχω να δηλωσω (αντιμετωπιση οσον αφορα την επενδυση σε πετζκ):

Δεν ελπίζω τίποτα. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι απενταρος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 05, 2011 10:34 am 
Χωρίς σύνδεση

Sundance......και φοβασαι και ελπιζεις....απενταρος δεν γνωριζω αν εισαι. Ελπιζεις οι φοβοι σου να μην βγουν πραγματικοτητα.Για αλλη μια φορα ειμαστε σε μαυρα σκοταδια και ο βασικος το παιζει σφιγγα............στελεχη της Πετζ ακομη αισιοδοξουν και περιμενουν ανακοινωσεις μερα με την ημερα....οπως και τον Δεκεμβριο του 2010,μερα με την ημερα μεχρι τον Απριλιο του 2011 που εσκασε η φουσκα. Παντως ακομη κανουν ασκησεις επι χαρτου για εναρξη παραγωγης εντος του μηνα.
J-V-J...Οταν σημερα ο ενδιαφερομενος ζητα haircut της ταξης του 50-60% απο τα fund πως ειναι δυνατον να μπουν νεα fund? Αλλα και η κοπρια εχει αξια σαν λιπασμα.....μηπως ο βασικος απλα εξαερωνει τον χρυσο?

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ.....ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.....ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Ο "ΥΠΟΧΘΩΝΙΟΣ" Ο "ΜΑΚΑΚΑΣ" Ο "ΤΕΝΕΚΕΣ" ΚΑΙ Ο " ΠΟΛΥΩΝΥΜΟΣ" ? :D :D :D :D :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 05, 2011 11:12 am 
Χωρίς σύνδεση

δεν ελπιζω. μετα απο 2 χρονια η ελπιδα εχει παει περιπατο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 05, 2011 5:48 pm 
Χωρίς σύνδεση

Υπαρχει γενικα προβλημα με τα παντελονια, αλλα αυτη την εποχη .....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 06, 2011 8:48 am 
Χωρίς σύνδεση

ΜΕ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΕΝΝΙΣ.......ΤΟΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
1......Παρντον ..ειπε ο σκατζοχοιρος και κατεβηκε απο την βουρτσα.
2......Τι ειναι μαυρο-καταμαυρο-βογγαει-αναστεναζει..αλλα ελπιζει..........ο επενδυτης της Πετζ.
Καλημερα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 06, 2011 11:37 am 
Χωρίς σύνδεση

εγω pithias αναμενω τις ανακοινωσεις πετζκ μεχρι και την παρασκευη οπως ειχες πει... :? :?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 06, 2011 1:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε Πυθία,

Το χιούμορ μακραίνει την ζωή.
Αλλωστε δεν νομίζω ότι έχουν μείνει πολλά να πούμε για την εταιρία.
Νέα Ζωή ή Θάνατος είναι οι 2 επιλογές.
Πάντως η καφετζού μου μου είπε ότι σε 2-3 βδομάδες θα έχουμε Νέα Ζωή.
Δεν ξέρω βέβαια αν πρέπει να την πιστέψω.........................................
Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι απατεώνισες.
Εγώ βέβαια επειδή προέρχομαι από ανατολικές ρίζες την ΠΙΣΤΕΥΩ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: