neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 09, 2009 9:48 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
Τα αποτελέσματα της Alcoa ΔΕΝ ήταν άσχημα. Δηλαδή τι περίμεναν ορισμένοι? Κέρδη?
Μα άμα έβγαζε κέρδη τότε θα ήταν οι δείκτες σε διπλάσιες τιμές από τις σημερινές. Καλά αποτελέσματα, με τις τιμές του αλουμινίου στο ήμισυ των περσινών. Η κρίση στην παρούσα φάση θέλουμε να στοπάρει και να επιβραδύνει.
Αλήθεια κύριε Frenhie, στην Ελλάδα τι περιμένετε από τις εταιρίες αλουμινίου? Κέρδη?
Ζημίες μεγατόνων θα εγγράψουν και αντί να πέφτουν οι τιμές στο ταμπλό μπορεί να δείτε και να ανεβαίνουν.
Δεν θέλουμε το μαύρο να το κάνουμε άσπρο. Θέλουμε το μαύρο να παρουσιάζετε ως μαύρο στο σωστό του χρωματισμό.

Σωστα..σωστα...

Ετσι ακριβως ειναι!!!

Και το capital προς τιμη του ,τον βιαστικο προφανως υπολογισμο
του συντακτη του το διορθωσε!!!

Οσο για το πως θα τα παρει η Αγορα...το βραδακυ φιλε Frencie

Και τα καλυτερα ερχονται ;)

Οσο για εδω λιγες μερες εμειναν.....για τους καταστροφολογους

Οταν τον Αυγουστο ερθουν τα ΔΙΚΑ μας εξαμηνα...δεν θαθελα να διαβασω κωλοτουμπες..

Επιτελους ας εχετε το θαρος της γνωμης σας ...

π.ς.
Η ΕΤΕ στα ορια που εθεσα :D
2 μερα σημερα δικαιωματων

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 09, 2009 10:28 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
Τα αποτελέσματα της Alcoa ΔΕΝ ήταν άσχημα. Δηλαδή τι περίμεναν ορισμένοι? Κέρδη?
Μα άμα έβγαζε κέρδη τότε θα ήταν οι δείκτες σε διπλάσιες τιμές από τις σημερινές. Καλά αποτελέσματα, με τις τιμές του αλουμινίου στο ήμισυ των περσινών. Η κρίση στην παρούσα φάση θέλουμε να στοπάρει και να επιβραδύνει.
Αλήθεια κύριε Frenhie, στην Ελλάδα τι περιμένετε από τις εταιρίες αλουμινίου? Κέρδη?
Ζημίες μεγατόνων θα εγγράψουν και αντί να πέφτουν οι τιμές στο ταμπλό μπορεί να δείτε και να ανεβαίνουν.
Δεν θέλουμε το μαύρο να το κάνουμε άσπρο. Θέλουμε το μαύρο να παρουσιάζετε ως μαύρο στο σωστό του χρωματισμό.

Ακριβως κ Φαντομα, να μην εχουμε παρωπιδες και να λεμε τα πραγματα με τ ονομα τους. Δε μπορουμε να πανηγυριζουμε και να λεμε να κι ενα καλο νεο επειδη οι ζημιες παρουσιαστικαν χαμηλοτερες των αναμενομενων. Αλλωστε ξερουμε πως μαγειρευονται τ αποτελεσματα. Οι ζημιες ειναι ζημιες και δε δικαιολογουν χαρες και πανηγυρια
verdadeiro έγραψε:

Φιλτατε Βαγγελη καταστροφολογος δεν ειμαι, ματια εχω και βλεπω, και το κλιμα δε μου αρεσει μ αυτα που βλεπω. Ευχομαι να δικαιωθεις εσυ ομως. Βεβαια, για καλο και για κακο, κρατα και καμμια πισινη και μην εισαι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ απολυτος φιλε μου καλε ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 09, 2009 10:35 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Δεν εννοω εσενα σε καμμια περιπτωση φιλε μου καλε!!!

Απλα δεν κανω κολοτουμπες ποτε στην ζωη μου!!!

Το Χρηματιστηριο ειναι για ΠΑΝΩ :roll: και εδω και στην Αμερικη

Αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν την αλλαζω,
αναλογα που φυσαει ο ανεμος καθε φορα!!!

Μαλιστα η ΕΤΕ [σηματοδοτης] παει ΚΑΛΥΤΕΡΑ και απο οτι υπολογιζα..

Κατα τα αλλα με το αλουμινιο στην τιμη που ειναι...
τα αποτελεσματα δεν ηταν απλα καλα εκει,ηταν περιφημα!!!

Βεβαια ταχω γραψει το πανηγυρι και οι διεθνεις πλεον κολοτουμπες θαρθουν με τα Τραπεζικα εξαμηνα την αλλη βδομαδα!!!

Οσο για τους...αναλυτες σας...μπορειτε να τους πειτε..
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ..

Περιμενετε στις 1950 :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 09, 2009 10:38 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
Η κρίση στην παρούσα φάση θέλουμε να στοπάρει και να επιβραδύνει.

Παντα ειστε προσεκτικος στις εκφρασεις σας κ Φαντομα και μπραβο σας. Απο το τι θελουμε ομως, μεχρι το τι εχουμε και το τι μελλει γενεσθαι υπαρχει τεραστια αποσταση

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 09, 2009 10:44 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

LONDON (Reuters) - Forecast-beating results from U.S. bellwether Alcoa (NYSE:AA - News) helped lift European stocks and draw global equities out of the red on Thursday, while currency markets reversed some of their recent cautious patterns.

The U.S. aluminum giant kicked off the latest U.S. earnings season on Wednesday by reporting a third consecutive quarterly loss, but it beat estimates by a large margin due to cost cuts.

Kαι βεβαια φιλε μου η ΑΓΟΡΑ απαντα αν ηταν οντως καλυτερα τα αποτελεσματα!!!

Οταν προεξοφλεις[εννοω χρηματιστηριακα[] ζημιες σε ενα υψος και βγαινουν πολυ χαμηλοτερες και βεβαια ειναι στοιχειο χρηματιστηριακου πανηγυρισμου :D

Οπως οταν βγαζεις κερδη ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο οτι περιμενουν η τουλαχιστον ισουψη...εχουμε πτωση αφου αυτα εχουν ηδη ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΘΕΙ στο ταμπλο

Απορω πως ανθρωποι με χρηματιστηριακη εμπειρια δεν καταλαβαινουν τα αυτονοητα!!!

Και βεβαια υπαρχει ΚΡΙΣΗ και βεβαια ομως τα πραγματα πανε καλυτερα!!!

Αλλως τα τραπεζικα επιτοκια θαταν μεγαλυτερα οπως τον Οκτωβρη

Και οι κατοχοι ρευστου θαναι οι μεγαλοι χαμενοι
στο πληθωριστικο περιβαλλον που ερχεται!!!

Αυτη ειναι η γνωμη μου και ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ

Κατα τα αλλα...ταπαμε

ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ θα δωσει δικιο η αδικο σε ολους μας..

Λιγες μερες[μεχρι Πεμπτη 16] μεινανε ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 09, 2009 10:45 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Οσο για τους...αναλυτες σας...μπορειτε να τους πειτε..
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ..

Περιμενετε στις 1950 :lol:

Ακουω τους παντες και διυλιζω ολα οσα ακουω. Κρατω καποιους βασικους κανονες ΤΑ, αλλα εμπιστευομαι ομως μονο τα ματια μου μ αυτα που βλεπουν στο ticker και αναλογα αποφασιζω ;) :D

Τελευταία επεξεργασία από frenchie και Πέμ Ιούλ 09, 2009 1:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 09, 2009 10:56 am 
Χωρίς σύνδεση

υπάρχουν χαρτάκια σήμερα που είναι στα χαμηλά τους πάλι
ΛΑΒΙ, οι δύο αγαπημένες σας ΝΙΟΥΣ και ΣΕΝΤΡ, Βιοκαρπέτ, Βιοτέρ, ΚΑΡΔΑΣ, Fashion Box, Byte, ΔΡΟΜΕΑΣ, ΕΛΑΣΤΡΟΝ, Moda Bagno, ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ, ΡΙΝΤΕ, ΑΓΡΑΣ

Αυτό που ξέρω μετά σιγουριάς επίσης είναι ότι θα δούμε κ την ΑΣΠΤ στα χαμηλά της σε λίγο καιρό

Για την ΑΛΑΠΙΣ αυτό που σας είπα πάντως επιβεβαιώνομαι, αν δεν κάνω λάθος

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 09, 2009 10:57 am 
Χωρίς σύνδεση

verd de moupes gte th vlepeis kali gia trade;kai poia imerominia pisteueis agorazetai aneta;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 09, 2009 11:04 am 
Χωρίς σύνδεση

frenchie έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:

Ακριβως κ Φαντομα, να μην εχουμε παρωπιδες και να λεμε τα πραγματα με τ ονομα τους. Δε μπορουμε να πανηγυριζουμε και να λεμε να κι ενα καλο νεο επειδη οι ζημιες παρουσιαστικαν χαμηλοτερες των αναμενομενων. Αλλωστε ξερουμε πως μαγειρευονται τ αποτελεσματα. Οι ζημιες ειναι ζημιες και δε δικαιολογουν χαρες και πανηγυρια
verdadeiro έγραψε:

Φιλτατε Βαγγελη καταστροφολογος δεν ειμαι, ματια εχω και βλεπω, και το κλιμα δε μου αρεσει μ αυτα που βλεπω. Ευχομαι να δικαιωθεις εσυ ομως. Βεβαια, για καλο και για κακο, κρατα και καμμια πισινη και μην εισαι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ απολυτος φιλε μου καλε ;)

Ούτε χαρές φίλε μου, ούτε πανηγύρια, ούτε κωλοτούμπες. Απλά ένα καλό νέο. Οτιδήποτε υπερβαίνει τις εκτιμήσεις προς το καλύτερο είναι καλό...πώς να το πούμε δηλαδή?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 09, 2009 11:06 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Lestat έγραψε:
υπάρχουν χαρτάκια σήμερα που είναι στα χαμηλά τους πάλι
ΛΑΒΙ, οι δύο αγαπημένες σας ΝΙΟΥΣ και ΣΕΝΤΡ, Βιοκαρπέτ, Βιοτέρ, ΚΑΡΔΑΣ, Fashion Box, Byte, ΔΡΟΜΕΑΣ, ΕΛΑΣΤΡΟΝ, Moda Bagno, ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ, ΡΙΝΤΕ, ΑΓΡΑΣ

Αυτό που ξέρω μετά σιγουριάς επίσης είναι ότι θα δούμε κ την ΑΣΠΤ στα χαμηλά της σε λίγο καιρό

Για την ΑΛΑΠΙΣ αυτό που σας είπα πάντως επιβεβαιώνομαι, αν δεν κάνω λάθος

Γιατι να τα αγορασουμε???? :D

Αφου θα τα παρουμε χαμηλοτερα κατω απο 2000 μον

Ετσι λενε οι....ειδικοι :lol:

Για Αλαπις φιλε μου καλε,μιλησες για γκαπ στα 0.80 αν δεν κανω λαθος και εγω ειπα οτι με βαση τα σημερινα δεδομενα εγω θα την αγοραζα στα 0.90
[δεν την προτιμω,,,εχει αλλες φτηνοτερες]

Αν διακρινω καλα ειναι σαφως πανω απο 0.90..πως δικαιωνεσαι??

π.ς.
Οσο για την καλη ψαρια της αγαπημενης μου στα 1,14 απο τον firecode χθες

θα την θυμισω αυτην την ψαρια σε κανα μηνα ..σε μερικους-μερικους :D

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: