Γεια σου ρε Ευάγγελε, καλημέρα
την Υγεία μας να χουμε
φίλε εαν σου πω το τι μπερδεμα έχει δημιουργηθεί με το record date? Τελικά ΕΝΑΣ μόνο άνθρωπος απ την ΑΣΠΙΣ χρηματιστηριακή ήξερε να μου το εξηγήσει (εκτός από σένα φυσικά) και ότι έχει να κάνει με το Τ+1 και το θέμα των ανοικτών πωλήσεων (να κλείσουν τυχόν ανοικτές θέσεις)
πχ μου είπαν ακόμα ότι για το ΥΓΕΙΑ αν πουλήσω σήμερα δεν δικαιούμαι
και άνθρωποι ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ, είναι δυνατόν ρε γμτ? Οι επαγγελματίες του χώρου να μην γνωρίζουν?
όσον αφορά τη συμφωνία αυτή που σου χα πει για την σατο, λοιπον, θυμήθηκα τι και πως.
Παλιότερα είχα μια κουβέντα με τον Νικο τον Κατσαιτη τον οικονομικό διευθυντή, ο οποίος ήταν και παλιά συνάδελφος σε άλλη εμπορική, γερμανική εταιρία που ήμουν
Στην κουβέντα πάνω μου χαν πει οτι έχουν υπογράψει συμφωνία μέσω της γερμανικής θυγατρικής για την κατασκευή της πλάτης των καθισμάτων στην ομάδα mg της μερσεντες και στην audi
αν εχω καταλάβει καλά μάλλον η κρίση σταμάτησε τα όποια σχέδια τους
επίσης κοιτάζω το παρακάτω -αλλαγή καταστατικού πέρυσι τέτοια εποχή
Παράθεση:
Τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας ώστε να περιλαμβάνει και την παραγωγή και εμπορία ειδών οικιακής χρήσεως, ειδών δώρου, ειδών δόμησης και κατασκευών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και εργαλείων, ειδών κήπου και εξοχής, ειδών ενασχόλησης ελευθέρου χρόνου, εποχιακών ειδών, υφασμάτων, ειδών ένδυσης, υπόδησης, βρεφικών και παιδικών ειδών και παιχνιδιών.