neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 12, 2011 10:42 pm 
Χωρίς σύνδεση

τελικα κε.Δαντη τι προβλεπεται θα γινει με τη συμμετοχη των ιδιωτων? θα κανουν πισω οι γερμανο-ολλανδοι κ σια ή θα επιμεινουν και θα μας βαθμολογησουν selective default οι οίκοι?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 12, 2011 10:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πάντως τα τελευταία δύο χρόνια όλη η πολιτική τάξη της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής απέδειξαν περίτρανα την μετριότητα αν όχι την ανικανότητά τους. Όταν φτάνει να πει ο Τρεμόντι ότι αποχωρεί από το Eurogroup για να χαλαρώσουν οι κινήσεις εναντίον της Ιταλίας η οποία δεν έχει πολιτική εδώ και περισσότερο από δέκα χρόνια αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ανεξέλεγκτα. Δηλαδή έφτασε ένας Τρεμόντι να σώσει το Μιλάνο μέσα σε 5 λεπτά από το σημερινό κατασπαραγμό και εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια 100 μλκς (μαζί με οικονομολόγους, σύμβουλους και λοιπούς ανίκανους) δεν μπορούν να λύσουν ένα πρόβλημα εκτεταμένο σε όλη την Ευρώπη; Πάντως εγώ επιμένω στο final act. Αυτό που λέει και Δάντης. Είμαστε στο και ένα. Όλα εδώ πληρώνονται. Ή θα γίνουμε μπάχαλο και ξεχάστε την ΕΕ ή θα γίνουμε επιτέλους USE.(να το παινευτώ κιόλας ότι εγώ το είπα πριν από τον Σόρος. Μόνο τα λεφτά του μου λείπουνε γμτ και η ηλικία του. Κατά τα άλλα, τα ίδια σκεφτόμαστε).

κ.Δάντη, λίγο Αλιγιέρης μου βγήκατε :D :D :D . Αυτό το ήξερα. Αν σε 10 χρόνια δεν έπαιρνα κέρδη καλύτερα να κολούσα το κηδειόχαρτο από τώρα. Αυτό ρώτησα. Θα υπάρχουν; Έστω και συγχωνεμένες με άλλες τράπεζες. Και αν γίνουν συγχωνεύσεις θα υπάρχουμε εμείς οι μικρομέτοχοι; Δεν ζητάω δέσμευση στην απάντηση. Απλώς λέω, τί λέει ο οικονομολόγος που πιστεύουμε; Θα υπάρχουν η να πάω να δουλέψω λίγο παραπάνω να βγάλω άλλα;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 11:11 am 
Χωρίς σύνδεση

ΑΤΕ εχει βγαλει τα μπουτια εξω και φωναζει ΠΑΡΤΕ ΜΕ !!! :D :D :D
Να την παρουμε αλλα με προφυλαξεις :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 2:41 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πανο οντως εχει θεμα η ΑΤΕ ...κανουν κουμαντο γκαγκστερς και παει συννεφο το ξεπλυμα ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 5:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

[offtopic] Πάντως ρε παιδιά είναι πολύ διασκεδαστικό να ζει κανείς στην Ιταλία αυτές τις μέρες και να παρακολουθεί φόρουμ και μπλογκς. Αν δείτε τί γράφουνε θα κάθεστε να κάνετε χάζι και να λέτε "μα πού το έχω ξαναδεί αυτό το έργο;". Τρομερά παλικάρια. Αν πάρει κανείς τις αναρτήσεις από εδώ ή από οποιοδήποτε φόρουμ ή μπλογκ συμπεριλαμβανομένου του Μάκη, τις μεταφράσει και τις βάλει εκεί δε θα καταλαβαίνεις ποιές είναι οι Ελληνικές και ποιές είναι οι Ιταλικές. Τα ίδια ακριβώς. Τα ίδια, τα ίδια, τα ίδια. Πάλι για αγανακτισμένους. Πάλι για περικοπές, πάλι για διαμαρτυρίες, για απατεώνες πολιτκούς, να φύγει η κυβέρνηση, τα φταίνε οι κυβερνήσεις των τελευταίων 20 ετών, τα διακοποδάνεια, τα εορτοδάνεια, τα αυτοκινητοδάνεια, οι αγρότες οι τραπεζίτες και πάει λέγοντας. Φανταστικό. Κάνω χάζι.[/offtopic]

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 5:49 pm 
Χωρίς σύνδεση

νομιζω κε.Δαντη οτι μια βραχυπροθεσμη αναστροφή ειναι πλεον κοντά. ψυχολογια μηδεν.
το ευρω τρέχει τόσο ασταματητο (1,416 τωρα) απο τις 4:30...κατι δειχνει απο μονο του αυτό για την ευρώπη.
επιπλεον η ανοδος του adr της εθνικης απο -4% εδω.

και δεν ειναι οτι το δολλαριο πεφτει, αλλά το ευρώ ανεβαινει. και τα αμερικανικα τρεχουν σφαίρα απόψε.

ξερουμε ποσες θεσεις ανοιχθηκαν/κλειστηκαν σημερα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 8:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

fufutos έγραψε:
[offtopic] Πάντως ρε παιδιά είναι πολύ διασκεδαστικό να ζει κανείς στην Ιταλία αυτές τις μέρες και να παρακολουθεί φόρουμ και μπλογκς. Αν δείτε τί γράφουνε θα κάθεστε να κάνετε χάζι και να λέτε "μα πού το έχω ξαναδεί αυτό το έργο;". Τρομερά παλικάρια. Αν πάρει κανείς τις αναρτήσεις από εδώ ή από οποιοδήποτε φόρουμ ή μπλογκ συμπεριλαμβανομένου του Μάκη, τις μεταφράσει και τις βάλει εκεί δε θα καταλαβαίνεις ποιές είναι οι Ελληνικές και ποιές είναι οι Ιταλικές. Τα ίδια ακριβώς. Τα ίδια, τα ίδια, τα ίδια. Πάλι για αγανακτισμένους. Πάλι για περικοπές, πάλι για διαμαρτυρίες, για απατεώνες πολιτκούς, να φύγει η κυβέρνηση, τα φταίνε οι κυβερνήσεις των τελευταίων 20 ετών, τα διακοποδάνεια, τα εορτοδάνεια, τα αυτοκινητοδάνεια, οι αγρότες οι τραπεζίτες και πάει λέγοντας. Φανταστικό. Κάνω χάζι.[/offtopic]

Εδω κολλαει η παγια θεση της παπαρηγα οτι το συστημα παντου τα ιδια θελει κλπ κλπ
Η πιστωτικη επεκταση ως κεντρικη οικονομικη επιλογη του συστηματος ηταν μοχλος για να μπει η χωρα στην ευρωζωνη και συναμα να πουλησουν τα προιοντα τους οι ξενοι στην ελλαδα (και τα καταναλωτικα και τα δομικα και τα κινητα και τ αυτοκινητα ...) , ταυτοσημη ηταν η αμερικανικη με τα στεγαστικα , ειναι δε τουλαχιστον γελοιο να το παιζει ο ελληνας τραπεζιτης αθωος κι οτι δεν ηξερε πως θα εξελιχθει το πανηγυρι οταν πιεζαν για να δωσουν κι αλλο χρημα...ηξεραν και παραηξεραν και σημερα ξερουν και παραξερουν τι θελουν...αν θα το πετυχουν ειναι και θεμα συσχετισμων στην ΕΕ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 9:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

@ Στέφανε

Στο ΣΜΕ του 20άρι οι ανοιχτές θέσεις έπεσαν στις 29.899 απο 30.638 χθές
ενω στο ΣΜΕ της ΕΤΕ έπεσαν στις 44.774 απο 45.919 χθές
Υπάρχει μια πτώση αλλά μάλον μικρή θα έλεγα στα πλαίσια των καθημερινών διακυμάνσεων

Αντίθετα στο δανεισμό τίτλων η ΕΤΕ ανέβηκε στα 12,772 εκατομμύρια μετοχές απο 11,850 χθές
και στις ανοιχτές πωλήσεις η διαφορά ανοιγμα και κλείσιμο είναι υπέρ του ανοίγματος περίπου 500.000 θέσεων

Εδω και αρκετό καιρό προσπαθώ να συνδέσω ολα αυτά με την αυριανή κίνηση του 20άρι και τις ΕΤΕ και ενώ φαίνεται να υπάρχει μια κάποια σύνδεση δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ώστε να μου χρησιμεύσουν στις κινήσεις μου

Αν θέλει κάποιος και έχει μελετήση το φαινόμενο ας μας πει περισσότερα
καθώς επίσης και αν υπάρχει κάποιο σάϊτ με αυτά τα στοιχεία σε μορφή excel ή metastock

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 10:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

έκλεισε το adr $1,27 +2,42% .....4,49 δικά μας εδώ..
ασυνηθηστα μεγαλος ογκος!
10εκατ.περίπου κομμάτια

μεγαλες πιθανοτητες πλέον αυριανού ανοδικού

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 14, 2011 6:19 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημέρα

stefanos1999,

"παραδοσιακά" η ΕΤΕ είχε 10 λεπτά του ευρώ διαφορά στην Αμερική, σε σχέση με την τιμή της εδώ. Μάλλον είχε το νόημα της ασφάλειας, έναντι συναλλαγματικού κινδύνου. Τους τελευταίους μήνες αυτή η διαφορά είχε εξανεμιστεί. Έχε το υπόψιν.

καλή σας μέρα.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 99 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: