neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1096 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 110  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΤΑΥΡΟΥ...!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 23, 2011 8:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλα πως το αφησαμε ετσι το στεκι ???

:) :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 23, 2011 8:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

http://www.youtube.com/watch?v=7_QAnRNe ... r_embedded ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ .ΦΙΛΟΙ []ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ[] ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ :!: ΜΠΟΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ :oops: :oops: :oops:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 23, 2011 8:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ετσι μπραβο Αξος
;) :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 23, 2011 8:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δώστε μας πίσω την Ελλάδα που αγαπήσαμε.
Δώστε μας πίσω την Ελλάδα που μας κλέψατε ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ [ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ]ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΑΤΕ ΜΩΡΟΜΑΝΕΣ ΜΩΡΑ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΤΕ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΑΛΙ .ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟΣ :!: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΟΥΤΕ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ :!: ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ :!:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 24, 2011 10:03 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ζακ Ντελπλά - Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 575 δισ

Ο Ζακ Ντελπλά, επιφανής Γάλλος οικονομολόγος και μέλος του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης της Γαλλίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Les Echos», εκφράζει την εκτίμηση ότι το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχεται στα 575 δισ. ευρώ και, παράλληλα, καλεί την Ε.Ε. να στηρίξει την Αθήνα αναχρηματοδοτώντας τα χρέη της με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

«Όλοι γνωρίζουν τον μύθο με τον τζίτζικα και τον μέρμηγκα», αναφέρει γλαφυρά ο κ. Ντελπλά και συνεχίζει: «Μόνο που η Ιστορία συνεχίζεται, γιατί ήταν το μυρμήγκι που χρηματοδότησε τον τζίτζικα στο παρελθόν και τώρα βαρύνεται με τα χρέη του».

«Οι παππούδες του μυρμηγκιού είχαν εξοντωθεί από τους παππούδες και τις γιαγιάδες του τζίτζικα και φέρουν κατά συνέπεια βαριά πολιτική και οικονομική ευθύνη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, οι Γερμανοί χρωστούν στους Έλληνες τουλάχιστον 575 δισ. ευρώ σε τίτλους από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από όσα χρωστούν οι Έλληνες στη Γερμανία. Και τέλος, ζουν και οι δύο στο ίδιο κτίριο και εάν ανατινάξουμε το διαμέρισμα του τζίτζικα τότε θα καταρρεύσουν όλοι», καταλήγει ο Ζακ Ντελπλά. ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 24, 2011 3:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

..... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΩΣΤΑ!!!
(... έφυγες πιο νωρίς απο μένα;;;; ..... καλά να περάσεις ...)

ΠΑΩ Ν' ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΩ :lol: :lol: :lol: ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΦΥΣΙΚΑ ... ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ .....

:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=rmH3gO1j ... r_embedded

ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 24, 2011 7:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΤΕΛΕΙΩΑΣΑΝ .ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΟΥΔΕΙΣ ΞΕΡΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ[ ΠΟΥΛΗΘΕΙ] ΣΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ :!: ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ .....ΕΓΩ ΘΑ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ Ο ΕΞΑΘΛΙΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ :?: ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ .ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ .ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 24, 2011 11:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

βλεπω-ΟΤΙ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΩΧΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ .ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΕ ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΔ -ΠΟΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΕΤΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ :!: :!: .ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ .ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ;) ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 26, 2011 4:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα και στα ταυράκια...!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 26, 2011 4:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπερα στο στεκι :P Σημαιοφορε wellcome back :) :!:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1096 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 110  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 37 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: