neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 90  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 8:45 pm 
Χωρίς σύνδεση

Το διατυπωσα πριν απο λιγες ωρες ......και θα το γραψω για μια ακομη φορα .....

Νιωθω τυχερος μεσα στην ατυχια μου που γνωρισα ανθρωπους με << Α >>> κεφαλαιο μεσα σε αυτα τα forum ......

Ανοιγω παρενθεση
(παρακολουθω τις δηλωσεις Σηφουνακη στην κρατικη τηλεοραση ... για τα γιαουρτια που εφαγε στον τοπο μου την Μυτιληνη .....
Αντε γαμησου ρε ανεπαγγελτε σκατοκοπριτη που καθε φορα αλλαζεις χρωμα κατα περιπτωση σαν το χταποδι .....Αηδια και θλιψη προκαλεις εσυ και οι αιωνοβιοι υπουργοι συντροφοι σου που πουλας την ζωη σου για την θεση σου...........)κλεινει η παρενθεση ..........

manos 69 .......
πραγματικα χαιρομαι που συμφωνουμε σε πολλα ......Ελπιζω μεσα απο τις μελωδιες και τις μουσικες να ανακαλυψουμε τους δρομους της γαληνης και της ηρεμιας της ψυχης ...Εγω τουλαχιστον το εχω αναγκη

Δημητρη .........πρεπει να παλεψουμε με υπομονη και σχεδιο ..Ξερω η μαχη ειναι δυσκολη και εχουμε πολλες πιθανοτητες να χασουμε
ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ !!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ

Φιλε Υδροχοε...
Πιστευω δεν αξιζει να τους χαρισουμε ουτε ενα ευρω ...Παιζουμε με χαρτοκλεφτες και σημαδεμενη τραπουλα ..Φανταζομαι επισης οτι ερχονται ακομη πιο δυσκολες καταστασεις ..Την Ηττα δεν θα την δεχτω ποτε οσο ζω ...Ειμαστε μαχητες και θα παραμεινουμε ,

Θεοδωρη ...
παντοτε θαυμαζα την αισιοδοξια και την υπομονη σου ...Να εισαι παντα καλα ρε φιλε

http://www.youtube.com/watch?v=nVMmRuczWC0

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 9:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

iraclis..εγραψε

manos 69 .......
πραγματικα χαιρομαι που συμφωνουμε σε πολλα ......Ελπιζω μεσα απο τις μελωδιες και τις μουσικες να ανακαλυψουμε τους δρομους της γαληνης και της ηρεμιας της ψυχης ...Εγω τουλαχιστον το εχω αναγκη

Φιλε το ειδα το εργο ...................... ασχετα αν επεσα στη λουμπα.

Η μουσικη ειναι ενα κομματι .....................της ζωης μας.

Τιποτα αλλο .................................. και παλι αισθανομαι .................. οτι και σε αυτο το λαθος εχω παρεα.

ΑΠΛΑ ........................ και ανθρωπινα.
Στη μουσικη ...............βρισκω κατι πιο πραγματικο.................. Τον ΗΧΟ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 9:20 pm 
Χωρίς σύνδεση

μακαρι ρε παιδια να γυρισουν ολα θετικα...

και η υπομονη εξαντλειται και τα αποθεματα...

Δεν ξερω αν εμψυχωνει ο ενας τον αλλον..
Ξερω ομως οτι οταν μοιραζεσαι ενα κακο μοιραζεται και η στεναχωρια...

Τα τελευταια μου χρηματα θα τα ριξω στην ΕΤΕ ...
Ισως και το οικοδομημα ολου του ΧΑΑ...
Τωρα σε ποια τιμη δεν ξερω, βλεποντας και κανοντας!!!!!
ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ

Το ΚΑΚΟ ειναι οτι πολλες φορες πεφτουμε σε ταυροπαγιδες και αυτο γινεται μηνες τωρα....

Ηρακλη
Πιστευω οτι χρωστα ενα καλο ανοδικο !!!!!
Παντα η ελπιδα πεθαινει τελευταια , αν και οπως ειναι η ολη κατασταση πανε να μας την στερησουν κι αυτη!!!!!

Απο το Βολο με εκτιμηση στα παιδια του φορουμ
καλη δυναμη παιδια
Χρηστος

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 9:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

idroxoos

Αν δεν γυρισει ..........θα σταματησουμε .........να ειμαστε ανθρωποι και να εχουμε γουστα :?: :?: :?:

Ολος ο καημος μας ειναι μονο οι μετοχες......... :?: :?: :?:

Την υγεια μας να εχουμε .................... και την οικογενεια μας γερη.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ............... ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ . ΜΠΡΟΣΤΑ στα παιδια μου (3) δεν βαζω τιποτα αλλο.

Με χωρις λεφτα ............... κανουμε.
χωρις αλλα πιο σημαντικα ...............δεν κανουμε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 9:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα σε όλους,

Καιτούλα, Ηρακλή, Δημήτρη, Μάνο, Θοδωρή, Χρήστο

Σας ευχαριστώ.
Τα λόγια σας με συγκίνησαν.

Δεν τα παρατάω, ούτε παρατάω την παρέα.

Απλώς το σιχάθηκα αυτό το παιχνίδι.

Πίστευα ότι παρακολουθώντας καθημερινά θα μπορέσω να βγάλω μια άκρη.
πίστευα ότι μπορεί να μειώσω την χασούρα μου (καλά για κέρδη δεν το συζητάμε)

Δυστυχώς έκανα λάθος.
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι έγινα ράκος ψυχολογικά με όλο αυτό το νταραβέρι.
Πέρασα ένα διάστημα που είχα διαρκώς νεύρα και όλα μου έφταιγαν.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Όπως είπε και ο Μάνος , θα ζήσουμε και με τα λίγα , εμείς νάμαστε καλά και η οικογένειά μας πάνω απ' όλα- και οι καλοί φίλοι.

Τέρμα λοιπόν η ενημέρωση , τέρμα και η συζήτηση για μετοχές, οικονομία, πολιτική και χαα

Από εμένα θα διαβάζετε πλέον μόνο για μουσική, κινηματογράφο, μεζεδοπωλεία και θέατρα, σαν το αθηνόραμα ένα πράγμα.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 9:55 pm 
Χωρίς σύνδεση

Συνονοματε ................ μια γνωμη ............... ειναι καλυτερη................. απο μια που δεν θα ακουσθει.
Κανε οτι νομιζεις ............ αλλα ενα προβλημα ........ δεν λυνεται με σιωπη. :!:
Ειτε λαθος ειτε σωστη................ εγω θα τη λεω.
Οσο μπορω........................... :idea:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 10:56 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγω ηρθα αργά.Ο Ηρακλής θα πήγε για ύπνο ο Ποσειδώνας θα παίζει το στοίχημα,η Ζαρα σίγουρα ειναι ξύπνια.
Βασίλη ,το πάρτυ των γενεθλίων ηταν μοναδικό.Και του χρόνου πάλι τα 40 εμείς θα σου γιορτάσουμε!!!Γιατί εσύ δεν μεγαλώνεις ποτέ!!! :P

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 12:04 am 
Χωρίς σύνδεση

Ηρακλή μου δεν έχεις δίκαιο.Κάθησα και είδα την εκπομπή ,οπου μιλούσαν διάφοροι πολιτικοί αρχηγοί.
Πολύ ωραία εκπομπή.Ολα τα τρωκτικά της ζωής μας ,μαζεμένα.
Και ,επειδή σε αντίθεση με τους άντρες, οι γυναίκες μετά την πράξη δεν πέφτουν να κοιμηθούν σαν να λύθηκαν όλα τους τα προβλήματα, αλλά αρχίζουν να σκέφτονται τι χρώμα θα βάψουν το ταβάνι,μέχρι και την επόμενη δόση στον Κωτσόβολο,έτσι :twisted: :twisted: :twisted: κάθισα και είδα την εκπομπή .
Γουσταρω τους άνδρες με εξουσία.Υπουργική εξουσία.

Μου χαρίζουν υπέροχες φαντασιώσεις.
Φοράω λέει γόβα στιλέτο, και του πατάω τα αρχ....με το τακούνι.
Αυτό βέβαια που δεν κατάλαβα ,ειναι αυτός ο Σαμαράς ,ο αποστάτης που πιστεύει οτι απαξ και γίνουν εκλογές θα τον ψηφίσουν ,για να κυβερνήσει.
Είμαι σίγουρη ότι περνάει κάθε πρωί από τη Ρηγίλλης και πίνει κάτι, ακριβώς όπως οι ναρκομανείς την δόση τους.
Γιατί δεν μπορεί,κάτι πίνουν,όλοι τους.
Και εσύ ???
Νοιώθεις,, οτι το κράτος σου ρίχνει τον αιματοκρίτη από την αφαίμαξη, και την Ευρωπαϊκή Ένωση να σου ετοιμάζει γύψο και λές ότι κάπου εδω ειναι το τέλος μου.
Αλλά αυτό για λίγο.Γιατί εμείς εχουμε τους δικούς μας ανθρώπους ,που νοιάζεται ο ένας για τον άλλον.
Ολοι παιδιά μαζί μέχρι το τέλος.Ετσι και αλλιώς μόνο λεφτά πήρανε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 12:35 am 
Χωρίς σύνδεση

καλησπέρα

Μανώλη, άφησα λίγο να αποφορτιστεί το κλίμα και να σου γράψω.
φυσικά και δεν είσαι ο μόνος σ'αυτή την κατάσταση, άλλος λίγο και άλλος πολύ, οι περισσότεροι κάπως έτσι είμαστε.
όμως, όπως είχα γράψει και πριν λίγες μέρες, την ψυχή μας δεν θα μας την πάρουν.
ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και για την Ελλάδα και για το ΧΑ

πάντως, εύχομαι να συνεχίσουμε να τα λέμε για πολύ καιρό ακόμα όλοι μαζί και κάποτε θα ξανάρθουν οι παλιές, καλές μέρες!!

υγ. ούτε χρωματιστή γραμματοσειρά δεν έχω όρεξη να βάλω. Θοδωρή που είναι τα πράσινα? :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 6:51 am 
Χωρίς σύνδεση

Ηρακλεους......ενα σαββατο δεν βρεθηκαμε και δεν πηραμε την δοση μας....και τα πηρες. :lol: :lol: :lol:

Ζαρινια καλημερα ....οταν σε διαβαζω .....ψυχανεμιζομαι..... : :D :D :D

ολοι τραβαμε ζορι με οσα συμβαινουν σε ΕΛΛΑΔΑ και ΧΑ.....τριαντα χρονια ζουσαμε με δανεικα και μαυρα λεφτα και τωρα ηρθε ο λογαριασμος. :( :( :(

ειμαι αισιοδοξος και πιστευω οτι τουτη η κριση τεχνιτη η μη θα μας δωση την δυνατοτητα να φτιαξουμε καλυτερα την χωρα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :) :) :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ. :) :) :)

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 90  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: