Το διατυπωσα πριν απο λιγες ωρες ......και θα το γραψω για μια ακομη φορα .....
Νιωθω τυχερος μεσα στην ατυχια μου που γνωρισα ανθρωπους με << Α >>> κεφαλαιο μεσα σε αυτα τα forum ......
Ανοιγω παρενθεση (παρακολουθω τις δηλωσεις Σηφουνακη στην κρατικη τηλεοραση ... για τα γιαουρτια που εφαγε στον τοπο μου την Μυτιληνη .....
Αντε γαμησου ρε ανεπαγγελτε σκατοκοπριτη που καθε φορα αλλαζεις χρωμα κατα περιπτωση σαν το χταποδι .....Αηδια και θλιψη προκαλεις εσυ και οι αιωνοβιοι υπουργοι συντροφοι σου που πουλας την ζωη σου για την θεση σου...........)
κλεινει η παρενθεση ..........
manos 69 .......πραγματικα χαιρομαι που συμφωνουμε σε πολλα ......Ελπιζω μεσα απο τις μελωδιες και τις μουσικες να ανακαλυψουμε τους δρομους της γαληνης και της ηρεμιας της ψυχης ...Εγω τουλαχιστον το εχω αναγκη
Δημητρη .........πρεπει να παλεψουμε με υπομονη και σχεδιο ..Ξερω η μαχη ειναι δυσκολη και εχουμε πολλες πιθανοτητες να χασουμε
ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ !!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ
Φιλε Υδροχοε...Πιστευω δεν αξιζει να τους χαρισουμε ουτε ενα ευρω ...Παιζουμε με χαρτοκλεφτες και σημαδεμενη τραπουλα ..Φανταζομαι επισης οτι ερχονται ακομη πιο δυσκολες καταστασεις ..Την Ηττα δεν θα την δεχτω ποτε οσο ζω ...Ειμαστε μαχητες και θα παραμεινουμε ,
Θεοδωρη ...
παντοτε θαυμαζα την αισιοδοξια και την υπομονη σου ...Να εισαι παντα καλα ρε φιλε
http://www.youtube.com/watch?v=nVMmRuczWC0