neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 12:15 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ακριβως φιλε μου,,με την υποσημειωση οτι δικαιωματακαι αλλα αν θελεις δεν θα μπορεις να αγορασεις αμεσως,αφου θα κανουν 3-4 μερες να μπουν μετα την αποκοπη..οκ??

Παντως τα δικα σου τα διατηρεις και συμμετεχεις στην αυξηση αν θελεις η τα πουλας και αυτα..θα διαπραγματευονται κανονικα,αν αλλαξεις γνωμη και δεν θελεις τελικα να μπεις στη αυξηση..

Ενα τηλ στο τμημα μετοχων της ΕΤΕ μολις ανακοινωθουν οι ημερομηνιες καλο θαναι να κανεις,να το καταλαβεις ακομα καλυτερα..

Μεχρι ποτε και πως θα πρεπει να καταβαλλεις το αντιτιμο των 11,30 για να συμμετασχεις..οκ??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 12:20 am 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:
Ακριβως φιλε μου,,με την υποσημειωση οτι δικαιωματακαι αλλα αν θελεις δεν θα μπορεις να αγορασεις αμεσως,αφου θα κανουν 3-4 μερες να μπουν μετα την αποκοπη..οκ??

Παντως τα δικα σου τα διατηρεις και συμμετεχεις στην αυξηση αν θελεις η τα πουλας και αυτα..θα διαπραγματευονται κανονικα,αν αλλαξεις γνωμη και δεν θελεις τελικα να μπεις στη αυξηση..

Ενα τηλ στο τμημα μετοχων της ΕΤΕ μολις ανακοινωθουν οι ημερομηνιες καλο θαναι να κανεις,να το καταλαβεις ακομα καλυτερα..

Μεχρι ποτε και πως θα πρεπει να καταβαλλεις το αντιτιμο των 11,30 για να συμμετασχεις..οκ??

Βαγγελη σ΄ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Θα παρω και ενα τηλεφωνακη στο τμημα μετοχων της ΕΤΕ να ρωτησω! Να εισαι καλα! Αν πουλησω η αγορασω την ιδια την ημερα της αποκοπης εχω δικαιωμα γαι τις αναλογες μετοχες ?
Αυτη ειναι η μοναδικη μου αποροια! Ολα τα αλλα τα καταλαβα! Και μαλλον απ οτι φανταζομαι με την λογικη μου τα παραπανω δικαιωματα θα ειναι μαλλον τα αδιαθετα, αυτα που με λιγα λογια δεν πειραν για χ η ψ λογο οι μετοχοι!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 12:34 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Αυτο με την μερα της αποκοπης δεν το καταλαβα καλα

Αν πουλησεις πριν δεν θαχεις δικαιωμα...
αν πουλησεις την επομενη,θαχεις που μπερδευεσαι??

Οσο για δικαιωματα..μπορεις να αγορασεις οσα θελεις...θεμα τιμης ειναι..δεν ειναι αναγκη να υπαρξουν αδιαθετα..

Ας πουμε.. για να στο κανω λιανα..

Αν θελεις να αγορασεις ΤΤ μεσω δικαιωματων μπορεις να το αγορασεις 0.88που εχει τωρα συν 3,7ο που ειναι η τιμη της αυξησης.,τουτεστιν 4,58 με μικρη εκπτωση σε σχεση με την τιμη στο ταμπλο που ειναι τωρα λιγο μεγαλυτερη..κατανοητο μιας και τα νεα ΤΤ θαρθουν ενα μηνα μετα..

Το ιδιο θα γινει και με ΕΤΕ τα δικαιωματα θα κοστιζουν τοσο για να τα αγορασεις ,που αν συνιπολογισεις και τα 11,30 θα σου βγαινουν το ιδιο με την τιμη στο ταμπλο,ασχετα αν αυτη θαναι μεγαλυτερη

ΤΟΤΕ θα στο γραψω πιο αναλυτικα...να τα καταλαβεις καλυτερα,,οκ??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 12:40 am 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:
Αυτο με την μερα της αποκοπης δεν το καταλαβα καλα

Αν πουλησεις πριν δεν θαχεις δικαιωμα...
αν πουλησεις την επομενη,θαχεις που μπερδευεσαι??

Οσο για δικαιωματα..μπορεις να αγορασεις οσα θελεις...θεμα τιμης ειναι..δεν ειναι αναγκη να υπαρξουν αδιαθετα..

Ας πουμε.. για να στο κανω λιανα..

Αν θελεις να αγορασεις ΤΤ μεσω δικαιωματων μπορεις να το αγορασεις 0.88που εχει τωρα συν 3,7ο που ειναι η τιμη της αυξησης.,τουτεστιν 4,58 με μικρη εκπτωση σε σχεση με την τιμη στο ταμπλο που ειναι τωρα λιγο μεγαλυτερη..κατανοητο μιας και τα νεα ΤΤ θαρθουν ενα μηνα μετα..

Το ιδιο θα γινει και με ΕΤΕ τα δικαιωματα θα κοστιζουν τοσο για να τα αγορασεις ,που αν συνιπολογισεις και τα 11,30 θα σου βγαινουν το ιδιο με την τιμη στο ταμπλο,ασχετα αν αυτη θαναι μεγαλυτερη

ΤΟΤΕ θα στο γραψω πιο αναλυτικα...να τα καταλαβεις καλυτερα,,οκ??

Βαγγελη καταλαβα τι λες, για το πριν και το μετα. Αλλο σε ρωτησα, αν πουλησω την ιδια την ημερα που ανακοινωθει θα εχω δικαιωμα? Γιατι από τι καταλαβα μου ειπες για το πριν, το καταλαβα, για την επομενη μερα, για την ημερα που θα ανακοινωθει θα εχω δικαιωμα? Και απ΄οτι καταλαβαινω θα εχω δικαιωμα και την ιδια ημερα αφου θεωρειτε μετα απο την ανακοινωση! Αυτο σε ρωτησα! Ελπιζω να καταλαβες!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 12:54 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Τι εννοεις θα ανακοινωθει???

Σε λιγες μερες θα σου πει η ΕΤΕ την ταδε ημερομηνια ΚΟΒΕΤΑΙ το δικαιωμα

Ε..μεχρι εκεινη την μερα ολοι οι μετοχοι της εχουν δικαιωμα στη αυξηση..

Αμεσως την επομενη της ΤΑΔΕ ημερας οχι...θα εχει αποκοπει το δικαιωμα απο την τιμη..

Παραδειγμα το ΤΤ την προηγουμενη Παρασκευη που εκοψε δικαιωμα ειχε 6.13 ...ανοιξε την δευτερα στα 4.92 αποκομενο απο το δικαιωμα,που μπηκε σε διαπραγματευση ξεκινωντας ακριβως απο το 1.21 προχθες!!!

π.ς.
Λυπαμαι αλλα νομιζω οτι δυσκολα μπορω να σου εξηγησω ολους τους χρηματηστ μηχανισμους μιας αυξησης ετσι!!!

Χρειαζεσαι χρηματ καθοδηγηση επαγγελματικη,τουλαχιστον στα πρωτα χρηματ σου βηματα..ζητησε την στην χρηματηστ που συνεργαζεσαι

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 12:58 am 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:
Τι εννοεις θα ανακοινωθει???

Σε λιγες μερες θα σου πει η ΕΤΕ την ταδε ημερομηνια ΚΟΒΕΤΑΙ το δικαιωμα

Ε..μεχρι εκεινη την μερα ολοι οι μετοχοι της εχουν δικαιωμα στη αυξηση..

Αμεσως την επομενη της ΤΑΔΕ ημερας οχι...θα εχει αποκοπει το δικαιωμα απο την τιμη..

Παραδειγμα το ΤΤ την προηγουμενη Παρασκευη που εκοψε δικαιωμα ειχε 6.13 ...ανοιξε την δευτερα στα 4.92 αποκομενο απο το δικαιωμα,που μπηκε σε διαπραγματευση ξεκινωντας ακριβως απο το 1.21 προχθες!!!

π.ς.
Λυπαμαι αλλα νομιζω οτι δυσκολα μπορω να σου εξηγησω ολους τους χρηματηστ μηχανισμους μιας αυξησης ετσι!!!

Χρειαζεσαι χρηματ καθοδηγηση επαγγελματικη,τουλαχιστον στα πρωτα χρηματ σου βηματα..ζητησε την στην χρηματηστ που συνεργαζεσαι

Ναι καταλαβα απολυτα. Ναι σιγουρα μεσα απο ενα φορουμ δεν προκειτε να μαθω πολλα. Παντως καταλαβα τι μου ειπες χωρις καθολου εμπειρια και ελαχιστες γνωσεις που εχω! Οπως και να εχει σε ευχαριστω για τον χρονο σου. Να εισαι καλα. Θα μαθω που θα παει!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 10:09 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Την Καλημερα μου..

Μια πολυ ενδιαφερουσα βδομαδα ξεκινα!!!!

Το ιδιο και το δευτερο live trade μας που φιλοδοξω να καλυψει το -4% του πρωτου και να μας βγαλει σε κερδος με το τελος της αυτξησης του,,,ΚΑΛΟ

ΤΤ λοποιν στα 4.60 ζωνη τα σημερινα που ξεκινησε,με χρονικο οριο την ολοκληρωση της αυξησης του,την αλλη βδομαδα,,

Αλλωστε ο φιλος μας ο lion εγραψε καποια πραγματα και δεσμευτηκα να απαντησω στην πραξη δημοσια ;)

π.ς.
Τα πληρη στοιχεια μου,για οποιον φιλο τα επιθυμει,ο admin τα εχει και για οποιον δωσει επισης τα δικα του..

τον εξουσιοδοτω δημοσια να τα δωσει

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 10:44 am 
Χωρίς σύνδεση

Δηλαδή προτείνεις Verdi, αγορά ΤΤ? Στα 4,60? Αν στην εβδομάδα αυτή η διορθωσούλα της προηγούμενης συνεχιστεί το trade θα πετύχει?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 10:48 am 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε Verdadeiro, ποια η άποψή σου για ΜΕΤΚΑ σε αυτά τα επίπεδα τώρα (περίπου 8ευρώ)?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 10:53 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλη ειναι η γνωμη μου..για Μετκα

Αλλα να...εκει φοβαμαι τις...ζαβολιες του Ευαγγελου
[παρομοια με Αλουμινιο στο παρελθον]

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: