neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 306  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 11:01 am 
Χωρίς σύνδεση

sunnyjohn1009 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 11:09 am

εσυ skoty ετσι απλα θα πεταγες στον δρομο κοσμο?
δεν εξεταζω πως μπηκαν,αλλα τοσο ευκολα μπορει να γινει?

/////////////

Τόσο εύκολα όσο οι 200 χιλιάδες απολυμένοι του Ιδιωτικού τομέα Σάννυ μου!
Αμαν πια με αυτήν την καραμέλα!

Θα πετάξουμε στο δρόμο Δ.Υ. και χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί!

Κανένας δεν σκέφτεται, ούτε ένα δάκρυ έχει κυλήσει για τους απολυμένους ιδιωτικών εταιρειών, που έχουν οικογένειες να θρέψουν...
Ούτε κανένας σκέφτεται τους ανθρωπους που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους λόγω της κρίσης. Αντιθέτως εκεί βγαίνει και χαιρεκακία: 'Μα πόσα μαγαζιά είχαν ανοίξει; είχαν γίνει παρα πολλά!' ή ' Να κλείσει ο κερατάς!' ή ακόμα ακόμα το πιο κουφό που άκουσα σε επιχείρηση παραγωγική με 26 άτομα προσωπικό που έκλεισε: 'Άντε να κλείσει ο παπαρας... Ερχόντουσαν οι νταλίκες κάθε τόσο να φορτώσουν και μας έκλειναν τον δρόμο...' Και το πιο ακραίο...: 'Έκλεισε; καλά να πάθει! Που ερχόταν με τη Μερσεντέ και μας κουνιότανε σαν το παγώνι! Τον κλείσαν φυλακή γιατί δεν είχε να πληρώσει; Σε ένα μήνα έξω θα ναι το λαμόγιο!'...

Και θα λυπηθώ τον 'φραπόγαλο' Δ.Υ. που πήγαινε στη δουλειά και ξυνότανε ;

Όχι ρε! Δεν λυπάμαι κανέναν!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 11:02 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

skoty έγραψε:
Η αγορά ετοιμάζεται για βουτίδι δυνατό σήμερα. Μάλλον θα σκάσει Φιτς

ε και τι εγινε αμα σκασει η πριτς φιλε σκοτυ

αστη να σκασει και να πλανταξει μας νοιαζει;

τα ψαρια απο την λιμνη εχουν εξαφανιστει ο καιρος του ψαρεματος τελειωσε θα μπουμε σε μια φαση αδρανειας και αδιαφοριας .

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 11:13 am 
Χωρίς σύνδεση

Θα πετάξουμε στο δρόμο Δ.Υ. και χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί!

τραμπ.
εισαι ηδη στο τρυπακι που θελουν να σου βαλουν!
αυτους που θα πεταξουν στο δρομο(δεν θα γινει αυτο ετσι) εχουν οικογενειες,μεγαλωνουν παιδια κ.λ.π!
αντε φαε απο τωρα ενα προφιτερολ να ηρεμησεις!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 11:23 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Παράθεση:
τραμπ.
εισαι ηδη στο τρυπακι που θελουν να σου βαλουν!
αυτους που θα πεταξουν στο δρομο(δεν θα γινει αυτο ετσι) εχουν οικογενειες,μεγαλωνουν παιδια κ.λ.π!

Πλάκα κάνεις..οι άλλοι τί μεγαλώνουν;; Μούλικα;;...αν άυριο μεθαύριο που για να βγει πέρα ο λογαριασμός για να μπορούν οι κύριοι εσαεί να πληρωνονται κ να μεγαλώνουν τα παιδιά τους κ θα σου παει το ΦΠΑ στο 30% θα σου αυξησει κι άλλο τις βενζίνες κι άλλο το ΕΦΚ κι άλλο το φόρο ακινήτων, κι άλλο τους έμμεσους φόρους,....να δώ πώς και τί θα λες μετά.
Δεν θα δικαιούσαι δια να ομιλείς κ να φωνασκείς που η βενζίνη θα πάει στα 5ευρώ το λίτρο τρόπος του λέγειν...
άκου κει, έχουν οικογένειες....ο αδερφός μου που απολύθηκε προ μηνων δεν έχει οικογένεια, όπως και άλλοι συγγενείς μου;; ή εσύ αύριο;;..αλλά αυτός δεν έχει οικογένεια ή άλλοι γιατί δεν είναι δημοσιοι υπάλληλοι κ τα παιδά τους μούλικα. Κανείς πούστης Ρέππας Κατσέλη κ Σαμαρά δεν είπαν τίποτα για την ταμπακιέρα...πελάτες...καλά λέω γω...καλύτερα μια χρεωκοπία για να στρώσουμε. :evil: Η λογική είναι ποιός πληρώνει την κρίση;; Και αυτός που δεν την πληρώνει είναι ο δημόσιος χρεωκοπημένος τομέας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 11:30 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κατσε ρε συ φίλε sunny και μόλις πήγα και πήρα και το μπερμπον σου !
Οι άλλοι τι έχουν δλδ από το "νεροχύτη βγήκαν"!?
Η ξαδέρφη μου είναι στο μήνα της και εδώ και 4 μήνες κάθεται και θα κάθεται άλλο 1½με 2 χρόνια...ναι είναι
Δημ Υπ. Η άλλη ξαδέρφη μου πήρε συνολικά 3 μήνες άδεια.. ναι είναι στον ιδιωτικό τομέα...
Η μια παίρνει 1200 η άλλη 800 € και οι 2 παιδιά δε μεγαλώνουν !?
Το ότι θέλουν να φέρουν το κόσμο σε αντιπαράθεση μεταξύ δημόσιων και ιδιωτών εδώ συμφωνώ
Αλλά το 70-80% των δ.υ δε σέβονται καν τα προνόμια και γκρινιάζουν (να χαν και επιχειρήματα οι περισσότεροι απ΄αυτούς...)

Άντε μια γύρα να πιούμε όλοι μαζί Θανάση...

http://www.youtube.com/watch?v=q6u9bWPR4yw

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 11:36 am 
Χωρίς σύνδεση

Η λογική είναι ποιός πληρώνει την κρίση;; Και αυτός που δεν την πληρώνει είναι ο δημόσιος χρεωκοπημένος τομέας.

ακου skoty
λες ποιος πληρωνει αυτην την κριση? και δεν την πληρωνει λες ο χρεωκοπημενος δημοσιος τομες!
δηλαδη στον δημοσιο τομεα δουλευουν μαιμουδες και οχι ανθρωποι?

αστα να πανε,δεν βγαζει πουθενα αυτη η κουβεντα!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 11:45 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

sunnyjohn1009 έγραψε:
Η λογική είναι ποιός πληρώνει την κρίση;; Και αυτός που δεν την πληρώνει είναι ο δημόσιος χρεωκοπημένος τομέας.

ακου skoty
λες ποιος πληρωνει αυτην την κριση? και δεν την πληρωνει λες ο χρεωκοπημενος δημοσιος τομες!

αστα να πανε,δεν βγαζει πουθενα αυτη η κουβεντα!

Ο δημόσιος κατα τη γνώμη μου θα τη πληρώσει πιο άσχημα απο τον ιδιωτικό!Μόλις εξαφανίσει ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιωτικούς,θα στραφεί στο δημόσιο!Θα αρχίσει απο τους μικρότερους ....επειδή η πίτα μικραίνει όμως όλο και θα ανεβαίνει στην ελίτ της ξάπλας!!Και να δω τότε πως θα συνηθίσει ο δημόσιος στη πίεση ....δυστυχώς όλοι είμαστε πιόνια τους!!!!! :) :) :) Και η πλάκα είναι οτι ο έλληνας το παίζει και έξυπνος αλλά το iq του δεν φτάνει στο να σκεφτεί ότι δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα καλοστημένο κορόιδο!!!!Κάνει τη λαμογιά ξύνεται και δεν έχει καταλάβει οτι όλα αυτά τα εισπράττει μόνο αυτός!!!! :) :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=W-iJvRtC ... ature=fvwp

αν δεν παλέψεις για τις ιδέες σου,τότε ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 11:50 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Παράθεση:

Απλά το ξαναπαραθέτω για να....εμπεδώσω την λογική...εισαι ευφυέστατος αλλά το παραπάνω επιχείρημα είναι ανάλογο του προηγούμενου ότι οι δ.υ έχουν οικογένειες. Τις απαντήσεις μου τις πήρα..κ το σταματάω. Δεν έχει νόημα.
Καλημέρες.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 11:55 am 
Χωρίς σύνδεση

Τους άξιους στον Δημόσιο τομέα δεν τους φοβάμαι!

Η κουμπαρα μου δουλεύει σε μεγάλο νοσοκομείο. Συζητάγαμε προχτές για το θέμα και ξέρετε τι μου είπε;

'Στο μ@@@ μου κι αν με απολύσουν! Θα δουλέψω αποκλειστική και θα παίρνω τα τριπλάσια!! Να φοβούνται τα λαμόγια που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους! Εγώ δεν φοβάμαι!'

Υπόψιν ότι η κουμπαρα μου είναι το 'θύμα'. Στην πτέρυγά της πρέπει να είναι 4 κοπέλες στη βάρδια και είναι μόνη της. Οι συναδέλφισσες είναι μία στο αιματολογικό, η άλλη στη μισθοδοσία και η τρίτη Στροσκανιάζεται με έναν υπουργό. Όλες αποσπασμένες αλλού...'

όχι ρε!! Αυτές δεν τις λυπάμαι! Να τις απολύσουν 100 φορές.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 12:00 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ολα τα λεφτα ο τροπος για να πεσει το χρεος

Συνημμένα:
200472_120073798067586_116840375057595_158585_2060904_n.jpg
200472_120073798067586_116840375057595_158585_2060904_n.jpg [ 58.03 KiB | 2539 προβολές ]

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο
Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 306  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: