neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 306  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 7:33 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

βρε σεις μου χαλατε την εικονα της σελιδας με τα μοναστερα θα σας μαλωσω

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 9:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Τα δεδομένα έχουν ως εξης:
-το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που ....πήγε ο Παπακωνσταντίνου στις Βρυξέλλες του το πέταξαν στην μούρη ως Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ και Α-ΝΑ-ΞΙ-Ο-ΠΙ-ΣΤΟ! Του είπαν με άλλα λόγια....παρτο πίσω Καραγκιόζη του κωλόχαρτο....θύμιζε κάτι απο το κωλόχαρτο Παπαθανασίου προς την Λαγκάρντ προ ετών.
-ο Φλωρίδης χθες στους Φακέλλους επίσης είπε μια γνωστή αλήθεια.....ότι ο Παπανδρέου ΞΕΡΕΙ τί πρέπει να γίνει,...αλλά ΦΟΒΑΤΑΙ να προχωρήσει. Για αυτό και πρέπει να συνεισφέρει με τον δικό της τρόπο η αντιπολίτευση και δη η ΝΔ που είναι κόμμα εξουσίας. Επίσης ο Φλωρίδης μιλησε για υπουργούς 'κηπουρούς'. Στα υποκειμενικά προσωπικά μου στανταρ ανήκεουν η κα Μπιρμπίλη, η κα Κατσέλη η πλέον ηλιθια, άθλια και ανεύθυνη και εκτός πραγματικότητος η οποία πηγε σήμερα να μας ανάψει κι άλλες φωτιές παίζοντάς το έξυπνη κ κάνοντας δηλώσεις στο Reuters. Πεταξτε την ηλίθια απο το Υπουργείο ΤΩΡΑ!! μαζί με την άλλη. Επίσης ένα άλλο μέγιστο καραγκιοζάκη της κυβέρνησης είναι ο κος Σαμίνα!
-Οι Ευρωπαίοι πιέζουν φορτικά για συνεννόηση γιατί ξέρουν με τί αναξιόπιστους και κοπρίτες έχουν μπλέξει και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση,....και τα λεφτά που θα απαιτηθεί να ζητήσουν απο τους ευρωπαίους φορολογούμενους για να δωθούν στην Ελλάδα για να τα δώσει στους......πιστωτές της απο 110 δις θα απαιτηθουν να φτάσουν καμιά 200δις συνολικά κ μπορεί και παραπάνω. Αλλά την δόση για την ώρα θα την πάρουμε...
-----ο Junker ήταν σαφής, πάρτε ΤΩΡΑ, μέτρα μέτρα και πάλι μέτρα, εφαρμόστε το Μνημόνιο και όσο για....reprofiling βλέπουμε!!
Ο Παπανδρέου με δική του ευθύνη ΚΥΡΙΩΣ και κατα δεύτερον συγκεκριμμένων υπουργών σπατάλησε πολύ πολιτικό χρόνο, κεφάλαιο, και δανεικά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τώρα όπου ναναι φτάνει η ώρα του δημοσίου. Για αυτό κ η Ευρώπη θέλει συναίνεση. Θα γίνουν περίπου 50.000 απολύσεις απο τους αορίστου χρόνου κ δε θέλει με τίποτα να ακούει την αντιπολίτευση να φωνάζει για πολιτικές διώξεις κ διώξεις δικών της παιδιών τα οποία μετά με την επιστροφή της στην εξουσία θα επαναφέρει. Θα ζητηθούν απολύσεις κ πέραν αυτών κ μειώσεις μισθών στους υπολοίπους των δ.υ.

όσο για την πορεία του ΧΑΑ;; Θέλουν άμεσα αποκρατικοποιήσεις,,,,κάποια απο τα κρατικόχαρτα θα τρέξουν αλλά...όσο μια κίνηση για την βιώσιμη λύση του χρέους δεν φαίνεται δεν κάνουμε και πολλά.
Και το χειρότερο, μου δημιουργήθηκε η εικόνα πως η πίεση της Ε.Ε προς τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις για συναίνεση ίσως τους δώσει το άλλοθι το οποίο ψάχνουν για "ηρωική έξοδο"...ίσως, ίσως το ίδιο και να θέλει στο τέλος τέλος και η ίδια η Ε.Ε να ξεφορτωθεί απ την καμπούρα της τους αναξιόπιστους κ ψεύτες Έλληνες!

Υ.Γ Θάνο, δεν μπορείς να πείς...κάνω ότι μπορώ για....το....επίπεδο του νήματος!
τα φράγκα αργότερα!!! :mrgreen:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 9:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φιλε skoty,
Εισαι μεσα στην φασολαδα ... :lol: :lol: :lol:
Οι δεινοσαυροι ομως ξερουν να επιβιωνουν οταν πρεπει ... ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 9:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

thanos έγραψε:
βρε σεις μου χαλατε την εικονα της σελιδας με τα μοναστερα θα σας μαλωσω

εγώ είμαι η αυτουργός του μοναστερου του τραμπάκουλα!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) Με αγάπη!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=W-iJvRtC ... ature=fvwp

αν δεν παλέψεις για τις ιδέες σου,τότε ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 9:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

αντε βρε και αυριο με ενα +8 ετσι για αρχη

σκοτυ κανε οτι μπορεις

καλη σας νυχτα

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 9:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Λαμόγιο Σάλλα, (με την καλή εννοια το λαμόγιο) δεν θεωρώ εαυτόν δεινόσαυρο εξού και εκνευρίζομαι ώρες ώρες κ δε σου κρύβω ότι....η ανευθυνότητα του πολιτικού μας συστήματος αλλά και μέρος της ελληνικής κοινωνίας είναι παροιμιώδης. Αυτά..ναι..τα φοβάμαι!!
και επειδή μέχρι ΤΩΡΑ έχω τραβήξει μεγάλο κουπί,...χαμένος ήδη είμαι σε ένα μέρος του χαρτοφυλακίου μου, σκέφτομαι όσο θα χοντραίνουν τα νέα, οι φήμες εναντίον της χώρας, να τζογάρω πλέον υπέρ της χώρας...αν μου βγεί ΘΑ ΧeΣΤΩ στο ευρώπουλο. Αν χάσω ΘΑ ΤΟΥΣ ΧeΣΩ!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Θα μου πείς κ θα χεις δίκιο...ΧeSTHKAN!!! :mrgreen: :mrgreen:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 10:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Να πω την καληνύχτα μου και στην "Στάνη" ;)
Πανσέληνο σήμερα ας ακούσουμε Χαρούλα...
http://www.youtube.com/watch?v=RgvrbXp5-Ts&playnext

Πάω να πιω 1 ποτό και θα επιστρέψω στη "Στάνη"! ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 10:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Για τις μετοχές που παρακολουθώ κ έχω εγω΄τουλάχιστον...ο ΑΒΑΞ πρέπει να σπάσει το καθοδικό κανάλι πάνω απο 1,11! Με κλείσιμο πάνω απο τα 1,11 για την ώρα μπορεί να δώσει αλλαγή τάσης η οποία συμπίπτει με τον 50άρη κινητό...Σαφής αλλαγή τάσης στον 200άρη στο 1,27.....οι δικές μου τιμές είναι στο 1,30 για τν ώρα οπότε τομπούλογλου
ΕΤΕ πρέπει αρχικά να σπάσει πειστικά το 5,50 περίπου για να βγει απο το καθοδικό, ο 50άρης είναι λίγο πιο ψηλά, και ο 200αρης στο 7,10 περίπου,..οι δικές μου τιμές στο 6.60 περίπου επίσης...λος πουλος αμίγος!
Ο ΓΔ πρέπει να σπάσει το 1450 για να αλλάξει να σπάσει το καθοδικό κανάλι με δύναμη και ο 200άρης είναι περιξ του 1530!
Αν ο ΓΔ δεν σπάσει το 1450.............δε θέλω να περιγράψω το τσιβί....και έρχεται και καλοκαίρι.....
υ.γ ο Γορίλλας έμαθε τα νέα ότι τελειώνουν τα φρεσκοτυπωμένα δολλαριάκια και φωνάζει....θα φωνάξει...μέχρι να τον ακούσουν....ελπίζω να μην γκαρίξει τόσο πολύ που να ακουστεί διαπλανητικά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 1:59 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

http://www.youtube.com/watch?v=e-aoi6dd ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=pdc6eQuM ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=P-AYAv0IoWI

http://www.youtube.com/watch?v=P5B8yAqi ... re=related

αφιερωμένο στη στάνη,το φίλο μου αντώνη με τα ωραία τραγούδια του και στις γυναίκες τις παρέας !!!!! ;) ;) ;) :) :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=W-iJvRtC ... ature=fvwp

αν δεν παλέψεις για τις ιδέες σου,τότε ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 3:56 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλημερα Βλαχοτσομπαναραδες !!!
Απο νωρις σημερα στον αγωνα ... παμε για φορολογικη δηλωση :evil: :evil: :evil:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 306  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: