neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 26, 2010 3:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

apo poy bgazeis symperasma oti perimena 9mino super ;
kai to kyriotero...anemene nea anavoli gia meta tis 3 toy mina...
iparxei kai kaliteros tropos na min xasei kaneis ta lefta toy.na ta kratisei spiti toy..
oso gia mena apla biastika na mpo sto xarti..tha mporoysa na perimeno kana dimino akoma...
tora mpleksame...mayres giortes tha kanoyme..

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 26, 2010 3:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

KALA KRASIA...................
EGW MIA XARA GIORTES BLEPW
oso gia th nea anaboli to ksereis apo twra;
an nai na to anaferw ston ipeythino na tou pw enas pou grafei neoforum gnwrizei apo twra ti tha ginei
pws ginetai ayto;

Τελευταία επεξεργασία από trader13 και Παρ Νοέμ 26, 2010 3:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 26, 2010 3:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

το οτι θα παρει νεα αναβολη το ξερεις απο πηγες ή το υποθετεις?

αν παρει νεα αναβολη, τοτε θα βασιζομαι αποκλειστικα στις πληροφοριες σου.

πιστευω ομως οτι θα διαψευστεις! (ελπιζω δηλαδη...)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 26, 2010 3:31 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγώ δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου. Ίσα ίσα, με βρίσκεις σχεδόν απόλυτα σύμφωνο και όχι μόνο σε αυτές τις μετοχές αλλά και σε κάποιες άλλες. Σϊγουρα μέσα βάζω τράπεζες σε αυτό το σκεπτικό. Πάντως πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση πρέπει εμείς οι μικροεπενδυτές να αρχίσουμε να την ψάχνουμε αλλιώς. Το χω βάλει σκοπό εγώ προσωπικά και αυτό το ΠΣΚ θα το πραγματοποιήσω. Θα κοιτάξω το παρελθόν κάποιων μετόχων σε διάφορες εταιρίες και θα ψάξω τι σχέσεις και με ποιούς είχανε τα τελευταία 15 χρόνια. Βασικά έχω την υποψία ότι κάποιο hard core παιχνίδι παίζεται στο ναυτιλιακό τομέα με νότιο ευρωπαϊκά συμφέροντα κυρίως της Ιταλίας και μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αυτό το παιχνίδι δημιούργησε μέρος του προβλήματος στις τράπεζες. Δηλαδή από καταστάσεις που βλέπω να δημιουργούνται στα μουλωχτά στην Ιταλία σε συνδυασμό με δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο παράνομος επιχειρηματικός τομέας της Ιταλίας λόγω καταστάσεων που δεν κάθομαι εδώ να αναλύσω, πιστεύω πως υπάρχει μεγάλη επάνοδος κεφαλαίων ή και χρηματοδότηση άμεση προς ξένες τράπεζες οι οποίες προωθούν αυτή την κατάσταση στις χώρες οι οποίες όλως τυχαίως έχουν και τις καλύτερες συμφωνίες σε ναυτιλιακό επίπεδο και σβήνουν λιμάνια από το χάρτη(παράπλευρες απώλειες). Βλέπε Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία αλλά και Ιρλανδία η οποία πρόκειται να είναι το καλύτερο, προσιτότερο και κοντινότερο λιμάνι της ΕΕ για τις φθηνές εξαγωγές προς Καναδά και east cost. Δεν ξέρω, ίσως κάποιοι με χαρακτηρίσουν φαντασιόπληκτο και ραμολί αλλά όσο και να φταίνε οι ίδιοι οι πολίτες αυτών των χωρών δεν μπορώ να πιστέψω σενάρια του στυλ αγορά της Ελλάδας από τους ευρωπαίους κτλ κτλ. Θα τους συνέφερε πιό πολύ να μας δίνανε και να καταναλώναμε. Γιατί να μας καταστρέψουν? Για να έχουν φτηνά εργατικά χέρια? Τα έχουν ούτως ή άλλως. Άρα είναι η εμπορική εκμετάλλευση το θέμα. Και το μόνο πράγμα που μπορούν να εκμεταλλευθούν από αυτές τις χώρες σε κοινό εμπορικό επίπεδο είναι η διακίνηση εμπορευμάτων όχι σε λάστιχο αλλά σε σιδηρόδρομο και πλοίο που είναι και πιο φθηνή ως μεταφορά αλλά και πιο οικονομική από άποψη συντήρησης. Η θάλασσα δεν χρειάζεται ούτε ασφάλτους, ούτε φανάρια ούτε υποδομές και ο σιδηρόδρομος αναπτύσσεται με γιγάντιους ρυθμούς. Αυτά βλέπω και ελπίζω να μην έχω καταλάβει τίποτα. Γιατί αν έστω και ένα από αυτά ισχύει, τον ήπιαμε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 26, 2010 3:35 pm 
Χωρίς σύνδεση

apo pliroforia..kai tin proigoymeni kai tin proproigoymeni bgikan alithines..
lipame alla etsi einai...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 26, 2010 3:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

:( :( :( :( :( :( :(

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 26, 2010 3:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

tha xaro poli ama diapseysto alla den to blepo...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 26, 2010 3:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

αφου φιλε αστατε θα δικαιωθει και παλι ο φιλαρακος σου γιατι δεν τα πουλασ και τα ξαναπαιρνεις με την ησυχια σου μετα απο 2 μηνες που οπως λες
στα λεφτα σου ουτως η αλλως μουχεις πει εισαι
ΜΑΖΟΧΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 26, 2010 3:42 pm 
Χωρίς σύνδεση

giati meta apo 2 mines mporei na einai sto 0.55...den to riskaro...tha perimeno...
otan tha bgei i nea anaboli ela na moy peis ta xairetismata...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 26, 2010 3:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΜΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ Η ΕΤΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 3 ΕΥΡΩ;
ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ
ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕς ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ
ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ

Τελευταία επεξεργασία από trader13 και Παρ Νοέμ 26, 2010 3:50 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: