neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 15, 2010 12:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

Κερκυρα Κερκυρα με το ποντικονησι
με τα καντουνια τα στενα........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 15, 2010 12:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ωδή στη χαρά, ήτανε αυτό?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 15, 2010 12:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

fufutos έγραψε:
Ωδή στη χαρά, ήτανε αυτό?

όχι βέβαια, στη λύπη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 15, 2010 12:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??? :o :o :o

Επίσχεση Εργασίας στην Πετζετάκης, πρίν απο 12 λεπτά.

Από την Παρασκευή το πρωί , οι εργαζόμενοι στην Πετζετάκης έχουν προσχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας την μη καταβολή δεδουλευμένων. Αναμένονται εξελίξεις.
http://www.newscode.gr/epixeiriseis/story/episxesi-ergasias-stin-petzetakis

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 15, 2010 1:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

FILE PLUTO
10 ATOMA EINAI APEKSW
OLA AYTA EINAI METRO PIESIS GIAYTOI SKOUPIZETAI I METOXI;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 15, 2010 1:06 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ποιος να είναι πίσω από αυτά άραγε? Ποιός να είναι? Ποιός να είναι? Λέτε να είναι κάποιος που να θέλει να σκουπίσει τη μετοχή για τα καλά? Δε νομίζω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 15, 2010 1:08 pm 
Χωρίς σύνδεση

TA XARTIA SAS THELOUN PARTE TO XAMPARI!!!
EXEI KANEI PANW APO 75000 POIOS TA MAZEYEI;
EGW MIPWS;
TWRA OPOIOS NOMIZEI PWS THA KLEISEI O OMILOS AS TA DWSEI

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 15, 2010 1:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

Βρε, ποιός να είναι άραγε? Ποιός να είναι άραγε? Καλά ρε, πάτε καλά? Ποιά εταιρία έχει κλείσει λόγω επίσχεσης? Ειδικά τώρα που μπορούν να κάνουν και ημερήσιες συμβάσεις εργασίας. Η γυναίκα μου έχει 8 μήνες να πληρωθεί και ξέρετε τί γίνεται? Κάνουν μήνυση κάθε φορά, κι όταν γίνεται το δικαστήριο μετά από 3 μήνες τα έχουν πάρει και όλα μια χαρά. Κίνηση κερδοσκοπική είναι και μάλιστα πλήρως αποτυχημένη. Αν είναι δυνατόν να έχει ανακοινωθεί έλλειμμα στο 15,4% και οι τράπεζες δεν κουνιούνται. Είδατε που το είπα και στο άλλο thread? Όλοι την κυβέρνηση περιμένουν. Χ...κε η φοράδα στ' αλώνι για το έλλειμμα. Υπομονή να ακούσουμε τι θα πει ο Πεταλωτής (όχι της φοράδας του αλωνιού, αυτός ο άλλος, ξέρετε, έτσι?). Αφού τάχα γίνεται χαμός και όλα είναι στάσιμα. Οι τράπεζες στο δευτερόλεπτο γυρνανε +1 -1. Το μπουμ μένεται φίλοι μου. Ή θα πέσουν με τα μούτρα ή θα τα φάμε τα μούτρα μας. Αλλά προσωπική μου άποψη. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ.

Υ.Γ. Μπορεί και να κάνω λάθος όμως, έτσι?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 15, 2010 1:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα,πράγματα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική.
:lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=W5IK0v_Q ... iv-1r-6-HM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 15, 2010 1:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.youtube.com/watch?v=kT8YgSDOxHI

Προς θεού, μη με παρεξηγήσετε. Δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.Και δεν πίνω τίποτα.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: