neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 05, 2010 2:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

sundance 2 έγραψε:
το χαρτι για αλλη μια φορα, εφερε τα πανω κατω και προσωπικα με απογοητευσε πολυ. :evil:

το μονο που με κραταει απο το να τα τσουξω και να φυγω τη δευτερα, ειναι η ανακοινωση που θα βγει την Τεταρτη.

Για να δουμε...

Αν εχεις σκοπο να τα τσουξεις και να φυγεις.......θα σε περιμενουμε να τα τσουξεις πρωτα, και μετα θα βγει η ανακοινωση.........

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 05, 2010 2:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

ipomoni...........................konta eimaste

Τελευταία επεξεργασία από trader13 και Παρ Νοέμ 05, 2010 2:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 05, 2010 2:27 pm 
Χωρίς σύνδεση

ελεγα φιλε. ελεγα...

ομως και η υπομονη εχει τα ορια της...

να κανω υπομονη, αλλα με μια προϋποθεση:

να εχω εγκυρη και αλανθαστη ενημερωση απο την εταιρεια. η εταιρεια, δυστυχως, απ' οτι φαινεται, κανει καποια λαθακια...

kerkis, αυτο που λες ειναι ακυρο τελειως. εγω μπορει να φυγω μετα απο 2 μηνες, δλδ μετα απο 2 μηνες και 1 μερα θα βγει η ανακοινωση? αληθεια ποσα χρονια περιμενεις...? και σαν μηνυμα το να γραφεις κατι τετοιο, βγαζει κακια, διοτι ειναι σα να μου λες 'λεφτα δεν θα βγαλεις απο τον ΠΕΤΖΚ, πρωτα θα φυγεις και μετα θα ανεβει...

Τελευταία επεξεργασία από sundance 2 και Παρ Νοέμ 05, 2010 2:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 05, 2010 2:33 pm 
Χωρίς σύνδεση

TA LEME KALO S/K
PAIDIA
PILOTENIO POU XATHIKES;
hepap perastika sto gio sou

Τελευταία επεξεργασία από trader13 και Παρ Νοέμ 05, 2010 2:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 05, 2010 2:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

Θα τα ξαναπουμε την Τεταρτη! Ελπιζω να εχουμε 'φως στο τουνελ'

Καλο σαβ/κο παιδες!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 05, 2010 5:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

erwtiseis pros aytokratora

1)thes na dioikiseis ton petzk;
2)se ediwksan kai exeis apwthimena;
3)an itan ola mayra ki araxna opws ta parousiazeis twra den thatan 0,1 i metoxi;
4)giati asxoleisai afou les pws paei gia founto emmesa;
5)telika exeis i dene xeis metoxes;alla eipes se mena alla ematha eipes se allous
6)mazepses twra xartia;sthn anodo thn epomeni tha xatheis pali;
H SIWPI TWN AMNWN
KALO S/K

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 05, 2010 7:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

sundance 2 έγραψε:
ελεγα φιλε. ελεγα...

ομως και η υπομονη εχει τα ορια της...

να κανω υπομονη, αλλα με μια προϋποθεση:

να εχω εγκυρη και αλανθαστη ενημερωση απο την εταιρεια. η εταιρεια, δυστυχως, απ' οτι φαινεται, κανει καποια λαθακια...

kerkis, αυτο που λες ειναι ακυρο τελειως. εγω μπορει να φυγω μετα απο 2 μηνες, δλδ μετα απο 2 μηνες και 1 μερα θα βγει η ανακοινωση? αληθεια ποσα χρονια περιμενεις...? και σαν μηνυμα το να γραφεις κατι τετοιο, βγαζει κακια, διοτι ειναι σα να μου λες 'λεφτα δεν θα βγαλεις απο τον ΠΕΤΖΚ, πρωτα θα φυγεις και μετα θα ανεβει...

Καλα το καταλαβες.........αλλωστε εδυ εχεις βγαλει λεφτα................απο τα εβδομαδακαματα......

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 05, 2010 7:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

με αλλα λογια μεχρι το τελος του 2011, δεν θα ανεβει η μετοχη, διοτι εγω δεν φευγω...αυτο λες? :lol:

τα εβδομαδοκαματα ηταν ενας ορος που μαλλον δεν κατανοησες τη χρηση του.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 05, 2010 8:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

aytokratora malista omws na mi vgazeis ti xoli sou etsi giati fainetai san na exeis kapoio kinitro
kai epeidi les pws o kirios dontas den apantouse ayth th vdomada kserw atomo pou milise 3 fores mazi tou

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 05, 2010 10:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

πως τα βλεπω?
πως να τα βλεπω?
το παιχνιδακι που παιζεται δεν μου αρεσει, μου τη δινει .
αυτο που μου τη δινει περισσοτερο απ ολα ειναι η συγκριση...
(Λεβεντοπαιδο Αριστο ,το ξερω τριζουν)

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: