neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 162 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανάλυση ΕΤΕ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 27, 2009 5:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΙΩΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΦΑ .Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗ ΒΟΗΘΟΣ!!!!!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 27, 2009 8:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

μανος έγραψε:
ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΙΩΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΦΑ .Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗ ΒΟΗΘΟΣ!!!!!!!!!

Μάνο,
η σωστότερη τακτική κατά την γνώμη μου είναι να παραμένουμε τις τελευταίες μέρες ΜΟΝΟ σε εταιρείες που συμπλήρωσαν τον βαθύ υπέρκυκλο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και να αποχαιρετούμε όλες τις υπόλοιπες έστω και αν ανέβουν κι άλλο, καθ΄ότι σε κάθε περίπτωση έχουμε αποκομίσει είτε όλα τα κέρδη, είτε το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος αυτών.
Δηλ. σε αυτές που έχουν ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΙΜΩΝ και η ανάλυση έχει αποφανθεί θετικά.
Ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες όπου, είτε δεν μπορώ να αποφανθώ με ΣΙΓΟΥΡΙΑ για την ολοκλήρωση του βαθέως πυθμένα, καθ' ότι το μικρό τους διάγραμμα καθίσταται απαγορευτικό για τόσο μεγάλου βαθμού αναλύσεις, είτε γιατί διέλαθαν της προσοχής μου.
Πάντως, ο αριθμός των τίτλων που θα ξεχωρίσουν από των υπόλοιπων του Χ.Α., δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος των 15 και μικρότερος των 5.
Στο παρελθόν, πριν από 15 - 20 χρόνια, αυτό το εύρος του αριθμού των εταιρειών περιοριζόταν σε 3 - 10, λόγω του συνολικά λιγότερου αριθμού διαπραγματευόμενων εταιρειών, αλλά και την μετέπειτα έξοδο από το ταμπλώ ( άνω των 80 ) πολλών, κυρίως περιφερειακών, εταιρειών.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 27, 2009 9:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

εφη δηλαδη ετε και αλφα εχουν να δωσουν ακομα ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 27, 2009 9:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

lion έγραψε:
εφη δηλαδη ετε και αλφα εχουν να δωσουν ακομα ?

Η ανάλυση δίνει για ΕΤΕ τιμές - στόχους 20 +.
Διάβασε την ανάλυσή μου.
Έφθασε στα 19 ευρώ.
Με το αμέσως προηγούμενο κείμενό μου ουσιαστικά δηλώνω πως εγώ έχω ήδη αποχωρήσει από την μετοχή εδώ και μέρες, έστω και αν ανέβει ακόμη λίγο και έχω μετακυλίσει την θέση μου σε 2 μετοχές της περιφέρειας των οποίων την θέση ΕΝΙΣΧΥΣΑ.
Ήδη από αυτή την ενίσχυση, είναι ΣΑΝ να έβγαλα κέρδη από την ΕΤΕ μέχρι στιγμής, ΑΝ την πουλόύσα στα 35 ευρώ περίπου..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 27, 2009 11:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ευχαριστω για την διευκρινηση εφη,καλο βραδυ !

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 29, 2009 8:20 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΕΝΑΠ έγραψε:
μανος έγραψε:

Μάνο,
η σωστότερη τακτική κατά την γνώμη μου είναι να παραμένουμε τις τελευταίες μέρες ΜΟΝΟ σε εταιρείες που συμπλήρωσαν τον βαθύ υπέρκυκλο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και να αποχαιρετούμε όλες τις υπόλοιπες έστω και αν ανέβουν κι άλλο, καθ΄ότι σε κάθε περίπτωση έχουμε αποκομίσει είτε όλα τα κέρδη, είτε το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος αυτών.
Δηλ. σε αυτές που έχουν ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΙΜΩΝ και η ανάλυση έχει αποφανθεί θετικά.
Ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες όπου, είτε δεν μπορώ να αποφανθώ με ΣΙΓΟΥΡΙΑ για την ολοκλήρωση του βαθέως πυθμένα, καθ' ότι το μικρό τους διάγραμμα καθίσταται απαγορευτικό για τόσο μεγάλου βαθμού αναλύσεις, είτε γιατί διέλαθαν της προσοχής μου.
Πάντως, ο αριθμός των τίτλων που θα ξεχωρίσουν από των υπόλοιπων του Χ.Α., δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος των 15 και μικρότερος των 5.
Στο παρελθόν, πριν από 15 - 20 χρόνια, αυτό το εύρος του αριθμού των εταιρειών περιοριζόταν σε 3 - 10, λόγω του συνολικά λιγότερου αριθμού διαπραγματευόμενων εταιρειών, αλλά και την μετέπειτα έξοδο από το ταμπλώ ( άνω των 80 ) πολλών, κυρίως περιφερειακών, εταιρειών.

Ναι και εγω συμφωνω. Αντε βρε παιδια παρτε και κανενα Ατερμωνα, να ξεφορτωσουμε και εμεις, μη βγει εκτος ταμπλο.
Σας το ειπα ότι μπηκα long στο καρβουνο? Αυτη ειναι η σωστοτερη τακτικη κατα τη γνωμη μου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 30, 2009 10:11 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Έφη,

ήθελα να σε ρωτήσω δικαιολογείται σε όρους ΤΑ η τιμή της ΕΤΕ να διασπάσει το 20,6-20,7 και να πατήσει ας πούμε τα 21 Ευρώ ?

Η μέχρι τώρα ανάλυσή της πάντως αν έχω καταλάβει καλά (από το παρόν thread) δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο.

>--Γιάννης

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 01, 2009 8:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

PolikiArkouda έγραψε:
Έφη,

ήθελα να σε ρωτήσω δικαιολογείται σε όρους ΤΑ η τιμή της ΕΤΕ να διασπάσει το 20,6-20,7 και να πατήσει ας πούμε τα 21 Ευρώ ?

Η μέχρι τώρα ανάλυσή της πάντως αν έχω καταλάβει καλά (από το παρόν thread) δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο.

>--Γιάννης

Έφη,

με το σημερινό κλείσιμο που έκανε η ΕΤΕ, έχει δώσει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην απάντησή σου στο παραπάνω ερώτημα και το update της ανάλυσης της ΕΤΕ, από την πλευρά σου.

Αναμένουμε λοιπόν νεώτερα.

>--Γ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 03, 2009 8:40 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα Γιάννη.
Εφαρμόζοντας στην ΕΤΕ χωρίς τα μερίσματα ότι εφήρμοσα στο ΣΑΓΔ, προστίθενται 2 νέοι στόχοι τιμών ως προς το τέλος του ροζ κύματος 4.
Τα 21,38 ευρώ, που είναι τα καφέ επίπεδα fibo 50% και τα 23,77 ευρώ που είναι τα καφέ επίπεδα fibo 61,8%.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 03, 2009 8:45 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Μάλιστα,

ευχαριστούμε Έφη για την ενημέρωση. Καλημέρα και σε σένα.

>--Γ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 162 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: