Προς αποκατασταση της αληθειας ,εχω να δηλωσω τα εξης!
Μετα τις αρχικες αγορες μου και με διαμορφωμενο τον μ.ο μου στα 11.26,πουλησα στις 25/6/2010 ΕΤΕ στα 9.20 με 4.400 ζημια.Μετα,ειχα το σθενος και ξαναρισκαρα,οταν ολοι ελεγαν οτι η ΕΤΕ θα πει 5 και 6 ευρω,μπαινοντας αρχικα με λιγα κομματια στα 8.90 (300 τεμαχια) και μετα στα 9.13 ριχνοντας ολο το διαθεσιμο ρευστο μου.Υστερα αγορασα λιγες ΑΛΦΑ (407 τεμαχια στα 4.88) και ΑΤΕ(1663 στα 1.20) .Βρεθηκα να κερδιζω μεχρι και 2.000 ευρω οταν ηταν η ΕΤΕ επαιζε στο 12+,αλλα τελικα ρευστοποιησα σημερα τα παντα με το ισχνο συνολικο κερδος των 176,23 ευρω.
Συνολικα Ρευστοποιησα:
2.000 ΕΤΕ στα 11.37
407 ΑΛΦΑ στα 5.93
1663 ΑΤΕ στα 1.18
Ασχολουμαι 3 μηνες με το χρηματιστηριο.Τουλαχιστον ομως δεν εχασα.
Οσον αφορα εμενα ως Σταυρο τωρα:Το σκεπτικο μου ειναι οτι λογω των αποτελεσματων των τραπεζων και της απουσιας των ξενων ,δεν βλεπω προς το παρον κατι που να μπορει να ανεβασει το Χαα μεχρι το τελος Αυγουστου.Eτσι,δεν ηθελα να ειμαι μεσα,σε μια ενδεχομενη πτωση της ταξεως π.χ 10% των μετοχων μου.(Η αποτιμηση των τραπεζων που αναμενουμε εκτιμω οτι θα ολοκληρωθει τελη Σεπτεμβριου,αρα θα παραμενει κατ'εμε η αβεβαιοτητα).
Πιστευω ομως στην ανοδο,στην πραγματικη ανοδο,προς τα τελη του ετους. Οχι στην κερδοσκοπικη ανοδο των ξενων,που μας πανε στα 12 και μετα φευγουν και κατρακυλαει η ΕΤΕ παλι στα 10.
Βεβαια ολα ειναι ρευστα στο Χαα.Σκαει αυριο μια αναβαθμιση η μια εξαγορα τραπεζας και αλλαζουν ολα.
Βλεποντας και κανοντας.Τα ματια μου 14.
Αυτα.Σταυρος.
LESTAT ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ PM ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ.
ΤΕΛΙΚΩΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ EMAILS ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ,THN BΓAZΩ ΣTHN ΦOΡA.
ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΜΟΥ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΤΟΧΗ.
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.
_________________ Psi+ εν εξελίξει-Το νου σας...
|