neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 09, 2010 5:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

@DYNAMICO

ΡΕ DYNAMICO TI EINAI AYΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ???ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ??? EΔΩ ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ???

ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ???

ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΡΕ,ΕΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ.ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΤΩΡΑ???

EΠΕΙΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ,ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΣΠΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΟΥ...
ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΩΤΣΑΚΟ.ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ 1850,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ 1250.ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ!ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ,ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ 1850 ΜΙΛΑΣ???ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ 1850????ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΧΑΜΗΛΟΣ ΤΖΙΡΟΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΞΕΝΩΝ.

ΞΥΠΝΑ DYNAMICO!!EΙΜΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΧΑΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΚΑΜΠΑΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ OΛΑ ΤΑ FEES ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ-ΣΑΝ ΤΑ ΚΡΥΑ ΤΑ ΝΕΡΑ-175,23 ΕΥΡΩ.ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΟN ΜΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ.

ΠΟΥΛΗΣΑ ΕΤΕ ΜΕ 4.400 ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ 9.20 ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΙΣΚΑΡΑ,ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ 5 ΚΑΙ 6 ΕΥΡΩ,ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΑ 8.90 (300 ΤΕΜΑΧΙΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ 9.13 ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΡΕΥΣΤΟ.ΥΣΤΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΛΙΓΕΣ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΑΤΕ.ΒΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Η ΕΤΕ 12+ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ 176,23 ΕΥΡΩ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ.ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ALONE ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ.

ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΕΝΙΩΘΑ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ TIMING ΓΙΑ ΜΕΝΑ...

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΒΓΑΛΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 09, 2010 10:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΜΑΡΙΝΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!!!!

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΘΕΣΕΙ,ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.....

ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ,ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.300 ΠΕΡΙΠΟΥ Ο DAX,ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ''ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ'' ΕΔΩ...ΑΝΟΔΙΚΑ ΚΟΛΠΑ...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΕΥΚΟΛΑ!!! :lol:

ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ''ΜΑΡΙΝΕΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ''....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 10, 2010 8:40 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

http://www.youtube.com/watch?v=YYG6Q4O8x08

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 10, 2010 9:39 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Προς αποκατασταση της αληθειας ,εχω να δηλωσω τα εξης!

Μετα τις αρχικες αγορες μου και με διαμορφωμενο τον μ.ο μου στα 11.26,πουλησα στις 25/6/2010 ΕΤΕ στα 9.20 με 4.400 ζημια.Μετα,ειχα το σθενος και ξαναρισκαρα,οταν ολοι ελεγαν οτι η ΕΤΕ θα πει 5 και 6 ευρω,μπαινοντας αρχικα με λιγα κομματια στα 8.90 (300 τεμαχια) και μετα στα 9.13 ριχνοντας ολο το διαθεσιμο ρευστο μου.Υστερα αγορασα λιγες ΑΛΦΑ (407 τεμαχια στα 4.88) και ΑΤΕ(1663 στα 1.20) .Βρεθηκα να κερδιζω μεχρι και 2.000 ευρω οταν ηταν η ΕΤΕ επαιζε στο 12+,αλλα τελικα ρευστοποιησα σημερα τα παντα με το ισχνο συνολικο κερδος των 176,23 ευρω.

Συνολικα Ρευστοποιησα:

2.000 ΕΤΕ στα 11.37

407 ΑΛΦΑ στα 5.93

1663 ΑΤΕ στα 1.18

Ασχολουμαι 3 μηνες με το χρηματιστηριο.Τουλαχιστον ομως δεν εχασα.

Οσον αφορα εμενα ως Σταυρο τωρα:Το σκεπτικο μου ειναι οτι λογω των αποτελεσματων των τραπεζων και της απουσιας των ξενων ,δεν βλεπω προς το παρον κατι που να μπορει να ανεβασει το Χαα μεχρι το τελος Αυγουστου.Eτσι,δεν ηθελα να ειμαι μεσα,σε μια ενδεχομενη πτωση της ταξεως π.χ 10% των μετοχων μου.(Η αποτιμηση των τραπεζων που αναμενουμε εκτιμω οτι θα ολοκληρωθει τελη Σεπτεμβριου,αρα θα παραμενει κατ'εμε η αβεβαιοτητα).

Πιστευω ομως στην ανοδο,στην πραγματικη ανοδο,προς τα τελη του ετους.
Οχι στην κερδοσκοπικη ανοδο των ξενων,που μας πανε στα 12 και μετα φευγουν και κατρακυλαει η ΕΤΕ παλι στα 10.

Βεβαια ολα ειναι ρευστα στο Χαα.Σκαει αυριο μια αναβαθμιση η μια εξαγορα τραπεζας και αλλαζουν ολα.

Βλεποντας και κανοντας.Τα ματια μου 14.

Αυτα.Σταυρος.

LESTAT ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ PM ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ.

ΤΕΛΙΚΩΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ EMAILS ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ,THN BΓAZΩ ΣTHN ΦOΡA.

ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΜΟΥ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΤΟΧΗ.

ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 10, 2010 12:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παιχτακο η φαντασια σου οργιαζει σε οσα λες για εμενα.

Μετρα και ξαναμετρα τα :lol: κερδη :lol: σου oυτε οι αρκουδες δεν είναι τοσο δειλες.

Δεν γνωριζεις την τεχνη του παιχνιδιου εχεις γινει κουραστικος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 10, 2010 12:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ DYNAMICO!!!!

ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ???

ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ!!!!!

KAI OΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ!!!!

ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΣΟΥ!!!ΠΕΦΤΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ....ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 10, 2010 12:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 10, 2010 12:30 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ?????????????????

Ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ.....

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 10, 2010 1:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΣΤΑΥΡΟ ΓΕΡΑ ,ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

ΚΑΛΑ ΡΕ,ΤΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 10, 2010 1:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ικανοποίηση Βωβoύ για Βοτανικό

Η εταιρία του Μπάμπη Βωβού εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει πως είναι ικανοποιημένη από την εξέλιξη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και τη συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι τελευταίες θετικές εξελίξεις στο θέμα της διπλής ανάπλασης Βοτανικού – Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων φορέων (ΠΑΕ Παναθηναϊκού, Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δήμου Αθηναίων και «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε.») οδηγούν στην άμεση προώθηση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή προς ψήφιση. Η διοίκηση της εταιρίας, προσαρμοσμένη στα νέα πολεοδομικά και οικονομικά δεδομένα, έχει ήδη ξεκινήσει τη σύνταξη της απαιτούμενης οικονομοτεχνικής μελέτης, με στόχο να αρχίσει εκ νέου την κατασκευή του έργου μετά την έκδοση της οικοδομικής αδείας εντός του έτους».

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 360 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: