μανος έγραψε:
ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΙΩΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΦΑ .Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗ ΒΟΗΘΟΣ!!!!!!!!!
Μάνο,
η σωστότερη τακτική κατά την γνώμη μου είναι να παραμένουμε τις τελευταίες μέρες
ΜΟΝΟ σε εταιρείες που συμπλήρωσαν τον βαθύ υπέρκυκλο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και να αποχαιρετούμε όλες τις υπόλοιπες έστω και αν ανέβουν κι άλλο, καθ΄ότι σε κάθε περίπτωση έχουμε αποκομίσει είτε όλα τα κέρδη, είτε το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος αυτών.
Δηλ. σε αυτές που έχουν ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΙΜΩΝ και η ανάλυση έχει αποφανθεί θετικά.
Ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες όπου, είτε δεν μπορώ να αποφανθώ με ΣΙΓΟΥΡΙΑ για την ολοκλήρωση του βαθέως πυθμένα, καθ' ότι το μικρό τους διάγραμμα καθίσταται απαγορευτικό για τόσο μεγάλου βαθμού αναλύσεις, είτε γιατί διέλαθαν της προσοχής μου.
Πάντως, ο αριθμός των τίτλων που θα ξεχωρίσουν από των υπόλοιπων του Χ.Α., δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος των 15 και μικρότερος των 5.
Στο παρελθόν, πριν από 15 - 20 χρόνια, αυτό το εύρος του αριθμού των εταιρειών περιοριζόταν σε 3 - 10, λόγω του συνολικά λιγότερου αριθμού διαπραγματευόμενων εταιρειών, αλλά και την μετέπειτα έξοδο από το ταμπλώ ( άνω των 80 ) πολλών, κυρίως περιφερειακών, εταιρειών.