Παράθεση:
φιλε εγω ΔΕΝ ειμαι πστοποιημενος και ως εκ τουτου ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ να σχολιασω το δημοσιευμα των Φ.Τ. για την προετοιμασια των τραπεζων για εξοδο μια χωρας απο το ευρω. Θα παρακαλουσα αυτους που ειναι κατα της ισοπεδωσης να γραψουν την γνωμη τους.ΕΓΩ ειμαι αιρετικος και πιστευω οτι ΔΕΝ αξιζει μια δεκαρα των ειδικων η φαρα. ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ καλα ειναι τα πανεπιστημια, αλλα καλλιτερα ειναι ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ...
συ είπας... από την άλλη θα μπορούσα να πω, Να Τα Βλέπετε?
Μαρίνη το γεγονός ότι είσαι οικονομολόγος και με τρελόχαρτο και εσυ όπως και εγώ, ίσως δεν θα έπρεπε να το κρύβεις προβάλλοντας μόνο την εμπειρία σου και το βλέμμα του λύκου.
Καλές οι βέσπες, καλή και η οδήγηση και το πεζοδρόμιο δεν αντιλέγω, αλλά όπως είδες πρόσφατα σε ότι κάναμε το είδος σου, είναι πια είδος προς εξαφάνιση. Και όσοι παραμένετε αναγκαστικά πρέπει να ...κοιμηθείτε!
Καλός ο Λοβκραφτ, αλλά για μένα ακόμα καλύτερα να μένει στα βιβλία.
Ενώ την αγορά στο κάτω της την έπιασες άριστα, δεν υπάρχει μια στο εκατομύριο περίπτωση να την πιάσεις στο πάνω της.
Και ξέρεις γιατί? Γιατί είσια λογικός και έντιμος με τον εαυτό σου και τους άλλους.
Ακόμα και όταν τα έχωνες στον ευθυμιαδη ότι τα στοιχεία της εταιρίας του είναι too leveraged σε παρακολουθουσα και γελούσα. Όχι από σαρκασμό, όχι από ειρώνια, μαρυά από εμένα αυτά...αλλά από μία διαβολική διάθεση ευχαρίστησης. Γιατί έτσι είναι. Άλλο αν δεν φαίνεται έτσι ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ! ΠΟΤΕ!
Θα στο πω αυτό και προσπαθησε να το καταλάβεις αγαπημένε φίλε. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.