neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 31 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γιατί το χρηματιστηριακό άλμα των τραπεζών είναι κερδοσκοπία
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μαρίνο, τσίπουρα και σορταρισματα το μεσημερι...κόψτα...εχει νταλλα ήλιο έξω...(που ειναι ρε συ αυτο, εβγαλα τα ματια μου...δεν το βρηκα)

επέστρεψες κατ αρχήν?

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Γιατί το χρηματιστηριακό άλμα των τραπεζών είναι κερδοσκοπία
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

φιλε επεστρεψα.....Εχεις σηκωσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ θεμα. Να εισαι καλα :) :) :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

νομιζα σε αυτο το θέμα

καλως ήρθες καταρχας

πως τα πέρασες?1 αυτο

2 πως βλεπεις τις εκτιμησεις της moodys για την αμερικη κατά δεύτερο και τι την έπιασε τώρα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

φιλε εγω ΔΕΝ ειμαι πστοποιημενος και ως εκ τουτου ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ να σχολιασω το δημοσιευμα των Φ.Τ. για την προετοιμασια των τραπεζων για εξοδο μια χωρας απο το ευρω. Θα παρακαλουσα αυτους που ειναι κατα της ισοπεδωσης να γραψουν την γνωμη τους.ΕΓΩ ειμαι αιρετικος και πιστευω οτι ΔΕΝ αξιζει μια δεκαρα των ειδικων η φαρα. ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ καλα ειναι τα πανεπιστημια, αλλα καλλιτερα ειναι ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ....... :) :) :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 9:50 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΛΕΩΤΣΑΚΟ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ!!!!

ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ,ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!!

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ,ΕΙΧΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ TO SBC KAI TO SΙΤΕ ΣΟΥ.

ΛΟΓΙΑ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ ΣΤΟ SBC:ΠΡΟΣΟΧΗ,ΤΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΤΙΣ 1400 ΚΑΙ ΠΗΓΕ 1700....

ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΣΟΥ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 9:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ρε εσέι, άμα δεν είχαμε τον κάθε Λεωτσάκο να φοβίζει τον κόσμο υπήρχε ποτε περίπτωση να μαζέψουμε τόσα πολλά χαρτιά τόσο φτηνά? Ούτε στο όνειρο μας...

Άσε να κάνει ο άνθρωπος την δουλειά του. Για εμάς δουλεύει... :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 10:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

μαρινης έγραψε:
φιλε εγω ΔΕΝ ειμαι πστοποιημενος και ως εκ τουτου ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ να σχολιασω το δημοσιευμα των Φ.Τ. για την προετοιμασια των τραπεζων για εξοδο μια χωρας απο το ευρω. Θα παρακαλουσα αυτους που ειναι κατα της ισοπεδωσης να γραψουν την γνωμη τους.ΕΓΩ ειμαι αιρετικος και πιστευω οτι ΔΕΝ αξιζει μια δεκαρα των ειδικων η φαρα. ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ καλα ειναι τα πανεπιστημια, αλλα καλλιτερα ειναι ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ....... :) :) :)

Εισαι πιστοποιημενος ...... φιλολογος και φιλοσοφος !!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 10:48 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΦΙΛΕ οι φιλολογοι και οχι οι φελολογοι καταφευγουν στην μελετη του εγκεφαλου για να μαθουν τα μυστικα της αναγνωσης...........pathfinder Healh in gr 27 Aπριλιου.......... :) :) :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 30, 2010 1:42 am 
Χωρίς σύνδεση

βρε Λεωτσάκο τα στοιχεία για τα εκτιμώμενα κέρδη είναι σημαντικά.. Αλλά αν δεν βγάλουμε λεφτά από το ΧΑΑ όταν κερδοσκοπούν οι ξένοι, πότε θα βγάλουμε; Υπάρχει και άλλος τρόπος μήπως;
Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η άνοδος προεξοφλεί τα καλύτερα κέρδη που αναμένονται το 2011 π.χ. Πάντα υπάρχουν σενάρια για την κερδοσκοπία της ανόδου όπως και της καθόδου..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 30, 2010 8:03 am 
Χωρίς σύνδεση

Παράθεση:
φιλε εγω ΔΕΝ ειμαι πστοποιημενος και ως εκ τουτου ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ να σχολιασω το δημοσιευμα των Φ.Τ. για την προετοιμασια των τραπεζων για εξοδο μια χωρας απο το ευρω. Θα παρακαλουσα αυτους που ειναι κατα της ισοπεδωσης να γραψουν την γνωμη τους.ΕΓΩ ειμαι αιρετικος και πιστευω οτι ΔΕΝ αξιζει μια δεκαρα των ειδικων η φαρα. ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ καλα ειναι τα πανεπιστημια, αλλα καλλιτερα ειναι ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ...

συ είπας... από την άλλη θα μπορούσα να πω, Να Τα Βλέπετε?
Μαρίνη το γεγονός ότι είσαι οικονομολόγος και με τρελόχαρτο και εσυ όπως και εγώ, ίσως δεν θα έπρεπε να το κρύβεις προβάλλοντας μόνο την εμπειρία σου και το βλέμμα του λύκου.

Καλές οι βέσπες, καλή και η οδήγηση και το πεζοδρόμιο δεν αντιλέγω, αλλά όπως είδες πρόσφατα σε ότι κάναμε το είδος σου, είναι πια είδος προς εξαφάνιση. Και όσοι παραμένετε αναγκαστικά πρέπει να ...κοιμηθείτε!
Καλός ο Λοβκραφτ, αλλά για μένα ακόμα καλύτερα να μένει στα βιβλία.
Ενώ την αγορά στο κάτω της την έπιασες άριστα, δεν υπάρχει μια στο εκατομύριο περίπτωση να την πιάσεις στο πάνω της.
Και ξέρεις γιατί? Γιατί είσια λογικός και έντιμος με τον εαυτό σου και τους άλλους.
Ακόμα και όταν τα έχωνες στον ευθυμιαδη ότι τα στοιχεία της εταιρίας του είναι too leveraged σε παρακολουθουσα και γελούσα. Όχι από σαρκασμό, όχι από ειρώνια, μαρυά από εμένα αυτά...αλλά από μία διαβολική διάθεση ευχαρίστησης. Γιατί έτσι είναι. Άλλο αν δεν φαίνεται έτσι ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ! ΠΟΤΕ!

Θα στο πω αυτό και προσπαθησε να το καταλάβεις αγαπημένε φίλε. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 31 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: