neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 31 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γιατί το χρηματιστηριακό άλμα των τραπεζών είναι κερδοσκοπία
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 11:49 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σωστός lestat... Έχουμε ισοπεδώσει τα πάντα... Ένα πτυχίο μπορεί να μην είναι πάντα ικανή αλλά για μένα είναι σχεδόν πάντα αναγκαία συνθήκη.

5* από μένα.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Γιατί το χρηματιστηριακό άλμα των τραπεζών είναι κερδοσκοπία
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 12:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

alonedriver έγραψε:
Σωστός lestat... Έχουμε ισοπεδώσει τα πάντα... Ένα πτυχίο μπορεί να μην είναι πάντα ικανή αλλά για μένα είναι σχεδόν πάντα αναγκαία συνθήκη.

5* από μένα.

Με αυτή τη λογική δικαιούται και είναι ικανός να γράφει μόνο όποιος έχει πτυχίο δημοσιογραφίας. Οι υπόλοιποι δεν το έχουμε σπουδάσει και άρα δεν χρησιμοποιούμε τους πιο δόκιμους όρους εκφράσεις κτλ. Κάποιος φιλόλογος αν μας διαβάζει μπορεί και να γελά.... Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό. Θα πρέπει να σταματήσει η πτυχιολαγνεία στην Ελλάδα...

Αν είσαι ικανός και διαφορετικός, γράψε και δείξε την αξία σου και όχι το πτυχίο σου, για να μπορέσεις τελικά να δείξεις την αξία του πτυχίου σου. Αυτό που κάνεις είναι εντελώς ανούσιο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 12:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δυστυχώς και εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με το φίλο Χάρη. Σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους η εμπειρία και η γνώση, αλλά δεν μπορούν να απορροφηθούν-αξιολογηθούν σωστά και στο σύνολο τους ελλείψη ενος κατάλληλου θεωρητικού υπόβαθρου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 1:06 pm 
Χωρίς σύνδεση

θα συμφωνησω απόλυτα με το παρακάτω

Παράθεση:
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είσαι ειλικρινής

Παράθεση:
Με αυτή τη λογική δικαιούται και είναι ικανός να γράφει μόνο όποιος έχει πτυχίο δημοσιογραφίας. Οι υπόλοιποι δεν το έχουμε σπουδάσει και άρα δεν χρησιμοποιούμε τους πιο δόκιμους όρους εκφράσεις κτλ. Κάποιος φιλόλογος αν μας διαβάζει μπορεί και να γελά.... Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό. Θα πρέπει να σταματήσει η πτυχιολαγνεία στην Ελλάδα...

χμμ ναι μεν αλλά...για το πτυχιολαγνεία έχεις δίκιο αλλά...
Θα σου πω μια ιστορία, πολλές φορές οι αλληγορίες δείχνουν καλυτερα τι έχει να πει κάποιος.
Ως δόκιμος κάποιους μήνες μετα την ΣΕΑΠ με στείλαν στο ΠΒΚ στο NAMFI στα Χανιά.
Κάποια στιγμη σε ένα μάθημα, μπαίνει μέσα ένας στρατηγός Σλοβένος να μιλήσει. Όλοι όρθιοι. Ο Σλοβένος στρατηγός του νατο έδωσε την θέση του σε έναν ΕΠΥ-Επιλοχια 45 αμερικάνο,ετών να μιλησει.
Αντίθετα Γερμανός Ταξιαρχος που παρευρισκετο σηκώθηκε και χαιρέτισε.
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ο συγκεκριμένος επιλοχίας ήταν αυθεντία στην τηλεμετρία

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 1:09 pm 
Χωρίς σύνδεση

Οι έλληνες που δεν σηκώθηκαν να χαιρετίσουν ήταν υψηλόβαθμοι, καριέρας με ΣΠ οι περισσότεροι (ισόβαθμοι ΑΕΙ και μεταπτυχιακών στην πολιτική ζωή)
Ο επιλοχιας ο αμερικάνος ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, εντούτοις μας είπε ότι ειναι 45 ετών και την τελευταία του πιστοποίηση την πηρε πριν 6 μήνες.

Η διαφορά δεν είναι στο πτυχίο. Είναι στην ενημέρωση και την εκπαίδευση...Αλλά αν ξανακούσω αυτό το....ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΘΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ....ε θα ξεράσω....

έφτασα στα 37 μου και ακόμα διαβάζω.
απ την άλλη κάτι τίτλους cefa και cam που έχει από κάτω του ο παναγιώτης ο δάντης τους έχετε δει? αυτές ειναι πιστοποιήσεις, όλοι το γνωρίζετε αυτό? τι δεν γνωρίζετε- ισως? ότι τις πηρες και καθάρισες? οχι
της πηρες και πρέπει καθε διετια ή τρειτια να τια ανανεώνεις.

και για να τις πάρεις (δεν ξέρω για του κου δάντη παντως με αυτες που ασχολούμαι εγώ) δεν τους νοιάζει απαραίτητα να έχεις βγαλει αει, αλλά τους νοιάζει να έχεις βγάλει μια σχολή οικονομικών άνω της 3ετους φοίτησης- ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ- και να έχεις ένα σχετικό background το οποίο πρέπει μετά να συνεχίσεις να το αποδεικνύεις ότι το δουλευεις αλλιώς στο παίρνουν πίσω
να θεσω και ενα αλλο ζήτημα- ETHICS- κανεις έναν όρκο όταν παίρνεις πτυχιο? τι αξια έχει αυτος? δεν θα πρεπε ν ασου παρουν το διπλωμα πισω αν κανεις αξιοποινη πράξη? αυτο γινεται πχ στις πιστοποιήσεις
απλα θελω ευσχήμως να πω οτι στην ελλαδα τα έχουμε κανει ολα ισωμα...δεν ειναι ομως

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 1:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

εγω δεν έχω να πω κάτι άλλο. Από εδώ και πέρα θα αναπαράγουμε τα ίδια και τα ίδια.

Απλά μου προκαλεί έκπληξη, σε ένα άρθρο που διαφωνεί κανείς ή το θεωρεί χαμηλής ποιότητας, αντί να ασχολείται με την ουσία, να ασχολείται με το αν ο συγγραφέας έχει πτυχίο ή όχι. Δεν πήγε να γράψει και κανένα επιστημονικό σύγγραμα ο άνθρωπος.

Ο πρώτος που διαφώνησε με όσα γράφτηκαν ήμουν εγώ. Απλά από εκεί και πέρα, θεωρώ απαράδεκτη την επίκληση στην αυθεντία και όχι τον πραγματικό σχολιασμό του ίδιου του άρθρου. Όποιος έχει πτυχία και αξία θα ξεχωρίσει, δεν είναι ανάγκη να το φωνάζει με την πρώτη ευκαιρία.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 1:56 pm 
Χωρίς σύνδεση

δηλαδη εσύ θεωρείς ΦΩΝΗ το έναυσμα για την οποιαδήποτε κουβεντα? και είναι ανάγκη πάντα η κουβέντα να οδηγείτε στα μονοπάτια που ορίζει ο χ-ψ αρθρογράφος?

ξεκίνησε από κάπου και κατέληξε κάπου αλλού...απλά...

τώρα για λεγόμενα των δημοσιογράφων η άποψή μου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι η παρακάτω

Ήξεις, αφήξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις
Ήξεις αφήξεις ουκ, εν τω πολέμω θνήξεις
Ήξεις αφήξεις, ου εν το πολέμω θνήξεις

υγ το παραπάνω υποδεικνύει όχι...ασάφεια αλλά αμάθεια, οι αρχαίοι πάντα ήξερα τι έλεγαν
υγ. δεν επικαλούμαι καμια αυθεντεία, συγκρίσεις έκανα απλά, τον μονο στον οποίο κάνω επικλήσεις που και που είναι στον Εωσφόρο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μου φαίνεται ο καινούργιος καφές είναι πολύ δυνατός... :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

nespresso εδω που ειμαι φιλε χρήστο

παντως αυτες τις συζητησεις τις γουσταρω πολυ... ακουγεται και κάτι διαφορετικο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:22 pm 
Χωρίς σύνδεση

Για να συμβαλλω και εγω στην συζητηση...........Παρακαλω τον Lestat να διορθωσει τον δαιμονα του τυπογραφειου....προκηρυξη γραφεται φιλε μου..... :) :) :)

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 31 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 25 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: