neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 27, 2010 9:41 am 
Χωρίς σύνδεση

βρε καλως τον!!!

καλημερα!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 27, 2010 9:54 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΖΟΡΒΑ FILE!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 27, 2010 10:00 am 
Χωρίς σύνδεση

Θα ήθελα εδώ να κάνω μια παρέμβαση, στο θέμα των γερμανικών τραπεζών και των stress tests.
Επειδή αυτό που θα γράψω είναι πολυ σοβαρό, το γράφω μετα πληρης συνειδήσεως.

Ναι, η Γερμανία έκανε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Δεν "χάλκευσε" στοιχεία αλλά θεωρώ ότι όσον αφορά τις Hypo Real Estate, DZ, WGZ και ειδικά την WGZ η οποία είναι φορτωμένη με πολυ junk, έπαιξε το ρόλο συγκοινωνούντος δοχείου με την DB.

Εάν η WGZ (για την DZ δεν γνωρίζω στοιχεία) έβγαζε στο φως τις σχέσεις της με την DB ίσως είχαμε μια μορφή ντόμινο. Γιατί όταν λέω junk εννοώ και lehmam εννοώ και ισλανδίνδικών τραπεζών και ειδικά των Islandsbanki και Kaupthing.

Επίσης 2 βρεττανικές τράπεζες και 1 ολλανδική έχουν πολυ junk αλλά όχι στον βαθμό της Γερμανίας.
Όποιος δεν με πιστεύει μπορεί να δει το report της MOODYS το 2007 και να δει την επιθετικη πολιτικη της τράπεζας και τα ανοιγματά της και στην κτηματαγορά (συνεπιπουρούμενη της landesbank) εδω΄
http://www.wgz-bank.de/en/wgzbank/downl ... alysis.pdf

το παραμύθι ότι οι ελληνικές τράπεζες, είναι ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ, ή να το πω καλύτερα ΠΙΟ ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμη. Δεν είναι τυχαίο που υποστηρίζω τις 2.200 μονάδες άμεσα, κάποια πράγματα θα αρχισουν να φαίνονται

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 27, 2010 10:08 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

θΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΡΕ ΣΕΙΣ!!!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΟΥΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???

ΗΡΕΜΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ.

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΩΡΑ ΑΡΘΡΟ.

Το κερδοσκοπικό παιχνίδι που έχει στηθεί στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά καλά κρατεί.
Οι θεσμικοί του Λονδίνου αποφάσισαν να ανεβάσουν το ΧΑ και αυτό συντελείται από τις 8 Ιουλίου από τότε που τουλάχιστον – σε εμάς – κατέστη αντιληπτό ότι οι ξένοι τοποθετούνται στην αγορά με επενδυτικό ορίζοντα και σχεδιασμό. Μετά τις ανακοινώσεις των stress tests όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Λονδίνο αν δηλαδή θα συνεχίσουν να αγοράζουν Ελλάδα.
Η ύπαρξη και hedge funds στην αγορά έφερε πιο γρήγορα την άνοδο.
Κάποτε κατηγορούσαν τα hedge funds ως αιμοσταγείς επενδυτές, τώρα που συμβάλλουν στην άνοδο του ΧΑ έχουν μετατραπεί σε καλούς επενδυτές.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΧΑΑ ΩΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!

ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ????

ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΟΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΤΛ....
ΕΓΩ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Κ.ΛΕΩΤΣΑΚΟ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.

ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.ΑΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 27, 2010 10:41 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

LESTAT ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΓΚΥΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 27, 2010 10:45 am 
Χωρίς σύνδεση

φιλε ΣΤΑΥΡΟ δεν είναι άρθρο είναι δική μου καθαρά εκτίμηση

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 27, 2010 10:46 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Α ΝΑΙ LESTAT,ΣΩΣΤΑ!!!

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΘΡΟ!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 27, 2010 10:56 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Η Alpha Bank ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, πως στις 23 Ιουλίου εξέδωσε καλυμμένη ομολογία ύψους 1 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο του νεοσυσταθέντος προγράμματος καλυμμένων ομολογιών που προβλέπει απευθείας έκδοση από την Τράπεζα μέχρι ποσού 8 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκδοθείσα καλυμμένη ομολογία εισήχθη προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λουξεμβούργου και αξιολογήθηκε από τους οίκους πιστοληπτικής αξιολογήσεως Fitch και Moody’s με διαβάθμιση Α και Baa3 αντιστοίχως. Η καλυμμένη ομολογία δύναται να χρησιμοποιηθεί ως ενέχυρο για την άντληση ρευστότητας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Όπως τονίζει η τράπεζα, μέσω της εκδόσεως, ενδυναμώνεται περαιτέρω η ρευστότητα της Τραπέζης και αποτυπώνεται η δυναμική της εν μέσω της παρούσας οικονομικής συγκυρίας
.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 27, 2010 11:03 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Παλι καλα που αγορασα εκτος απο ετε και alpha στα 4.88!!!!Λιγα κομματια αλλα καλα....

Τι επενδυτης που ειμαι εγω!!!!!

Δεν παιζομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 27, 2010 11:05 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

σας εγκαταλειπω για τη συνεχεια λογω ταξιδιου

ουτως ή αλλως ειμαστε πλεον στην εναρετη περιοχη

τι τυχερος ανθρωπος αυτος που "παντελωνιασε" το ττ στο 3,30

γλυτωσε ολη την αγωνια της ανοδου

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 320 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: