neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 165 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νέα της Εταιρίας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 8:20 pm 
Χωρίς σύνδεση

γιατι προσπαθει ο ΜΕΓΑΣ φαντομάς να στήσει δόκανα για πράγματα που ήδη ξέρει???

αναμένουμε απαντήσεις...και αποκαλύψεις

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 8:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

η κυμματική ανάλυση φίλε δεν είναι πυθία να μασάει φύλα κ να δίνει χρησμούς

προσπαθεί με έναν λογικό τρόπο να δώσει τασεις κ οφείλουμε να σεβόμαστε την δουλειά ανθρώπων που μας ανοίγουν τα μάτια

αυτα για την μέρεντιθ

απ την άλλη αν δεις το διάγραμμα του βωβού είναι δύο φορές που πλήσιασε κ πέρασε ενδοσυνεδριακά το επίπεδο των 6.70 κ 7.20 3 φορές συγκεκριμένα κ ποτέ δεν τα κράτησε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 8:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε armand o Βωβός είναι παιχνίδιον για πολύ μεγάλα παιδιά. Αυτό μπορεί να σας πει ο Φαντομάς και μην προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε το γρίφο που σας δίνει.
Όσο για τον κύριο Ράνιο, μην νομίζετε ότι έχει χρόνο και διάθεση να γράφει στα forums.
Ο Φαντομάς σας το υπογράφει αυτό.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 9:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

1. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν ειμαι μεγάλο παιδί?
2. Βλέπω ότι οι κύριοι που σας πληροφορούν στο capital σαν το κο trapist το δουλεύουν καλά...να προσέχετε τα δόκανα που στήνετε λοιπόν γιατι τη φορά αυτή την πατήσατε
3. Ράνιος, ποιος Ράνιος???? Εγώ ένα χρηματιστάκι ξέρω της κακιάς ώρας, που πούλαγε συμβουλές με το κομμάτι κ ακόμα τον κυνηγάει η μισή ελλάδα

Και το χρηματιστάκι που αρχίζει από Ρ έχει κάψει ήδη πολυ κόσμο...το θέμα είναι ότι δουλειά βρίσκει ακόμα στους γνωστούς κύκλους, αλλα κάποια στιγμη με ξένα κόλλυβα δεν μπορείς να συνεχίσεις να υπάρχεις

Με υπεκφυγές κε Φαντομά όλοι ξέρουμε να γράψουμε κ να απαντήσουμε, είναι το εύκολο, το δύσκολο είναι οι αποδείξεις κ τα ονόματα που έλεγε ο Δαντης

α κ by the way κανεις δεν ειναι τοοοοσο πολυάσχολος ώστε να μην γραψει κάπου, κάποτε κάτι....

ένα ολόκληρο παιχνίδι έχουν στήσει στις πλάτες του κοσμάκη που απλά περιμένει να ενημερωθεί...

όσον αφορά τον γνωστό εκεί ιστότοπο, δεν σας τα πανε καλά, ελέγχετε από συγκεκριμένους ανθρώπους κ καταστάσεις

οπότε περιμένω να μιλήσετε κ ανοιχτά τι εννοείτε με τον βωβο, γιατι σε άλλο thread εσεις γράψατε οτι εγώ με βωβους κ λοιπά σκουπίδια δεν ασχολούμαι, ή κανω λάθος???

Παράθεση:
Ας κάτσουν οι άλλοι με τα μουτζούρια τα Μαίλλια, τα Ενκλω, τα Πετζετάκια και όλο το σκουπιδαριό, να περιμένουν το ΓουώρενΜπάφετ να τους σώσει. Ας κάτσουν και οι υπόλοιποι να τρειντάρουν τον κάθε Βωβό και να περιμένουν όπως ο κύριος καρό να τα κονομήσει σε μια νύχτα από τα σορτ του.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 9:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε armand o Φαντομάς είναι πανέξυπνος και όλα τα αντιλαμβάνεται. Εσείς βεβαίως μπορείτε να φαντάζεστε ότι έχει πληροφόρηση από τον Capital. Κάνετε λάθος κύριε armand. Ο Capital και ο οποιοσδήποτε Capital που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα έδινε ποτέ στοιχεία χρηστών, σε Φαντομάδες, -εκτός αν πιστεύετε ότι έχω σχέση με τον Capital ή ότι είμαι ο ίδιος ο Capital.
Εσείς βέβαια διαφωνείτε με αυτά που σας γράφω, γιατί απλούστατα βλέπετε ότι παντού σας καταδιώκουν και σας κυνηγούν, αντί να σκεφτείτε το εξής απλοϊκό, ότι στις αγορές υπάρχουν άνθρωποι πανέξυπνοι και γάταροι όπως ο Φαντομάς και οι όμοιοί του.
Τέλος σκεφτείτε και το εξής. Αφού το σύστημα και όλος ο κόσμος σας καταδιώκει, πως στην ευχή ο Capital ενώ σας banαρε σας ξαναδέχτηκε στις αγκάλες του, ενώ ξέρει ποιος είστε και φρόντισε να ενημερώσει και τον Φαντομά.
Τέλος κύριε Lestat μην βλέπετε παντού Χρηματιστές που ετοιμάζονται να αρπάξουν το πορτοφόλι σας.
Φιλικότατα σας τα λέω αυτά και μαζί με εσάς τα λέω επίσης και σε όσους πιστεύουν τα ίδια με εσάς.

Δυστυχώς για το Βωβό, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 10:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ας κάτσουν οι άλλοι με τα μουτζούρια τα Μαίλλια, τα Ενκλω, τα Πετζετάκια και όλο το σκουπιδαριό, να περιμένουν το ΓουώρενΜπάφετ να τους σώσει. Ας κάτσουν και οι υπόλοιποι να τρειντάρουν τον κάθε Βωβό και να περιμένουν όπως ο κύριος καρό να τα κονομήσει σε μια νύχτα από τα σορτ του.

Αυτά είπε ο Φαντομάς, πουθενά δεν είπε ότι ο Βωβος είναι σκουπιδαριό. Είπε ας κάτσουν και οι υπόλοιποι να τρειντάρουν τον κάθε Βωβό και να περιμένουν όπως ο κύριος καρό να τα κονομήσει σε μια νύχτα από τα σορτ του.
Ο Βωβός έχει κάποια αξία, αλλά τα συμφέροντα είναι μεγάλα και παίζονται μεγάλα παιχνίδια με και χωρίς τον κύριο Βωβό.
Όταν κάτσει ο κουρνιαχτός και ξεχαστεί το πράγμα, ίσως να πέσουν οι συντελεστές δόμησης και να βρεθεί η χρυσή τομή, αλλά μέχρι τότε οι οπαδοί του Βωβού θα πουν το περίφημο, Βωβέ Βωβέ λαμά σαβαχθανί. Ο Βωβός δεν παίζει μόνος του μπάλα, αν είναι καλός μπαλαδόρος θα το δούμε σε μερικούς μήνες. Αν δεν είναι τότε τα φιλέτα του θα του τα αρπάξουν άλλοι για μια μπουκιά ψωμί.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 11:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παράθεση:
Κύριε armand o Φαντομάς είναι πανέξυπνος και όλα τα αντιλαμβάνεται. Εσείς βεβαίως μπορείτε να φαντάζεστε ότι έχει πληροφόρηση από τον Capital. Κάνετε λάθος κύριε armand. Ο Capital και ο οποιοσδήποτε Capital που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα έδινε ποτέ στοιχεία χρηστών, σε Φαντομάδες, -εκτός αν πιστεύετε ότι έχω σχέση με τον Capital ή ότι είμαι ο ίδιος ο Capital.
Εσείς βέβαια διαφωνείτε με αυτά που σας γράφω, γιατί απλούστατα βλέπετε ότι παντού σας καταδιώκουν και σας κυνηγούν, αντί να σκεφτείτε το εξής απλοϊκό, ότι στις αγορές υπάρχουν άνθρωποι πανέξυπνοι και γάταροι όπως ο Φαντομάς και οι όμοιοί του.
Τέλος σκεφτείτε και το εξής. Αφού το σύστημα και όλος ο κόσμος σας καταδιώκει, πως στην ευχή ο Capital ενώ σας banαρε σας ξαναδέχτηκε στις αγκάλες του, ενώ ξέρει ποιος είστε και φρόντισε να ενημερώσει και τον Φαντομά.
Τέλος κύριε Lestat μην βλέπετε παντού Χρηματιστές που ετοιμάζονται να αρπάξουν το πορτοφόλι σας.
Φιλικότατα σας τα λέω αυτά και μαζί με εσάς τα λέω επίσης και σε όσους πιστεύουν τα ίδια με εσάς.

1. Δεν διαφώνησα πουθενά με τα λεγόμενα σας, αλλά μου φάνηκαν αξιοπρόσεκτοι κάποιοι ισχυρισμοί που μόνο σε προσωπικά μηνύματα έχω εκμηστηρευτεί με την ίδια φρασεολογία σε συγκεκριμενο άνθρωπο, αυτά πως εσείς μπορείτε να τα γνωρίζετε
2. αυτό να το κοιτάξετε, εννοώ αυτό για το 3ο πρόσωπο...είναι τα πρώτα σημάδια ξέρετε... ειδικά όταν αυτο-ορίζεσαι είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς ότι μιλά με κάποιον που το εγω του ειναι λίγο μεγαλύτερο απο αυτό που βλέπει μπροστά του
3. Για μανίες "καταδίωξης" αφήστε το καλύτερα, δεν είναι το φόρτε σας

υγ Ποιος είναι ο armand αλήθεια????

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 16, 2009 11:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΦΙΛΟΙ οταν εγραψα οτι τα χερια που υποσχονται να σεντραρουν μεχρι το 2.34 ειναι ΑΔΥΝΑΜΑ με πραγματικη υποθετω εκπληξη με ρωτησανε ποια χερια... ΜΕΧΡΙ που ευτυχως ο φιλτατος εβαλε στο τραπεζι το Βαλεντινο...Μην το προχωρατε το πραγμα ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ για λομπιστικες παρελκυστικες συζητησεις. ΥΓ ΔΕΝ αναφερομαι σε κανεναν ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ....Υ.Γ.2 Να σχολιαστει παρακαλω η ΑΠΟΡΙΑ μου ως προς το εαν ο εξ Ελβετιας ορμωμενος μεγιστανας θα υπαρχει και του χρονου τετοιο καιρο...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 17, 2009 12:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

μαρινης έγραψε:
....Υ.Γ.2 Να σχολιαστει παρακαλω η ΑΠΟΡΙΑ μου ως προς το εαν ο εξ Ελβετιας ορμωμενος μεγιστανας θα υπαρχει και του χρονου τετοιο καιρο...

Aχ! μαρινης δύσκολα μας βάζεις εν μέσω πρώιμου θέρους... και οι εξ Ελβετίας προρχόμενοι Μεγιστάνες δεν είναι και πολλοί...

Εξ αυτλων Ενας, που χειρίζονται Βουβά και Ανωνυμα τις καταστάσεις... εξ Ελβετιας ... Διαόλου Κάλτσα
Τι καράβια, τι Ευρώ, τι Halls και GoldenHalls,

Που να σταθεί δίπλα του ο Βωβός με την Βωβούπολη, που πολύ φοβάμαι την μισή θα την έχει αρπάξει ο Πράσινος σύφουνας "Β"

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 17, 2009 1:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παράθεση:
ΦΙΛΟΙ οταν εγραψα οτι τα χερια που υποσχονται να σεντραρουν μεχρι το 2.34 ειναι ΑΔΥΝΑΜΑ με πραγματικη υποθετω εκπληξη με ρωτησανε ποια χερια... ΜΕΧΡΙ που ευτυχως ο φιλτατος εβαλε στο τραπεζι το Βαλεντινο

α ρε Μαρίνη, από σένα δεν το περίμενα αυτό, ειδικά για τις
Παράθεση:
λομπιστικες παρελκυστικες συζητησεις.

σε θέλω πιο αποκαλυπτικό και ρηξικέλευθο ρε γμτ

2,5 χρόνια που σε διαβάζω κόντρα στο ρεύμα πας κ συ κ ο Σπαρτης... κ για αυτό σας γουστάρω
μην τα χαλάς τώρα

μέχρι πρότεινος γνώριζα ότι η διπλή ανάπλαση ήταν σε συμφέροντα πολλών... τελικά όμως το πραγμα είχε στραβώσει απ την αρχή

ΝΒ είναι διαφορετική τελείως η γνώμη του μαρίνη απ τους αφορισμούς στο 3ο πρόσωπο του Φαντομά... Ο οποίος όμως αν κ απολαυστικός, πολλές φορές υπεκφεύγει θεωρώντας πως ο συνομολητής του είναι κατώτερος. Που και κατώτερος να είναι, οφείλεις επειδή να τον έχει συνομιλητή να τον "παιδεύσεις" τρόπον τεινά. Η κάνω κάπου λάθος?

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 165 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: