Παράθεση:
Ναι ρε φίλε Χάρη αλλά το ότι παραποιήσαμε τα στατιστικά μας για το έλλειμμα ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να προσβάλλει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Πόσο μάλλον οι φασίστες που 2 φορές αιματοκύλησαν τον κόσμο...
1. Δε νομίζω ότι προσέβαλαν την αρχαία ελληνική κληρονομιά. Αντιθέτως επειδή το διάβασα ολο το άρθρο σε πολλά σημεία του αναρωτιέται "που πηγαν εκεινοι οι Ελληνες που είχαν προάγει τον πολιτισμο?" "εκείνη η κάστα των φιλοσόφων"?
2. Εμείς τον έχουμε αιματοκυλήσει τουλάχιστον 3 φορές, αλλα βλέπεις ιστορία γράφουν μόνο οι νικητές!
Παράθεση:
Η ιστορία ενός λαού δεν σταματάει στο ευρώ...
3. στην παρούσα φάση περνάει όμως απο εκεί αν θέλουμε επιτέλους να γίνουμε πολιτισμένοι και όχι οι κακοί απόγονοι της τουρκιάς
Παράθεση:
Εγώ είμαι αυτός που κρίνω τους ΝεοΈλληνες. Αλλά από εκεί μέχρι την προσβολή της Ιστορίας ενός έθνους είναι μια τεράστια απόσταση.
4. όχι φίλε μου, εσυ εγω και ο καθένας μας δεν μπορούμε να κρίνουμε τους εαυτούς μας, καλό αντί να "γαβγίζουμε" όλοι μαζι θα ήταν να αναρωτιόμαστε..ρε μηπως έχουν δικιο?
Παράθεση:
Κανονικά έπρεπε να κάνουμε πορεία στο κέντρο για το λόγο αυτό. Και αν είχαμε σοβαρή κυβέρνηση θα έπρεπε να κάνουμε μήνυση στο Focus και να του πάρουμε τα μαλιοκέφαλά του...
5. Και η διαφορά από τα θεοκρατικά κράτη ποια θα ήταν, από ένα ιραν ας πούμε ή μια αίγυπτο, τι είμαστε φανατικοι που τους πειραξαν το κορράνι?