neoforum.gr



Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες




Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 513 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 52  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ - ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 29, 2021 3:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Ιαν 03, 2018 12:03 am
Δημοσιεύσεις: 490
Κωνσταντίνος Φιλίππου
29 03 2021 | 07:56
Μέσα στην εβδομάδα το ΤΑΙΠΕΔ και ο Ειδικός Διαχειριστής που διενεργούν τους διαγωνισμούς για την παραχώρηση των περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ, αναμένεται να ανακοινώσουν τις λίστες με τους υποψήφιους επενδυτές που θα περάσουν στην τελική φάση για τη διεκδίκηση του εργοστασίου και των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των μεταλλείων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δύο φορείς βρίσκονται σε συντονισμό μεταξύ τους, ώστε οι διαδικασίες να κινούνται παράλληλα. Κατά τις ίδιες πηγές ο έλεγχος και η αξιολόγηση των φακέλων των έξι επενδυτικών σχημάτων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, φέρεται να έχουν ολοκληρωθεί. Μάλιστα εστάλησαν, όπως έγραψε το energypress, και στα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας προκειμένου να γνωμοδοτήσουν για το αν τίθεται από κάποια συμμετοχή θέμα εθνικής ασφάλειας.

Τα έξι επενδυτικά σχήματα που έλαβαν μέρος στην πρώτη φάση του διαγωνισμού είναι:

1. COMMODITY & MINING INSIGHT IRELAND LIMITED

2. GEK TERNA S.A. - AD HOLDINGS AG

3. MYTILINEOS S.A.

4. SOLWAY INVESTMENT GROUP LIMITED

5. THARISA PLC

6. TRAFIGURA GROUP Pte Ltd

Η επόμενη φάση θα σηματοδοτήσει και την εκκίνηση της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού για τη ΛΑΡΚΟ. Δηλαδή όσοι περάσουν θα έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στα τεχνικά και οικονομικά στοιχεία της βιομηχανίας εξόρυξης και παραγωγής σιδηρονικελίου προκειμένου να αποκτήσουν ολοκληρωμένη εικόνα και να προχωρήσουν στη συνέχεια στην υποβολή των δεσμευτικών προσφορών.

Ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ αφορά στη μίσθωση του δημόσιου μεταλλείου Λάρυμνας, που περιλαμβάνει τα σχετικά μεταλλευτικά δικαιώματα, το μεταλλευτικό εργοστάσιο και τα ακίνητα, εγκαταστάσεις και εξοπλισμό του, τα οποία ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο και επί του παρόντος μισθώνονται στην «Γενική Μεταλλευτική και Μεταλλουργική Ανώνυμη Εταιρεία ΛΑΡΚΟ» (ΛΑΡΚΟ) και στη μίσθωση του δημόσιου μεταλλείου στο Λούτσι, το οποίο περιλαμβάνει τα σχετικά μεταλλευτικά δικαιώματα με τα ακίνητα και τις εγκαταστάσεις του, τα οποία ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο.

Ο διαγωνισμός του Ειδικού Διαχειριστή αφορά στην παραχώρηση των μεταλλευτικών δικαιωμάτων επί των μεταλλείων της Εύβοιας, της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας (περιοχή Άγιος Ιωάννης), της Καστοριάς κι άλλων περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ.

https://energypress.gr/news/ekkinisi-ti ... -lista-ton


Κορυφή
 Προφίλ  
 

 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ - ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 30, 2021 7:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Ιαν 03, 2018 12:03 am
Δημοσιεύσεις: 490
1. Αγορά Ηλεκτρισμού: Άνοδος της Μέσης ΤΕΑ και της Ζήτησης

https://www.energia.gr/article/176239/a ... s-zhthshs-

2.ΛΑΡΚΟ: Περνούν όλοι στην επόμενη φάση - Καθοριστική η νέα ΑΕΠΟ

https://www.worldenergynews.gr/biomhcha ... a-ti-larko

3.Η «σφαγή» ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚ και Μυτιληναίου για το 1 δισ. της Εγνατίας, ο υπόγειος πόλεμος της Μαρίνας με τον Πατούλη και οι νέες περιπέτειες των εφοπλιστών με τα ξενοδοχεία

https://www.newmoney.gr/dark-room/i-sfa ... enodochia/

4."Όχι" του ΤΑΙΠΕΔ σε παράταση του διαγωνισμού για την Εγνατία Οδό

https://www.capital.gr/oikonomia/353557 ... gnatia-odo


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ - ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 04, 2021 5:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Ιαν 03, 2018 12:03 am
Δημοσιεύσεις: 490
1. Παραγωγοί Ενέργειας: Το στοίχημα των νέων μονάδων ενέργειας από φυσικό αέριο

https://www.mononews.gr/business/parago ... siko-aerio

2. Κ. Σκρέκας: Διασυνδέσεις και πράσινα συμβόλαια για ανταγωνιστικές τιμές ενέργειας

https://www.capital.gr/epikairotita/353 ... -energeias

3. Εγκρίθηκε και επίσημα την περασμένη εβδομάδα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕπ το δάνειο ύψους 40 εκατ. ευρώ προς τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες, για την συστοιχία φωτοβολταϊκών πάρκων συνολικής ισχύος 230 MW (Μεγαβάτ), που η θυγατρική της ΔΕΗ κατασκευάζει στη Δυτική Μακεδονία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η Τράπεζα στην ιστοσελίδα της, η χρηματοδότηση είχε δρομολογηθεί ήδη από τον Ιανουάριο, με τη μόνη τυπική εκκρεμότητα που παρέμενε από τότε να είναι η έγκρισή της από το Δ.Σ. του χρηματοδοτικού βραχίονα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Υπενθυμίζεται ότι το πρότζεκτ της ΔΕΗ Ανανεώσιμες έχει προϋπολογισμό 143 εκατ. ευρώ, ενώ είναι το μεγαλύτερο έργο ΑΠΕ που υλοποιείται αυτή τη στιγμή στη χώρα, και από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Πρόκειται για cluster τριών πάρκων, από τα οποία το μεγαλύτερο θα έχει ισχύ 200 MW, ενώ τα δύο υπόλοιπα 15 MW έκαστο.Μέσω ανάλογης διαδικασίας, η METKA EGN είχε αναλάβει νωρίτερα την κατασκευή και του ενός από τα δύο μικρά πάρκα, ισχύος 15 MW. Η εν λόγω μονάδα αυτό ολοκληρώθηκε σε χρόνο-ρεκόρ, καθώς έχει ήδη παραδοθεί και επίσημα στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες. Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης η κατασκευή και της δεύτερης «δίδυμης» φωτοβολταϊκής μονάδας, από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Η συστοιχία φωτοβολταϊκών στη Δυτική Μακεδονία κατέχει κεντρική θέση στο μεσοπρόθεσμο στόχο που έχει θέσει η θυγατρική της ΔΕΗ για την ενίσχυση του μεριδίου της στις ΑΠΕ, μέσω έργων που θα υλοποιήσει αυτόνομα. Σύμφωνα με τον στόχο αυτό, από το τέλος του 2022 θα διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο έργων σε λειτουργία με συνολική ισχύ η οποία θα αγγίζει τα 500 MW.


4.Αγώνας για δύο στην Εγνατία, εκτός η «Ακτωρ»

https://www.kathimerini.gr/economy/5613 ... s-i-aktor/

5.Με αντισώματα στην πανδημία τρεις ισχυροί της ελληνικής βιομηχανίας

https://www.businessdaily.gr/epiheirise ... iomihanias

6.Άλλο ένα έργο-σύμβαση (110 εκατ) για τον ΜΥΤΙΛ που είχε μείνει στάσιμο για 2 χρόνια φαίνεται να ξεκλειδώνει. «Θετικές εξελίξεις στο πολύκροτο σήριαλ του Θριάσιου Πεδίου»

https://ypodomes.com/thetikes-exelixeis ... oy-pedioy/

7.ΒΟΑΚ: Κλείδωσε η υλοποίηση όλου του άξονα – Στη Β’ φάση το τμήμα Χερσόνησος-Νεάπολη

https://ypodomes.com/voak-kleidose-i-yl ... s-neapoli/


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ - ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 06, 2021 7:12 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Ιαν 03, 2018 12:03 am
Δημοσιεύσεις: 490
1. Τρεις εταιρίες για τον οδοφωτισμό της Ηπείρου.Στο επόμενο στάδιο περνά ο διαγωνισμός για το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου. Το συγκεκριμένο έργο υλοποιείται σε σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή οι εταιρίες που πληρούν τις απαιτήσεις συμμετοχή και το διεκδικούν είναι τρεις.
Πρόκειται για την .Ένωση INTRAKAT- OMEXOMΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.- VETTE, ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.- FOTAGONLEDA.E. και ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.

https://www.epiruspost.gr/treis-etairie ... tismo-tis/

2. Η ΜΕΤΚΑ EGN κατασκευάζει ήδη ένα έργο για λογαριασμό της National Energy (Όμιλος Παναγάκου). Πρόκειται για την Κατασκευή Φωτοβολταϊκού Ηλεκτροπαραγωγικού Σταθμού μέγιστης ισχύος 24 MW έναντι συμβατικού τιμήματος ~ € 12,95 εκ στην Ελλάδα. Ο Όμιλος Παναγάκου διαθέτει χαρτοφυλάκιο 368 MW. Mάλλον θα δούμε την ΜΕΤΚΑ EGN να αναλαμβάνει και άλλα έργα στο μέλλον για λογαριασμό του Ομίλου Παναγάκου

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... ovoltaika/

3.ΕΥΔΑΠ: Πώς βαθμολογήθηκαν οι τεχνικές προσφορές για τη Ψυττάλεια
Το επόμενο βήμα είναι να ανοίξουν οι οικονομικές προσφορές ώστε να επιλεγεί η κοινοπραξία που θα αναλάβει τη διαχείριση του έργου.

https://www.euro2day.gr/news/economy/ar ... res-g.html

4.Κοντά σε εκκίνηση ο Οδικός Άξονας Κρήτης, έντονο ενδιαφέρον εταιρειών

https://www.businessdaily.gr/oikonomia/ ... -etaireion


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ - ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 07, 2021 3:30 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Ιαν 03, 2018 12:03 am
Δημοσιεύσεις: 490
Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, 14:35

Προχωρά από την Mytilineos η κατασκευή της μονάδας ηλεκτρισμού στο Τομπρούκ της Λιβύης
Τα ενεργειακά project ελληνικού ενδιαφέροντος στη Λιβύη, με χαρακτηριστικό εκείνο της μονάδας ηλεκτρισμού που αναπτύσσει η Mytilineos στο Τομπρούκ, συζητήθηκαν χτες στο πλαίσιο της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Τρίπολη.

Σε συνάντηση μεταξύ της ηγεσίας της λιβυκής εταιρείας ηλεκτρισμού (GECOL) και του γενικού διευθυντή της Metka, που αποτελεί πλέον τμήμα της Mytilineos, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Τομπρούκ, ισχύος 740 MW, για την οποία οι κατασκευαστικές εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με την ελληνική πλευρά, το πρώτο τμήμα του έργου, προϋπολογισμού 550 εκατ. δηναρίων θα είναι σύντομα λειτουργικό, όπως προβλέπει και το χρονοδιάγραμμα.

Σημειωτέον ότι οι εργασίες για την κατασκευή της μονάδας επανεκκίνησαν μετά από τρία χρόνια καθυστερήσεων λόγω της εσωτερικής κατάστασης στη Λιβύη, καθώς πρόσφατα ενεργοποιήθηκαν οι απαραίτητες γραμμές χρηματοδότησης που παρέμεναν σε αδράνεια.

Στο πλαίσιο αυτό, η Mytilineos είχε πρόσφατα ανακοινώσει ότι η Γενική Αρχή Ηλεκτρισμού της Λιβύης (GECOL) έθεσε σε ισχύ το Letter of Credit προς την εταιρεία, ανάβοντας το «πράσινο φως» για την υλοποίηση της μονάδας, η οποία θα κατασκευαστεί σε τρεις φάσεις: Στο πρώτο στάδιο θα κατασκευαστεί η πρώτη τουρμπίνα, η οποία και θα μπορέσει να ενισχύσει άμεσα το ενεργειακό σύστημα της χώρας με σχεδόν 160MW.

Η εν λόγω μονάδα, όταν ολοκληρωθούν και τα τρία στάδια κατασκευής, θα έχει συνολική ισχύ που θα υπερβαίνει τα 650MW και θα έχει δυνατότητα διπλού καυσίμου (φυσικού αερίου ή υγρού καυσίμου). Θα περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση 4 αεριοστρόβιλων General Electric GT13E2 σε διάταξη ανοιχτού κύκλου, καθώς και όλου του σχετικού βοηθητικού εξοπλισμού και ενός υποσταθμού 220/66kV. Η συμβατική αξία για τη Mytilineos, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ανέρχεται στα $400 εκατομμύρια.

Η Λιβύη αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια σοβαρότατο πρόβλημα ηλεκτροδότησης, με πολύωρες διακοπές ρεύματος γι' αυτό και στόχος της επένδυσης είναι να δώσει τη δυνατότητα στη χώρα να επενδύσει στην παραγωγική της ανασυγκρότηση, αλλά και να καλύψει επιτακτικές ανάγκες στην ευρύτερη περιοχή του έργου.

Σημειώνεται, τέλος, ότι συζητήθηκαν επίσης οι προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ Λιβύης και Metka στον τομέα της ενέργειας.

https://www.liberal.gr/economy/prochora ... uis/368939


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ - ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Απρ 09, 2021 6:33 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Ιαν 03, 2018 12:03 am
Δημοσιεύσεις: 490
Ανοίγει το παιχνίδι στο υδρογόνο - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στις ελληνικές επιχειρήσεις για υποβολή προτάσεων μέχρι τις 27 Απριλίου

https://energypress.gr/news/anoigei-pai ... riseis-gia


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ - ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Απρ 09, 2021 6:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Ιαν 03, 2018 12:03 am
Δημοσιεύσεις: 490
09 04 2021 | 07:30
Χωρίς την παραμικρή μεταβολή εξελίχθηκε το «ισοζύγιο» εναλλακτικών προμηθευτών – ΔΕΗ τον Μάρτιο 2021 σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, όπως προκύπτει από το νεότερο δελτίο του Χρηματιστηρίου Ενέργειας.

Ειδικότερα, η ΔΕΗ διατήρησε ακέραιο το ποσοστό της στο 65.80% με τους υπόλοιπους προμηθευτές να μοιράζονται – χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις – το υπολοιπόμενο 34.20% της αγοράς προμήθειας.

Πανομοιότυπη εικόνα με την ΔΕΗ παρουσιάζουν και μια σειρά εναλλακτικοί προμηθευτές όπως προκύπτει από την σύγκριση των μεριδίων από μήνα σε μήνα. Η Μυτιληναίος καταγράφει 7.97% τον Μάρτιο του 2021, όσο και τον ακριβώς προηγούμενο μήνα.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους προμηθευτές, η «εικόνα» του μήνα έχει ως εξής:

η Ήρων με 6.34% (από 6.38%), η Elpedison με 4.85% (από 4.79%), η NRG με 4.00% (από 3.89%), η Watt and Volt με 2,58% (από 2,73%), η Volterra με 1.93% (από 1,96%), η Φυσικό Αέριο Αττικής με 1.81% (από 1,75%), η Volton με 1.41% (από 1,39%), η Ζενίθ με 1,41% (από 1,36%), τα ΕΛΤΑ με 0,63% (από 0,63%) και η ΚΕΝ 0,56% (από 0,58%).

https://energypress.gr/news/pagose-o-hr ... -eisagoges


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ - ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Απρ 09, 2021 9:08 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Νοέμ 06, 2018 1:05 pm
Δημοσιεύσεις: 67
Παναγία μου μια μετοχάρα! Παραμένουμε μέσα σίγουρα μέχρι το μέρισμα! Βαγγέλας4Ever|!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ - ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Απρ 10, 2021 7:41 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Ιαν 03, 2018 12:03 am
Δημοσιεύσεις: 490
Μια είδηση που αγορά τον ΜΥΤΙΛ, ως ανάδοχός στο έργο του Θριασίου (100 εκατ), το οποίο έχει κολλήσει τα 2 τελευταία χρόνια.
Τι «τρέχει» με το εμπορευματικό κέντρο στο Θριάσιο

https://www.insider.gr/epiheiriseis/162 ... tdiscovery


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ - ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 11, 2021 8:27 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Κυρ Ιαν 10, 2021 4:21 pm
Δημοσιεύσεις: 108
Καλημέρα, με αρχική μεση τιμή αγοράς (μετά έκανα το trading μου στην μετοχή άλλοτε πετυχημένα κερδίζοντας κάποια τεμάχια και άλλοτε όχι πετυχημένα) έχω πλέον διπλασιάσει το κεφάλαιο μου στην μετοχή. Και από το -40 τοίς εκατό στο χαρτοφυλάκιο μου εξαιτίας της ΜΟΗ, χάρη κυρίως στον Μυτιληναίο είμαι στο +35 τοίς εκατό. Το καλό είναι πως η μετοχή έχει ακόμα ένα 60 τοίς εκατό πάνω το επόμενο εννιαμηνο με χρόνο συν τα μερίσματα που μπορεί να δώσει μελλοντικά. Εις υγειαν.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 513 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 52  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr