neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 376, 377, 378, 379, 380, 381, 382 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 8:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

CHRIS66 έγραψε:
Αγαπητέ βαγγέλη. Γράφω για πρώτη φορά αλλά σε διαβάζω καθημερινά εδώ και μήνες. Καταρχήν ενα μεγάλο ευχαριστώ για τις γνώσεις σου που μας προσφέρεις δωρεάν. Στήν δουλειά μου η γνώση πληρώνετε. Αν βρείς χρόνο θαθελα την γνώμη σου για ΣΙΕΝΣ και ΕΛΛ. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρω. Συνέχισε με δύναμη την αγάπη του αθέατου κόσμου που σε διαβάζει. ΧΡΗΣΤΟΣ.

Σε ευχαριστω απο καρδιας,φιλε Χρηστο...

Αλλωστε ,τοχω ξαναπει για ανθρωπους αγνωστους σε μενα σαν και σενα ,
που εκτιμουν κατι που με χαρα κανω..συνεχιζω να γραφω

Λοιπον...ΣΙΕΝΣ πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση,με συμμετοχη στο Καζινο Λουτρακιου..και βεβαια τις συνεχεις αγορες ιδιων στα παροντα επιπεδα που προφανως η Διοικηση της θεωρει φτηνα.

Εκανε αυξηση κεφαλαιου πριν 2 χρονια στα 1.50 και επενδυσε τα χρηματα[ακαιρα οπως αποδειχτηκε ] στην realestate της Ν.Υορκης,αφου ο βασικος της μετοχος κ.Ρηγας εκει κυριως δραστηριοπειται..

Η Κριση που ηρθε απαξιωσε [προσωρινα???] τις επενδυσεις εκει και η συνεχης πτωση του δολαριου[εχουμε εξηγησει γιατι]
μειωνει συνεχως την καθαρη της θεση

Ανακαμψη της στεγαστικης Αγορας στην Αμερικη..οποτε συμβει..θα την απογειωσει!!!σχετικα ασφαλης τοποθετηση στις σημερινες τιμες..

Για Τραπεζα της Ελλαδας τωρα με την μεγαλη μερισματικη αποδοση και τα σεναρια κατα καιρους σε σχεση με τον χρυσο που κατεχει
[με τιμη ρεκορ τωρα] που την απογειωνουν ,οπως τον προηγουμενο μηνα
[εφτασε κοντα στα 60 ευρω,ετσι?]

Καλη επιλογη στα χαμηλα της ,με στοχο το μερισμα..κανει 2-3 υπερβολες σεναριακες μεσα στην χρονια ,που καλο ειναι να τις εκμεταλευται κανεις

Αυτα..ελπιζω να βοηθησα..

Σε ευχαριστω ξανα,για τα καλα σου λογια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 9:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Και μια που εγραφα για αγορες ιδιων στην Σιενς..να σας γραψω και για πωλησεις που κανουν οι βασικοι μετοχοι οταν η τιμη τους αρεσει..

Αξιζει τον κοπο να τα παρακολουθουμε αυτα..

Ειναι στις καθημερινες ανακοινωσεις στο ase.gr

Η εταιρία MLS Πληροφορική Α.Ε με την παρούσα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του ν.3340 / 2005 και την απόφαση 1/434/3.7.2007 της ΕΚ ότι την Τρίτη 10/11/2009 ο κ.ΚΑΜΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος πραγματοποίησε πώληση 50.000 μετοχών της εταιρίας MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε συνολικής αξίας 117.761,50 ευρώ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 9:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλησπερα στα παιδια

Ξερουμε ποτε βγαζει αποτελεσματα η ΕΥΡΩΒ και αν εχουμε καμια εκτιμηση γιαυτα :?: ;)

Φιλε verd τα πυρομαχικα που ειναι ποιο συμφερον να τα αναλωσουμε στην παρουσα φαση :?:

Σε ΑΛΦΑ μεσα απο δικαιωματα ( σε ΑΛΦΑ σε ποια τιμη πιστευης ειναι καλο το δικαιωμα για αγορα) η σε ΕΥΡΩΒ περιξ των 10,00 ευρω :?:

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 9:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φιλε Ροτεν..νομιζω κοντα στα αποτελεσματα ΕΤΕ στα τελη του μηνα

Τα περιμενω μια χαρα..
παντως ειπαμε τα 9.55 που μπηκαν οι ξενοι, μην τα ξεχνατε :idea:

Το ιδιο εδωσα καποιο νουμερο για Αλφα..

Λιγο υπομονη,αφου με βαλατε στο τρυπακι, :D περα απο γενικοτερη ταση[ΑΝΟΔΙΚΗ] να σας δινω και tip trading
θα σας δωσω το συνθημα των Αγορων οταν πρεπει..

Τα γραφω 10 μερες τωρα!!!
υπομονη για τα κουπονια και 2-3 μερες τουλαχιστον αφου αυτα μπουν

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 9:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Νασε καλα.
Εν μεσω καταστροφολογιων και πανικου που εχει πεσει τον τελευταιο καιρο
χαρη σε σενα εχουμε βρει την ηρεμια μας.

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 12, 2009 12:01 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Παρακολουθω σιωπηρα εδω και καιρο το συγεκριμενο μιτο και τον φιλοξενο οικοδεσποτη και νομιζω ηρθε ο καιρος για το πρωτο post... H ακαδημαικη μου καταρτιση δεν εχει σχεση με οικονομικα οποτε δε θα κανω καταχρηση του χωρου μιλωντας για πραγματα που ερασιτεχνικα γνωριζω... Αλλα θα ηθελα απο βαθους καρδιας να εκφρασω 1 τεραστιο ευχαριστω σε σενα αγαπητε φιλε βαγγελη (ως οικοδεσποτη) για την απλοχερη προσφορα της πολυτιμης γνωσης και εμπειριας σου καθως και σε ολους τους φιλους που με την ολοφανερα υψηλη καταρτιση τους μας ανοιγετε τα ματια καθε μερα... Να σαι καλα φιλε... Και για τους κατα καιρους... 'απιστους' που εκτονωνονται στο neoforum απλα να προσθεσω το εξης:η επαφη μου με το neoforum αποδειχτηκε η καλυτερη μου επενδυση στα λιγα χρονια ενασχολησης με το χαα μια και ηδη πριν το κλεισιμο του ετους εχω καταγραψει την καλυτερη χρονια απο αποψη αποδοσεων... 1000 ευχαριστω κ απο μενα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 12, 2009 7:31 am 
Χωρίς σύνδεση

Dr Doom έγραψε:
Παρακολουθω σιωπηρα εδω και καιρο το συγεκριμενο μιτο και τον φιλοξενο οικοδεσποτη και νομιζω ηρθε ο καιρος για το πρωτο post... H ακαδημαικη μου καταρτιση δεν εχει σχεση με οικονομικα οποτε δε θα κανω καταχρηση του χωρου μιλωντας για πραγματα που ερασιτεχνικα γνωριζω... Αλλα θα ηθελα απο βαθους καρδιας να εκφρασω 1 τεραστιο ευχαριστω σε σενα αγαπητε φιλε βαγγελη (ως οικοδεσποτη) για την απλοχερη προσφορα της πολυτιμης γνωσης και εμπειριας σου καθως και σε ολους τους φιλους που με την ολοφανερα υψηλη καταρτιση τους μας ανοιγετε τα ματια καθε μερα... Να σαι καλα φιλε... Και για τους κατα καιρους... 'απιστους' που εκτονωνονται στο neoforum απλα να προσθεσω το εξης:η επαφη μου με το neoforum αποδειχτηκε η καλυτερη μου επενδυση στα λιγα χρονια ενασχολησης με το χαα μια και ηδη πριν το κλεισιμο του ετους εχω καταγραψει την καλυτερη χρονια απο αποψη αποδοσεων... 1000 ευχαριστω κ απο μενα

μια απο τα ιδια φίλε μου και εγω.
και μολις σε διαβασα και μου αρεσαν τα γραφόμενα σου,ισως η <<ακαδημαικη σου καταρτιση >> βοηθά καλυτερα απο την δική μου. χα χα
το αποτελεσμα το ιδιο.
μετα απο καιρο σιωπηρης παρακολουθησεις του θεματος βρισκομαι στην ιδια θεση
και αισθανομαι και εγω την ιδια αναγκη
να ευχαριστησω τον κ. Βαγγελη
Verdadeiro ευχαριστω πολύ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 12, 2009 9:21 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημέρα,σε όλους.Βαγγέλη,αυτή η ξέφρενη κούρσα του χρυσού θα έχει επίπτωση στα χρηματιστήρια;Αν ναι,πώς;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 12, 2009 9:21 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημερα σας. Ισως εχει ενδιαφερον,

Alpha Bank: Τιμή εκκίνησης δικαιώματος στο 1 ευρώ
Δημοσιεύθηκε: 17:48 - 11/11/09

Από αύριο 12/11/09, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. τα 410.976.652 δικαιώματα της Alpha Bank, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, διαπραγματεύσιμα από 12/11/2009 έως και 20/11/2009, με ελεύθερο ημερήσιο όριο διακύμανσης και τιμή εκκίνησης δικαιώματος € 1,00.

Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 12/11/2009 έως και 26/11/2009.

http://www.euro2day.gr/news/enterprises ... ticle.aspx

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 12, 2009 9:59 am 
Χωρίς σύνδεση

καποιος με ειχε ρωτησει τι θα γινει με aspisbank
ο αχιλλεας νομιζω
λοιπον ο ρεστης ειναι λαγος
τιποτα αλλο
οι πιθανοι επενδυτές που υπαρχουν ειναι 3
1.βρετανο-αμερικανικο fund το οποίο όμως δεν εχει δώσει credidentials
2. επενδυτική ομάδα με μπροστινό έναν άραβα που έχει δώσει proof of funds (1,5 δις ευρώ για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ)
3. κρατηθείτε...Τραπεζα Αττικης και βεβαια ο λατσης και το ττ πισω απο αυτη που δεν θελειι τη λυση νο 2... η τραπεζα θα απορροφηθει πλήρως και το σχεδιο ειναι να γινει spin off σε 2 ετη

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 376, 377, 378, 379, 380, 381, 382 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 143 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: