hippy έγραψε:
Καλησπέρα
η ναυαρχίδα μετά το ναυάγιο των προηγουμένων μηνών (που απολύτως έγκαιρα υποδείχτηκε και στο neoforum), για τους κερδοσκόπους της ΑΜΚ έκανε τα αναμενόμενα. Νομίζω όμως πως έφτασε η ώρα του προσωρινού αποχωρισμού-πωλήσεων αύριο, ημέρα του τελευταίου-για φέτος-rebalancing. Με τη δική μου οπτική είναι παράλογη μια απογείωση του αερόστατου με τόσο έρμα απ΄τους μαριδαίους στο καλάθι. Μια κίνηση στα 0,35 κι επιστροφή στη βάση (0,30-0,31) για να τιναχτούν τ΄αχλάδια μοιάζει λογική. Ποιά είναι η γνώμη σου φίλε Βαγγέλη?
National Bank (NBGr.AT – ETE GA) investability weighting increases in FTSE Global Equity Index Series as of the close of business today. As of the close of business today, NBG’s free-float inclusion factor (FIF) in the FTSE Global Equity Index Series (GEIS) is increased to 60%, which implies net inflows in the bank to the tune of approximately EUR30m.
Note that the investability of NBG in the MSCI family of indices also increases to 60%, as of the close of business tomorrow, 30 December. Inflows from index tracking funds are estimated close to EUR50m. That will be the last index rebalancing following the banking sector’s recap exercise.
Γεια σου φιλε μου ,γνωστη
Τα πως λειτουργουν τα rebalancing ελαχιστοι ξερουν
Ακομα περισοτερο πιο λιγοι οποιοι τα εκμεταλευονται ΚΑΘΕ φορα ...
Τα υπολοιπα οκ ..
ιστοριες ανθρωπουν που ξερουν Χρηματιστηριο και αλλων που ΝΟΜΙΖΟΥΝ
οτι επειδη ο Δεικτης πεφτει δυο τρια χρονια τωρα ,
αποκλειεται να υπαρχουν ανθρωποι που ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ
Το ιδιο και τα ρημπαουντ σε μετοχες που ΒΓΑΙΝΟΥΝ απο δεικτες
Πχ ΙΝΛΟΤ περσυ η ΕΛΠΕ φετος