neoforum.gr



Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες




Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 17 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Φεβ 21, 2015 5:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Φεβ 18, 2015 11:40 am
Δημοσιεύσεις: 16
Δυστυχώς, 5 χρόνια μετά την έλευση του μνημονίου, η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ψευτοδιλήμματα του στυλ μνημόνιο-αντιμνημόνιο, περηφάνεια και αξιοπρέπεια-γερμανοτσολιάδες και προδότες, κινήματα «δεν πληρώνω» και μπαταχτσήδες στην ίδια όχθη, εθνική ανεξαρτησία με δανεικά ή υποταγή στους τοκογλύφους, πανευρωπαικά κινήματα για το χρέος όταν ουδείς από άλλη χώρα τολμάει να εκστομίσει τέτοιους παραλογισμούς, κλπ.

Απαιτούμε να μας διαγράψουν το χρέος γαιτί τους διδάξαμε δημοκρατία και πολιτισμό, απειλούμε με κούγκι όποιον δεν συμφωνεί με τα δίκαια αιτήματά μας, μιλάμε για ανθρωπιστική κρίση όταν κανείς μας δεν έχει ούτε καν φανταστεί τι γίνεται π.χ. στην Συρία, κλπ.

Διατυμπανίζουμε ότι 300.000 νοικοκυριά δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα επειδή ο αριθμός αυτός έχει δοθεί από την ΔΕΗ για τις μη ηλεκτροδοτούμενες κατοικίες και κανείς δεν έχει καν φανταστεί ότι το νούμερο αυτό αποτελεί το πλήθος των κενών, ξενοίκιαστων και απούλητων διαμερισμάτων...

Είμαστε η πρώτη χώρα που μπήκε στο μνημόνιο και δυστυχώς η τελευταία που θα βγει από αυτόν τον μηχανισμό. Μιλάμε για πειράματα και πειραματόζωα όταν οι άλλες χώρες εκμεταλλεύτηκαν την έξωθεν χρηματοδότηση για μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό, θεωρούμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου και η κάθε θεωρία συνωμοσίας του κάθε ψεκασμένου για καταστροφή της χώρας μας από τους κακούς ξένους που μας έχουν βάλει στο μάτι νομίζουμε ότι έχει εφαρμογή επάνω στις πλάτες του περήφανου λαού μας...

Ο παραλογισμός, ο τυχοδιωκτισμός, η προπαγάνδα (ένθεν κι εκείθεν), το μίσος, ο λαικισμός και η μπουρδολογία έχει διαπεράσει όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αυτός ο εκφυλισμός της κοινωνίας μας έχει οδηγήσει στην διαιώνιση της κρίσης και την εν γένει αδυναμία μας να κοιτάξουμε στα μάτια την πραγματικότητα. Οι προσκυνημένοι από την μία μεριά και από την άλλη οι υποστηρικτές του λόμπυ της δραχμής μασκαρεμένοι βεβαίως με το προσωπείο της εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας έχουν διχάσει τον μέσο σκεπτόμενο άνθρωπο και τον έχουν οδηγήσει στην ταπείνωση και την εσωστρέφεια.

Η χθεσινή συμφωνία ξεγύμνωσε και τους τελευταίους αδαείς και περήφανους έλληνες ότι τελικά υπήρχε άλλος δρόμος έξω από τα δεσμά της υποτέλειας και των τοκογλύφων. Έπρεπε να χάσουμε πέντε ολόκληρα χρόνια για να συνειδητοποιήσουμε και να αναγνωρίσουμε τα στοιχειώδη.

Για τον μέσο ευρωπαίο, η κυβέρνησή μας είναι ένα κράμα από κομμουνιστές (όχι αριστερούς), ακτιβιστές και εθνικόφρονες ακροδεξιούς. Ο κάθε λογικός άνθρωπος είτε εντός είτε εκτός χώρας τρόμαξε όταν άκουσε την σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου. Έβαζα στοίχημα ότι σε ένα μήνα αυτή η κυβέρνηση θα πέσει γιατί θεωρούσα ότι δεν θα κάνει την περίφημη κολοτούμπα. Ένα δογματικό τσούρμο κρατιστών/κομμουνιστών θα οδηγούσε την χώρα στα βράχια εγκλωβισμένο σε μία μακρόχρονη αντιπολιτευτική ρητορική. Αν στην θέση του ΥΠΟΙΚ ήταν οποιοσδήποτε άλλος εκτός του Γιάνη, τα ATM την ερχόμενη Τρίτη θα ήταν κλειστά και η χώρα θα έβγαινε από το ευρώ γυρνώντας 200 χρόνια πίσω στο ιστορικό 1821...

Ευτυχώς που την διαπραγμάτευση την διαχειρίστηκε εν λευκώ ο συγκεκριμένος υπουργός ο οποίος δεν είχε παγιδευτεί στις προεκλογικές αγκυλώσεις του κόμματος και δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα είχε γίνει αν αντί γι΄αυτόν βρισκόταν οποιοσδήποτε μεταξύ των Μηλιού, Τσακαλώτου, Λαπαβίτσα, Δραγασάκη.

Τώρα μένει να δούμε πόσο ισχυρές θα είναι οι αντιδράσεις στο εσωτερικό των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης και αν θα καταφέρουν να περάσουν αναίμακτα από την βουλή την νέα συμφωνία. Προσωπικά, εύχομαι να γίνει επιτέλους ο σωστός διαχωρισμός στην βουλή, να καταψηφίσουν την πρόταση οι Λαφαζανικοί και οι ΑΝΕΛ, να πέσει η κυβέρνηση και να προκύψει ο σχηματισμός νέας από την ίδια την βουλή συνδράμοντας στον αριθμό των απαιτούμενων βουλευτών τα 3 φιλοευρωπαικά κόμματα.


Κορυφή
 Προφίλ  
 

 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 23, 2015 5:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Φεβ 18, 2015 11:40 am
Δημοσιεύσεις: 16
Ένας χρήστης, αμέσως μετά την ανάρτηση του σχολίου μου, έβαλε το κείμενο που ακολουθεί και μου κάνει διάφορες ερωτήσεις τις οποίες είμαι πρόθυμος να απαντήσω όπως θα δείτε...

Στην συνέχεια όμως παρεκτράπη και προχώρησε σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τους οποίους ο admin, προς τιμή του, τους διέγραψε. Γι’ αυτό λοιπόν λείπει και το αρχικό κείμενο του χρήστη




Φίλε μου να υποθέσω πως είσαι ο Lestat me αλλο νικ ?

(όχι οτι με χαλάει, αλλα ρωτώ από περιέργεια και για να ξέρω σε ποιόν χρήστη που γράφει για πρώτη φορά ανοιξε αυτό το θέμα )


Εχω πολλά ερωτήματα να σου κάνω ..... όχι ότι όλα είναι λάθος αυτά που γράφεις αλλά αφού έχεις άποψη θέλω να μου δώσεις κάποιες απαντήσεις στα δικά σου ερωτήματα .


1) έπρεπε να μπούμε στο μνημόνιο γιατί χρωστάμε τα περισσότερα ?

2) έχουμε τώρα εθνική ανεξαρτησία ?................ είχαμε πρίν ?

3) ο εκφυλισμός της κοινωνίας μας είναι αποτέλεσμα του ψηφοφόρου ή του λαμόγιου που εξέλεξε και του βγήκε μιζαδόρα καριόλα ? (το λέω πολύ ευγενικά ,καταλαβαίνεις)

4) ξέρουμε τι χρωστάμε ? είμαστε ενημερωμένοι ? χρειαζόμαστε λογιστικό έλεγχο ?

5) έχουν ανάγκη συμπολίτες μας το ρεύμα ? ............ φάρμακα , νοσοκομειακή κάλυψη κτλ ? Γιατί τόσες αυτοκτονίες ???

6) είμαστε τελικά το πείραμα ? αν όχι γιατί βρήκαν εμάς ?

7) το μέσο σκεπτόμενο άνθρωπο μήπως τον εξαφάνισαν μαζί με την μεσαία τάξη ??? ποιοί τον οδήγησαν στην ταπείνωση και την εσωστρέφεια ?

8) η δραχμή γιατί πρέπει να υποστηρίζεται από λόμπυ ......... και όχι από σκεπτόμενους και νοήμονες ? τι σε χαλάει στη δραχμή ? δεν περνάγαμε καλά με αυτή ?

9) το ευρώ θεωρείς πως μας έδωσε δυναμική αναπτυξη και ώθηση προς τα εμπρός ? ποιός φταίει για τα κονδύλια που χάθηκαν και δεν ήταν αποτελεσματικά ?

10) εσύ ρε φίλε πιστεύεις πως οι πούστρες της μεταπολίτευσης ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ μπορούν να μας σώσουν ?
αυτοί που μπήκαν στα σπίτια μας και έκλεβαν ασύστολα ???

ποιά ειναι τα φιλοευρωπαικά κόμματα για ονόμασέ τα ?

σταματώ εδώ τα ερωτήματα γιατί θα γράφω μέχρι αυριο .


Θα σου θέσω ένα ερώτημα όμως διαφορετικά .

Τι ζητά ένας αξιοπρεπής πολίτης ......... εκτός από δουλειά ,κοινωνική υποστήριξη και ανταποδοτικότητα μέσω των φόρων και εισφορών ?

Εύχεσαι να πέσει η κυβέρνηση για να αναλάβουν οι φιλοευρωπαιστές .............το εύχομαι κι εγω για να αναλάβουν όμως πατριώτες και εθνικιστές.

Ας πάρουμε χαμπάρι τον πόλεμο που μας έχουν ανοίξει .............. και όλα θα τα βρούμε ....
(σημειωτέον πάντα ήμουν στον κεντρώο χώρο )


Είμαστε έξυπνος λαός με τα καλά του και τα κακά του ...............αλλά δεν είμαστε μπατήρια και μπαταξήδες .Απλά οι κουφάλες νομίζαν ότιο κώλος μας είναι το βάζο με το μέλι (πάλι ευγενικά το λέω )


Τα υπόλοιπα θα εξελιχθούν λίαν συντόμως για τους δήθεν του ΣΥΡΙΖΑ ............ και της περί αριστεράς του κώλου .


και για να κάνω και μια χαριτωμενιά με τους αρχαίους ............ και όχι γιά τα αρχίδια που μας ποντάρουν βάζω κι αυτό .



Νόμιζε την πατρίδα οίκον, τους δε πολίτας εταίρους.
Ξενοφών, 430-355 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστορικός







Απάντηση στον χρήστη

Διαβάζω το φόρουμ που είναι χρηματιστηριακό, θεωρώ ότι είναι φρόνιμο για τους νουνεχείς να περιμένουν να εξομαλυνθεί η κατάσταση για να διαφυλάξουν τα όποια κεκτημένα τους και να μην μπαίνουν με την λογική του μαύρο – κόκκινο (άρα δεν είχα κάτι συγκεκριμένο να γράψω για χρηματιστήριο), είδα οτι η συζητηση εγινε και πολιτικη και έκανα εγγραφή για να πω την αποψη μου. Επρεπε πρώτα να ρωτησω κανέναν?

Ή μήπως έπρεπε να καταθέσω σε κανέναν κάποιο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων σε μία πιο σύγχρονη μορφή του?

Δεν είμαι ο lestat

Να σου απαντήσω σε όλες σου τις ερωτήσεις

1)Φίλε μου, η χώρα ουσιαστικά - και ευτυχώς όχι τυπικά - χρεοκόπησε το 2010 και εμείς οι πολίτες της, βιώνουμε τις ηπιότερες επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι πολίτες ενός χρεοκοπημένου κράτους. Μας έτυχε εκείνη την περίοδο να υπάρχει ένας ανεκδιήγητος πρωθυπουργός (που του δώσαμε λαική εντολή με 44%) και διαχειρίστηκε με τον πιο λάθος τρόπο τα δημόσια οικονομικά. Έκανε εγκλήματα από την πρώτη εβδομάδα διακυβέρνησης μέχρι τις 23/4/2010 (Καστελόριζο) και μετά μέχρι και τον Νοέμβριο του 2011 που ευτυχώς για όλους εμάς, τον έριξαν. Στις 23/4/2010 όμως, την ημέρα που κάλεσε την τρόικα, κάποιοι άλλοι έλεγαν κούρεμα, εγώ προσωπικά έλεγα να περιμένει μπας και καταφέρει να πείσει τις αγορές ακόμη και αν δανειστεί ακριβότερα (όπως π.χ. δανείζονταν για 2 χρόνια οι ισπανοί με 6%), άλλοι έλεγαν χρεοκοπία, κ.ο.κ. Όταν αντιμετωπίζεις έστω και προσωρινό πρόβλημα ρευστότητας, αν δεν βρεις άμεσα λύση κινδυνεύεις να χρεοκοπήσεις. Απλό δεν είναι? Υπάρχουν κι εδώ συνωμοσίες πίσω από την τρόικα? Δεν έχει να κάνει με το πόσα χρωστάς συνολικά, αλλά αν μπορείς να αναχρηματοδοτήσεις τα ομόλογα που λήγουν άμεσα.

2)Από το 1979 που μπήκαμε στην τότε ΕΕ, απο το 1999 στην ΟΝΕ και από το 2002 στην ευρωζώνη έχουμε χάσει όπως και οι άλλοι κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας. Βέβαια, μπορείς να ρωτήσεις πόσο εθνικά υπερήφανοι είναι π.χ. στην Αιθιοπία οι κάτοικοί της που έχουν εθνική κυριαρχία...

3)Δεν μιλάω για τον διαχρονικό εκφυλισμό (που είναι έτσι όπως το λες), αλλά γι’ αυτό που συμβαίνει τα χρόνια της κρίσης (λαικισμός, παραλογισμός).

4) Στοιχεία από τον ΟΔΔΗΧ...

http://www.pdma.gr/index.php/el/debt-in ... 4-17-12-01

Δεν υπάρχει τίποτε κρυφό. Τα πάντα είναι δημοσιευμένα. Μην ακους σε παρακαλώ τον αρχηγό των ψεκασμένων που ενώ γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει λέει συνειδητά ψέματα για να διασπείρει τον λαικισμό στο ακροδεξιό του ακροατήριο. Ο συγκεκριμένος είναι εθνικά επικίδυνος, όχι γιατί είναι βλάκας (αυτό θα μπορούσε να συγχωρηθεί) αλλά επειδή ξέρει ότι είναι λασπολόγος. Χρειαζόμαστε φίλε μου λογιστικό έλεγχο για να μας αποδείξει ότι αυτό το έρμο το ελληνικό δημόσιο πληρώνει 27 δις τον χρόνο για συντάξεις 2,7 εκ. συνταξιούχων, όπου το 25% αυτών είναι κάτω των 62, αρκετές χιλιάδες νεανίδες των 40 ετών είναι ήδη στην σύνταξη, άλλες αρκετές χιλιάδες μέχρι ετών 95 είναι ανύπαντρες θυγατέρες? Όταν μέχρι πρότινος υπήρχαν συνταξιούχοι των ευγενών ταμείων με συντάξεις των 4.000 ευρώ και έβγαινε ο καθένας στην σύνταξη με το 120% του μισθού του? Από το 2000 έως το 2014 ο κρατικός προυπολογισμός έδωσε 200 δις περίπου για την πληρωμή των συντάξεων, καθώς μόνο τα χρήματα από τις εισφορές των εργαζομένων υπολείπονται κατά 50%!!!!!!!!!!!! Χρειάζεται λογιστικός έλεγχος για να συνειδητοποιήσεις ότι το κάθε βολεμένο κομματόσκυλο είναι στο δημόσιο, και μέχρι το 2010 ήταν 1 εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι επειδή κάποιοι γονείς παρακαλούσαν τον εκάστοτε βουλευτή της περιφέρειάς τους να βολέψει τον κανακάρη του ή την κορούλα του? Χρειαζόμαστε λογιστικό έλεγχο για να μας αποδείξει ότι μόνο μέσα στην δεκαετία του 2000 η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων υπερδιπλασιάστηκε? Το 1996 ήταν 8 δισ το 2004 12 δισ και το 2010 24 δισ.

5)Όλοι έχουμε ανάγκη τουλάχιστον τα στοιχειώδη. Γι’ αυτό και θέλαμε να μπούμε στην ΕΕ (σου θυμίζω το story των κυβερνήσεων της προηγούμενης δεκαετίας που είχαμε στόχο κάποτε να συγκλήνουμε με τον μέσο ευρωπαικό όρο από πλευράς εισοδημάτων). Η αύξηση των αυτοκτονιών εξηγείται από το γεγονός ότι ζούμε σε μία χρεοκοπημένη χώρα. Τι θα περίμενες από μία έρευνα για την ευτυχία και την οικονομική κατάσταση των ελλήνων να δείξει? Βέβαια, για να μιλάμε σοβαρά, αυτοκτονίες υπήρχαν και την περίοδο της ευμάρειας...

6)Η μισή ελλάδα μιλάει για πείραμα. Γιατί δεν υπάρχουν τέτοια υπαρξιακά προβλήματα στην Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Κύπρο? Δεν αναρωτιέσαι γιατί αυτοί μπήκαν στο μνημόνιο μετά από εμάς και βγήκαν πριν από εμάς? Τι παραπάνω είχαν? Σίγουρα όμως, δεν είχαν ούτε λαικιστές πολιτικούς ούτε ψεκασμένους...

7)Θεωρείς ότι υπήρχε κάποιο μυστικό σχέδιο φίλε μου να ταπεινώσουν τον μέσο σκεπτόμενο πολίτη? Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και οι απαντήσεις είναι αυτονόητες. Απλά, σκάσαμε στα βράχια μετά από την διακυβέρνηση των 40 χρόνων της μεταπολίτευσης... Δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου φίλε, ούτε υπήρχε κάποιος δόλιος συνδυασμός από παράκεντρα εξουσίας της ευρώπης, ασίας ή αμερικής για να πατήσουν στο λαιμό τον περήφανο λαό μας και να τον υποτάξουν. Να σε ρωτήσω κάτι? Μόνο εμείς έχουμε περηφάνεια, εγωισμό και σοφία? Οι άλλοι λαοί τι είναι? Γίδια?

8)Σωστό είναι αυτό. Κάθε χώρα έχει το δικό της νόμισμα και δικαιούται να το έχει! Το πρόβλημά μου και πολλών άλλων (της συντριπτικής πλειοψηφίας) είναι η μετάβαση στην δραχμή και όχι η δραχμή καθεαυτή. Με dirty exit από την ευρωζώνη θα γυρίσουμε πίσω στο 1821. Κάτι απλό θα σου πω: έστω με υποτίμηση 75% (που δεν είναι παράλογο ποσοστό για μία χρεοκοπημένη χώρα), η βενζίνη που σήμερα για πολλούς είναι απλησίαστη στα 1,50 ευρώ θα πάει 6,00!!! Το 95% των πολιτών θα ακινητοποιήσει τα οχήματά του... Επίσης, μπορείς να ρωτήσεις τους κατοίκους της Αιθιοπίας που έχουν το δικό τους νόμισμα γιατί δεν είναι πλούσιοι! Όποιος νομίζει ότι το πρόβλημά μας είναι ότι δεν έχουμε το δικό μας νόμισμα, δεν έχει καταλάβει το παραμικρό ούτε για την κρίση, ούτε για το πώς φτάσαμε στην κρίση. Στις ευρωεκλογές του Μαίου 2014, ο Αλαβάνος πήρε 0,20%, ο Κατσανέβας και ο Καζάκης το ίδιο ποσοστό. Δεν αναρωτιέσαι γιατί?

Αν νομίζεις ότι η δραχμή θα βοηθήσει να ανοίξουν τα ξενοίκιαστα μαγαζιά, να τονωθεί η αγορά ακινήτων, να βρουν δουλειά 1,5 εκ. άνεργοι, να αυξηθούν οι συντάξεις των ταπεινομένων συνταξιούχων, να γίνει η δομή της οικονομίας μας ανταγωνιστική, να εξαφανιστεί η πείνα, φτώχεια και οι αυτοκτονίες, ε τότε ό,τι και να σου γράφω είναι περιττό...

9) όχι το ευρώ αυτό καθε αυτό, αλλά τα μηδενικά επιτόκια (λόγω ευρωζώνης) που απολαύσαμε έχοντας στην τσέπη ένα ισχυρό νόμισμα. Ήταν ανάπτυξη με δανεικά και το 2010 ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Σου θυμίζω ότι το 1 δολάριο το 1980 είχε 30 δραχμές και 20 χρόνια μετά 300. Αυτό λέγεται υποτίμηση 90%... Όσο για τα κονδύλια που χάθηκαν, πήγαν στις τσέπες επιτήδειων δεν το ξέρεις? Ο αέρας νομίζεις τα πήρε? Αν είχαμε κράτος δεν θα τόλμαγε κανένα λαμόγιο να ξεμυτήσει...

10)Επί της αρχής, συμφωνώ με αυτό που λες. Πες μου όμως τις εναλλακτικές που υπάρχουν. Εσύ που αυτοπροσδιορίζεσαι κεντρώος, άρα θεωρώ ότι αφού έχεις φιλοευρωπαικό προφίλ, από τα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν πρέπει να σε εκφράζει ούτε το ΚΚΕ, η ΧΑ, οι ΑΝΕΛ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ (radical left). Άρα, από την κεντροδεξιά μέχρι την κεντροαριστερά είναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι (το 40% της κοινωνίας όπως έδειξαν οι τελευταίες εκλογές, χωρίς να αθροίζω αυτούς που είναι σε αυτόν τον ευρύτερο χώρο και δεν μπήκαν στην βουλή).

Στην κυβέρνηση υπάρχει ένα συνοθύλευμα κρατιστών, κομμουνιστών και εθνικιστών. Ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που στο DNA του έχει την αντιπολίτευση, τις πορείες και τις διαδηλώσεις, τις μολότοφ και τις φωτιές, τα πεζοδρόμια και την τυφλή αντίσταση ενάντια στον ίδιο τους τον εαυτό, τον συνδικαλισμό και την κομματοκρατία, βρίσκεις συντρόφους που ακόμη και σήμερα το ρολόι της ιστορίας τους έχει μείνει στο 1917...

Εδώ είναι χρηματιστηριακό φόρουμ, εκτιμώ λοιπόν ότι δεν είσαι κρατιστής αλλά άνθρωπος που αντιλαμβάνεται τις ατομικές δυνατότητες του καθενός από εμάς σε μία ελεύθερη οικονομία. Δεν είναι βιώσιμο αυτό το κυβερνητικό μόρφωμα και αν δεν πέσει τώρα, θα πέσει σε 6 μήνες. Δεν είναι ένα συμπαγές μέτωπο για 4ετή διακυβέρνηση. Προτιμώ κάτι πιο ομοιόμορφο για να μπορέσει να κυβερνήσει.

Τέλος, πες μας το σενάριό σου, ποιος μας πολεμάει και γιατί? Επειδή είμαστε ωραίοι? Επειδή έχουμε ήλιο? Επειδή είμαστε οι εξυπνότεροι και οι πιο περήφανοι άνθρωποι στον κόσμο? Και τι στόχο έχουν όλοι αυτοί? Να έρθουν και να μας αγοράσουν τσάμπα? Δεν υπάρχουν άλλα μέρη σε αυτόν τον πλανήτη με ανάλογα χαρακτηριστικά? Το ξέρεις ότι ο πολύς μικρομεγαλισμός, βλάπτει... Γιατί δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς μεγάλος διεθνής επενδυτής για το Ελληνικό, για τον Αστέρα ή τον ΟΠΑΠ (πέραν της μίας προσφοράς) να πλειοδοτήσει σε αυτές τις εξευτελιστικές τιμές?

Η Ελλάδα μας, δυστυχώς ποτέ δεν ήταν επενδυτικός προορισμός. Είμαστε ένα κράτος με πάρα πολλές δομικές δυσλειτουργίες, απίστευτη γραφειοκρατία, υψηλότατο ενεργειακό κόστος, εξοντωτική φορολογία, κλπ. Κοίταξε τι έχουν κάνει οι ξένοι π.χ. στην γειτονική Τουρκία και όχι μόνο...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 26, 2015 10:21 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Πέμ Σεπ 18, 2014 10:20 pm
Δημοσιεύσεις: 467
Παράθεση:
kostas kappos
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 23, 2015 5:34 pm

Ένας χρήστης, αμέσως μετά την ανάρτηση του σχολίου μου, έβαλε το κείμενο που ακολουθεί και μου κάνει διάφορες ερωτήσεις τις οποίες είμαι πρόθυμος να απαντήσω όπως θα δείτε...

Στην συνέχεια όμως παρεκτράπη και προχώρησε σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τους οποίους ο admin, προς τιμή του, τους διέγραψε. Γι’ αυτό λοιπόν λείπει και το αρχικό κείμενο του χρήστη



1) στην συνέχεια φίλε μου απάντησα στον φίλο apwllonios με την γλώσσα που ξέρουμε και οι δύο κι ας ειναι για κάποιους απαξιωτική και με παρεκτροπή ............ και
2) δεύτερον ξέχασες να κρατήσεις το υστερόγραφο .
το θυμάσαι .... το έχεις κρατήσει αυτό ή το έχασες ????

Αν ανεβάσεις το μήνυμα ολοκληρο ............... εμένα να με χέσεις :lol: :lol: :lol:


Παράθεση:
Διαβάζω το φόρουμ που είναι χρηματιστηριακό, θεωρώ ότι είναι φρόνιμο για τους νουνεχείς να περιμένουν να εξομαλυνθεί η κατάσταση για να διαφυλάξουν τα όποια κεκτημένα τους και να μην μπαίνουν με την λογική του μαύρο – κόκκινο (άρα δεν είχα κάτι συγκεκριμένο να γράψω για χρηματιστήριο), είδα οτι η συζητηση εγινε και πολιτικη και έκανα εγγραφή για να πω την αποψη μου. Επρεπε πρώτα να ρωτησω κανέναν?

Ή μήπως έπρεπε να καταθέσω σε κανέναν κάποιο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων σε μία πιο σύγχρονη μορφή του?


σου ζητήθηκε ρε φιλε κάτι τέτοιο ????

καλά τα λες συνέχισε μόνος σου ....................... όπως σου είπα να θυμάσαι το υστερόγραφο .

Απλά μου κάνει εντύπωση ..............πως αφού τα έσβησε (και προν τιμή του ο admin) εσύ κράτησες ή βρήκες το κείμενο ???
θα δώσω μιά απάντηση και από το απαξιωτικό μήνυμα που έδωσα .................. στον Απολλώνιο

για κουτάβια μας περνάς ρε φίλε ??? ;)


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 02, 2015 11:31 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Φεβ 18, 2015 11:40 am
Δημοσιεύσεις: 16
Δυστυχώς, η ώρα των ψευδαισθήσεων ολοκληρώνεται, και λίαν συντόμως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα...

Είναι ωραίο να παίζει κανείς με συγκρουόμενα τρενάκια στο σπίτι του, στο πάρκο, στην παιδική χαρά ή ακόμη και στο τσίρκο. Επ’ ουδενί όμως μην οδηγήσουμε μία ολόκληρη χώρα να παρακολουθεί τις παραστάσεις του τσίρκου Medrano…

Και τους πολίτες πότε να συμμετέχουν στα ακροβατικά και πότε να αποτελούν τα θηράματα στα πεινασμένα λιοντάρια...

Μέχρι πρότινος, θεωρούσα τον ΓΑΠ ως τον πιο αποτυχημένο πρωθυπουργό στην σύγχρονη ελληνική ιστορία. Οι εξελίξεις όμως φοβάμαι θα με οδηγήσουν γρήγορα στο να μεταβιβάσω τον τίτλο αυτό σε μεταγενέστερο πρωθυπουργό...

Στις 20/2/2015 γλιτώσαμε την τελευταία στιγμή την πρόσκρουση με το παγόβουνο και η ελληνική κοινωνία στην πλειοψηφία της παρακολουθεί ασμένως τον ρυθμό που δίνει ο μαέστρος στα νταούλια και τους ζουρνάδες.

Επιτέλους όμως, έχει αρχίσει να σπάει αυτή η προπαγάνδα και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας περί πολύ εποικοδομητικών συζητήσεων με τις άλλες αντιπροσωπείες και τα περί σεβασμού των αποφάσεων του ελληνικού λαού από τους ξένους εταίρους-τοκογλύφους. Βέβαια, η δική μας δημοκρατία υπερισχύει των άλλων ευρωπαικών λαών, όπως υπερισχύει η δική μας εθνική υπερηφάνεια, η αξιοπρέπεια, η εξυπνάδα, η σοφία, κλπ.

Αν ο λαός μας στις εκλογές αποφάσισε να αλλάξει σελίδα και να σκίσει τα μνημόνια, να διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος του χρέους, να προχωρήσει σε λογιστικό έλεγχο του επονείδιστου χρέους και να εισπράξει περήφανα τις συνέπειες, τότε εμπρός πάμε όλοι δυνατά να ανοίξουμε με εθνική δύναμη την κερκόπορτα του Grexit. Η Ευρώπη θα μείνει εκεί που είναι και θα συνεχίσει να προοδεύει. Για όλους εμάς που θα μείνουμε πίσω, το μόνο που θα μας κάνει να διαφέρουμε από τον μέσο αφρικανό θα είναι στο χρώμα...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 05, 2015 1:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Φεβ 16, 2011 2:10 am
Δημοσιεύσεις: 707
Μολις διαβασα ενα αρθρο: Με τα μάτια των άλλων. Το παραθετω, το θεωρω σχετικο στο πνευμα αυτου του μιτου...

http://www.greekcrisis.net/2015/03/blog-post.html

Ειναι ευλογη η απορια πολλων, γιατι τοσο καιρο δεν κανουμε τα αυτονοητα να ξεμπερδευουμε και συνεχως αυτοτιμρουμαστε. Η απαντηση ειναι απλη για μενα κ προερχεται απο μια ερωτηση...
Γιατι υπαρχουν φυλαρχοι στο Κονγκο ή στη ρουαντα? Γιατι υπαρχουν εμφυλιοι πολεμοι και σκοτωμοι χωρις λογο σε αυτες τις χωρες?


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 07, 2015 12:09 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Φεβ 18, 2015 11:40 am
Δημοσιεύσεις: 16
Με την ευκαιρία του ερχόμενου EUROGROUP περιμένω να δω τον παλμό του περήφανου νεοέλληνα που θα γεμίζει τους δρόμους και τις πλατείες. Να θαυμάσω την εθνική αξιοπρέπεια και τον εγωισμό ενάντια στα ξένα σκοτεινά κινήματα που σχεδιάζουν την ταπείνωση και την υποταγή μας. Ο πιο έξυπνος και σοφός λαός που εμφανίστηκε ποτέ σε τούτον εδώ τον πλανήτη, που πάντα μεγαλουργεί όταν είναι μονιασμένος, με την μοναδική ψυχή και αυταπάρνηση...

Τι σού είναι οι υπόλοιποι λαοί συγκρινόμενοι με εμάς? Πολιτισμό δεν έχουν, κουλτούρα δεν έχουν, επιστήμη δεν έχουν, παραγωγή δεν έχουν, ιστορία δεν έχουν, δημοκρατία δεν έχουν, ούτε καν πολιτικούς με το δικό μας ανάστημα έχουν...

Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για μία άλλη μάχη στα ευρωπαικά σαλόνια ενάντια στα ταπεινά συμφέροντα των κακών, δόλιων και υποχθόνιων συμμάχων μας. Η εθνική μας οικονομία σφύζει από ζωντάνια, το τραπεζικό μας σύστημα πιο ισχυρό από ποτέ και η επιχειρηματικότητα και το επενδυτικό περιβάλλον αποπνέουν αισοδοξία για την συνέχεια.

Όμως, σε αυτή την ιδανική για εμάς συγκυρία, έχουμε μπερδέψει ακόμη και τους πιο καλόπιστους συνομιλητές μας. Την μία λέμε ότι δεν θέλουμε άλλα δανεικά (γιατί εμείς είμαστε περήφανοι και κάτι τέτοιες ενέργειες μας προσβάλλουν) και από την άλλη εναντιωνόμαστε στην ΕΚΤ γιατί μας οδηγεί σε ασφυξία. Την άλλη λέμε ότι έχουμε συμφωνία-γέφυρα με τους εταίρους μας (και άρα οφείλουν να μας συμπεριφερθούν όπως συμπεριφέρονταν στους γερμανοτσολιάδες/ σαμαροβενιζέλους δίνοντάς μας τα αναγκαία χρήματα) και από την άλλη δεν φέρνουμε αυτή την συμφωνία στην βουλή.

Και βέβαια έχουν μπερδευτεί όλοι αυτοί γιατί 5 χρόνια τώρα είχαν συνηθίσει να τους αποκαλούμε τοκογλύφους, ενώ τώρα οι ίδιοι άνθρωποι-πολιτικοί αποτελούν τους εγγυητές της ευρωπαικής ολοκλήρωσης. Και για ποια ευρωπαική ολοκλήρωση μιλάμε όταν θα έχουν καταφέρει με την αλγεινή τους στάση να οδηγήσουν την χώρα μας σε αδιέξοδο?

Είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν το ευρωπαικό όραμα, γιατί όπως είπε και κάποιος υπουργός μας χθες, αν διαλύσουν αυτή την περήφανη χώρα, η ευρώπη θα γεμίσει από τσιχαντιστές. Μπροστά στον κίνδυνο λοιπόν να κλονιστεί το ευρωπαικό οικοδόμημα, οι εταίροι μας οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, να στηρίξουν και να σεβαστούν αυτόν τον περήφανο λαό.

Ποιος μας ψεκάζει?

ΥΓ. Φίλε andytzog, ελπίζω να μην ξυπνήσουμε κι εμείς μία μέρα και αντικρύσουμε φυλάρχους στις γειτονιές μας...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 11, 2015 12:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Φεβ 18, 2015 11:40 am
Δημοσιεύσεις: 16
Παρακολουθούσα προεκλογικά, τις δημοσκοπήσεις των εταιρειών όπου όλες έδιναν μία διαφορά από 2,5% έως 8,5% μονάδες στον ΣΥΡΙΖΑ. Θυμάμαι πολλούς να λένε ότι οι δημοσκοπήσεις είναι «πειραγμένες» κι’ αυτό γιατί οι καναλάρχες που είναι και οι πελάτες των εταιρειών αυτών είναι συστημικοί και άρα υποστηρίζουν τους Σαμαροβενιζέλους. Εκτιμούσαν λοιπόν οι έγκυροι αυτοί σχολιαστές ότι η διαφορά των 2 κομμάτων είναι τουλάχιστον διψήφια...

Το επιχείρημά τους στηρίζεται στο θεμελιώδες αξίωμα ότι εκδότες-κανάλια-δημοσιογράφοι-κυβέρνηση-δημόσια έργα και προμήθειες είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους με την λεγόμενη διαπλοκή.

Φαντάζομαι ότι οι σημερινές δημοσκοπήσεις των ίδιων εταιρειών που δίνουν δημοφιλία έως και 80% στην τωρινή κυβέρνηση και πρόθεση ψήφου κοντά στο 48%, πάντα σύμφωνα με τους ίδιους αναλυταράδες, είναι σωστές και αντικειμενικές.

Όμως, τα συστημικά κανάλια δεν έχουν κάνει καμία μέχρι τώρα στροφή στην ρητορική τους και συνεχίζουν να αντιπολιτεύονται το ίδιο κόμμα που τώρα όμως είναι στην κυβέρνηση. Αν είναι έτσι, τότε πώς τους επιτρέπεται από τα «αφεντικά» τους να δημοσιεύονται αυτές οι «αντικειμενικές» δημοσκοπήσεις? Ένας αφελής θα πεί ότι το κάνουν αυτό οι καναλάρχες για να αρχίσουν να καλοπιάνουν την νέα κυβέρνηση...

Αν είναι όμως έτσι, τότε τα κανάλια δεν θα έπρεπε να πατρονάρουν αυτή την κυβέρνηση αντί να εξακολουθούν να την αντιπολιτεύονται? Ίσως, κατ’ αυτούς, να θεωρούν ότι το «πρώτη φορά αριστερά» ισοδυναμεί και με το «τελευταία φορά πειράματα».

Απλά, ζούμε όλοι το θέατρο του παραλόγου σε αυτή την χώρα. Όταν δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τα αυτονόητα γεγονότα γύρω μας, τότε εφευρίσκουμε θεωρίες συνωμοσίας. Σε μόνιμη βάση, πάντα θεωρούμε ότι κάτι άλλο συμβαίνει πέραν του προφανούς. Η καχυποψία και η αμφισβήτηση ανέκαθεν μας χαρακτήριζαν...

Γι’ αυτό και κόμματα με ανεκδιήγητη ρητορική και εθνικά επικίνδυνες θέσεις θα βρίσκουν πάντα ευήκοα ώτα και αδαείς ψηφοφόρους να τους ακολουθούν...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 12, 2015 9:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Πέμ Σεπ 18, 2014 10:20 pm
Δημοσιεύσεις: 467
Παράθεση:
kostas kappos
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 23, 2015 5:34 pm

Εγγραφή: Τετ Φεβ 18, 2015 11:40 am
Δημοσιεύσεις: 8

Ένας χρήστης, αμέσως μετά την ανάρτηση του σχολίου μου, έβαλε το κείμενο που ακολουθεί και μου κάνει διάφορες ερωτήσεις τις οποίες είμαι πρόθυμος να απαντήσω όπως θα δείτε...


Ο χρήστης σου είπε να βάλεις και το υστερόγραφο.............φίλε χρήστη
αλλά το έκανες γαργάρα :lol:


;)
θες να στο θυμίσω ???
Μονομαχία δίνεις .............εντυπώσεων ροζ-γαλαζοπράσινε (τρέχεις μόνος σου ...και θα βγείς δεύτερος) :lol:
δεν ξεβρωμίζει έτσι ο τόπος !~

θα περνάω να λέω ένα γειά :idea:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 13, 2015 1:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Φεβ 18, 2015 11:40 am
Δημοσιεύσεις: 16
Plumber έγραψε:
Παράθεση:
kostas kappos
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 23, 2015 5:34 pm

Εγγραφή: Τετ Φεβ 18, 2015 11:40 am
Δημοσιεύσεις: 8

Ένας χρήστης, αμέσως μετά την ανάρτηση του σχολίου μου, έβαλε το κείμενο που ακολουθεί και μου κάνει διάφορες ερωτήσεις τις οποίες είμαι πρόθυμος να απαντήσω όπως θα δείτε...


Ο χρήστης σου είπε να βάλεις και το υστερόγραφο.............φίλε χρήστη
αλλά το έκανες γαργάρα :lol:


;)
θες να στο θυμίσω ???
Μονομαχία δίνεις .............εντυπώσεων ροζ-γαλαζοπράσινε (τρέχεις μόνος σου ...και θα βγείς δεύτερος) :lol:
δεν ξεβρωμίζει έτσι ο τόπος !~

θα περνάω να λέω ένα γειά :idea:



Φίλε μου, να σου διευκρινίσω κατ’ αρχήν ότι εγώ δεν μιλάω κινέζικα... Αν θες να γίνεις πιο κατανοητός με το υστερόγραφο, θα με υποχρέωνες!

Επί της ουσίας, αν θέλεις να μιλήσουμε για ψεκασμένους νεοέλληνες, λυπάμαι εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν είμαι γιατρός...

Από τις απαντήσεις που σου έδωσα αναλυτικά, δεν είδα να έχεις απορίες. Αν και περίμενα να επιχειρηματολογήσεις στηρίζοντας τις θέσεις σου για το χρέος, την επιτροπή λογιστικού ελέγχου, την επιστροφή στην δραχμή, το μνημόνιο, το πείραμα που συντελείται στην χώρα μας, γιατί βρήκαν εμάς, ποιο είναι το σχέδιο, ποιοι μας πολεμάνε και γιατί...

Να μου εξηγήσεις και γιατί σταμάτησαν τόσο άδοξα οι λαικές συγκεντρώσεις συμπαράστασης και στήριξης της κυβέρνησης, στην διαπραγμάτευση με τους τοκογλύφους, από τους εθνικά υπερήφανους συμπολίτες μας. Όταν στεγνώσουν τα ATM των τραπεζών από ρευστό, θα ήθελα να δω πώς θα γράφεται η λέξη αξιοπρέπεια...

Και να σου πω και κάτι? Από αυτό το 80% των συμπολιτών μας που στις δημοσκοπήσεις υπερθεματίζει γι’ αυτή την κυβέρνηση, γιατί εγώ δεν έχω συναντήσει ούτε έναν? Πού είναι όλοι αυτοί κρυμμένοι στον πραγματικό κόσμο? Γιατί από ό,τι βλέπω μόνο στον φανταστικό κόσμο του internet όλοι αυτοί ζουν ανάμεσά μας...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 16, 2015 3:23 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Φεβ 18, 2015 11:40 am
Δημοσιεύσεις: 16
Το τσίρκο Medrano που μας κυβερνά ήταν η επιλογή των υπερήφανων συμπολιτών μας στις πρόσφατες εκλογές που έλαβαν χώρα μόλις πριν από 50 ημέρες... Ολόκληρος ο πλανήτης, εκτός βέβαια των δικών μας αξιοπρεπών νεοελλήνων, παρακολουθεί άφωνος και έκπληκτος τις κινήσεις των πρωτοκλασάτων στελεχών της κυβέρνησης και αναρωτιέται αν αυτές εντάσονται σε κάποια στρατηγική της θεωρίας των παιγνίων, ή αποσκοπεί στην δημιουργία αόρατων εχθρών ή και φαντασμάτων έτσι ώστε όταν έρθει η κρίσιμη ώρα για την χώρα μας να διαλέξουμε τον δρόμο χωρίς επιστροφή.

Μία κυβέρνηση εθνικά επικίνδυνη για τον τόπο και για τους κατοίκους της έχει δυστυχώς την απόλυτη ελευθερία κινήσεων – κοινοβουλευτικά – να ωθήσει την πατρίδα μας στα βράχια. Ο τρόπος με τον οποίον αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα μέσα από τα δικά τους μυωπικά γυαλιά, η σκοπιμότητα των κινήσεών τους και η προπαγάνδα της μονόπλευρης ενημέρωσης που δεν συνάδει με τα περπραγμένα συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό που δημιουργεί τελικά συνθήκες ολοκληρωτικής ασφυξίας.

Όσοι συμπολίτες μας από τον αληθινό ή από αυτόν τον εικονικό κόσμο του internet δεν κατανοούν στοιχειωδώς την πραγματικότητα και βλέπουν παντού συνωμοσίες, καλά θα κάνουν να αρχίσουν να ενημερώνονται από οποιοδήποτε μέσο του εξωτερικού μήπως τελικά αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι πραγματικά κινδυνεύουμε να εξαφανιστούμε σαν έθνος και να γυρίσουμε το ρολόι της ιστορίας 200 χρόνια πίσω...

Αν όμως καταφέρουμε έστω και την τελευταία στιγμή να στρίψουμε προκειμένου να μην σκάσουμε στα βράχια, είμαι σίγουρος ότι θα βλέπω και θα ακούω όλους αυτούς τους μέχρι χθες περήφανους νεοέλληνες να αποκηρύσσουν αυτό το τσίρκο που εκλέξαμε στις 25 του Γενάρη και να ζητούν μία άλλη νέα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας να μας σώσει.

Και αφού αυτός ο μίτος είναι χρηματιστηριακός, θυμηθείτε όλους αυτούς που διαβάζετε από αυτήν εδώ την γωνιά αλλά και από άλλες αντίστοιχες που τις τελευταίες εβδομάδες πανηγύριζαν για την εθνικά υπερήφανη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, πόσο εύκολα θα το γυρίσουν στο καλαματιανό και αυτοί οι ίδιοι θα λένε ότι είχαν προβλέψει σωστά την πορεία των πραγμάτων και είχαν αποχωρήσει έγκαιρα από την αγορά στα πρόσφατα υψηλά της. Γιατί είπαμε, σε αυτή την χώρα όλοι είναι μετά Χριστόν προφήτες...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 17 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 128 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr