neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 358, 359, 360, 361, 362, 363, 364 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 03, 2009 6:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

thanosp4 έγραψε:
..... ακόμη μία φορά... ΑΜΚ δε θα γίνει, θα είναι αποτυχημένη ( ήδη είναι 6 μήνες μετά) και δε θα γίνει με τους όρους που πατενταρίστηκε η κλοπή ......

Η σέντρ είναι η αποτυχία της 2ετίας για όσους δε πούλησαν το καλοκαίρι του 09 που όλα έπεφταν και αυτή είχε ξεσκιστεί στα +20%

φαντάζομαι θα έχεις πληροφορίες για να μιλάς με τέτοια σιγουριά.... :?:
γιατί αν δε γίνει ΑΜΚ και πέφτει έτσι τότε μάλλον θα κλείνει η εταιρία. :o
το χαρτί έχει αφεθεί σχεδόν στην τύχη του.
βλέπωντας τα πινακίδια από χθεσινή και σημερίνή πώληση αρκετών χιλιάδων μετοχών μου, μπορώ να πω ότι αγοράζει μαρίδα και όχι κάποιος δυνατός επενδυτής. Τα περισσότερα ποσά αγορών είναι μικρά.
τώρα για το αν θα είναι αποτυχημένη η ΑΜΚ ή όχι...
νομίζω ότι ο Verda είπε ένα πολύ ωραίο τρόπο να επιτύχει...(εκτός και θέλει κάποιος να δώσει 4-5 εκ € για να την πάει στο 1,50 και να κόψει στο 1,12)
2 νέες στη 1 παλιά στο 0,55 (ή και χειρότερα) ή και 3 νεές στη 1 παλιά στο 0,38.
έτσι από 27εκ θα πάμε στα 81-108εκ μετοχές και με τις ομολογίες θα διπλασιάσουμε ξανά τις μετοχές. Άρα πάμε για 160-220εκ μετοχές και το χαρτί έτοιμο να προωθηθεί σε ξένους, σε καλή τιμή, με καλά κέρδη, απαλαγμένο από παλιά λόμπυ και ενόψει παγκοσμίου κυπέλου το καλοκαίρι

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 03, 2009 6:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εμένα πάλι γιατί μου φαντάζει κελεπούρι σε αυτά τα επίπεδα?
Είμαι έτοιμος για τοποθέτηση.
Τώρα όσον αφορά το ξεφόρτωμα, εγώ γιατί βλέπω σπέκουλα στη μετοχή και ευκαιρία για μεροκάματο?
Σιγά τον όγκο!!!
Αν κοιτάς θεμελιώδη, αδιάφορη η συμπεριφορά της συγκυρίας. Κοιτάς μόνο κεφαλαιοποίηση.

Το 2010 τα κέρδη θα είναι όσο η σημερινή κεφαλαιοποίηση!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 04, 2009 2:42 am 
Χωρίς σύνδεση

fisherman έγραψε:
τώρα για το αν θα είναι αποτυχημένη η ΑΜΚ ή όχι...
νομίζω ότι ο Verda είπε ένα πολύ ωραίο τρόπο να επιτύχει...(εκτός και θέλει κάποιος να δώσει 4-5 εκ € για να την πάει στο 1,50 και να κόψει στο 1,12)
2 νέες στη 1 παλιά στο 0,55 (ή και χειρότερα) ή και 3 νεές στη 1 παλιά στο 0,38.
έτσι από 27εκ θα πάμε στα 81-108εκ μετοχές και με τις ομολογίες θα διπλασιάσουμε ξανά τις μετοχές. Άρα πάμε για 160-220εκ μετοχές και το χαρτί έτοιμο να προωθηθεί σε ξένους, σε καλή τιμή, με καλά κέρδη, απαλαγμένο από παλιά λόμπυ και ενόψει παγκοσμίου κυπέλου το καλοκαίρι

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιά είναι η λογιστική διαφορά μεταξύ 1 στη 1 με 1,10 και 2 στη 1 με 0,50, εκτός από τον πληθωρισμό χαρτιών;
Όσο για την προώθηση στους ξένους είναι το αισιόδοξο σενάριο, που όμως σαν εταιρεία δεν ανταποκρίνεται κατά την άποψή μου στις απαιτήσεις τους.
Να σκεφτούμε ωστόσο και το απαισιόδοξο σενάριο, όπως πχ ένα μελλοντικό reverse split.
Με την αδεξιότητά τους περισσότερο προς εκεί θα την οδηγήσουν.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 04, 2009 9:43 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημερα Βαγγέλη καθως και στους υπολοιπους φιλους του μιτου
Ημερα ανακοινωσεων 9μηνου η σημερινη για Κυπρου και υπαρχει παντου η πληροφορια για διανομη προμερισματος (0,07-0,09€)
Εχω ισχυροποιησει την θεση μου στο χαρτι (φυσικα παντα με μεσο-μακροπροθεσμη προοπτικη)
Τι αισθηση εχεις? Τελειωσε το μαστιγωμα των διαφόρων στο χαρτι?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 04, 2009 11:44 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

sentinel έγραψε:
Καλημερα Βαγγέλη καθως και στους υπολοιπους φιλους του μιτου
Ημερα ανακοινωσεων 9μηνου η σημερινη για Κυπρου και υπαρχει παντου η πληροφορια για διανομη προμερισματος (0,07-0,09€)
Εχω ισχυροποιησει την θεση μου στο χαρτι (φυσικα παντα με μεσο-μακροπροθεσμη προοπτικη)
Τι αισθηση εχεις? Τελειωσε το μαστιγωμα των διαφόρων στο χαρτι?

Λιγο υπομονη για τους...παικτες :D

Ολη αυτη η ιστορια θα τελειωσει με ενα ξεπουλημα!!!

Αλλα ουτως η αλλως οσοι κρατουν καλα χαρτια[η Κυπρου ειναι ενα απο αυτα θα βγουν καλα κερδισμενοι..

Σημερα βγαζει αποτελεσματα και ΝΑΙ θα δωσει προμερισμα....το οποιο ομως θα μοιραστει αρκετα αργοτερα με οτι σημαινει αυτο!!

Δυο λογια για την αγαπημενη μου ΜΟΗ 12 Νοεμβρη τα αποτελεσματα

20 σεντ το προμερισμα μεσα Δεκεμβρη η αποκοπη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 04, 2009 1:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Για να μην παρεξηγουμαι...
Οταν γραφω μεσο μακροπροθεσμα εννοω minimum 6μηνο
Ποτε δεν ειδα καμια μετοχη εδω και 13 χρονια ως βραχυπροθεσμη επενδυση
(Εδω καποτε η Σωλκ εμεινε στα χερια μου σχεδον 4 χρονια αλλα με ανταμοιψε και με το παραπανω)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 04, 2009 1:30 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

sentinel έγραψε:
Για να μην παρεξηγουμαι...
Οταν γραφω μεσο μακροπροθεσμα εννοω minimum 6μηνο
Ποτε δεν ειδα καμια μετοχη εδω και 13 χρονια ως βραχυπροθεσμη επενδυση
(Εδω καποτε η Σωλκ εμεινε στα χερια μου σχεδον 4 χρονια αλλα με ανταμοιψε και με το παραπανω)

ΝΑΙ τοτε
σε επιπεδο εξαμηνου...αδιαφορωντας για τα μικρα στιγμιοτυπα :D λογω προυπολογισμου κλπτο Σαβκυριακο
οι τιμες σε παμπολες μετοχες ,ειναι σε επιπεδα αγορων!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 04, 2009 1:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

Verd τι γνωμη εχεις για την ΓΤΕ ? Ειναι ελκυστικη η τιμη σε αυτα τα επιπεδα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 04, 2009 2:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Credit Suisse: «Μην τολμήσετε να πουλήσετε τις μετοχές σας»!
12:17 - 04 Νοέμβριος 2009
Μην πουλάτε μετοχές γιατί η οικονομική ανάκαμψη που έρχεται θα ωθήσει στα ουράνια κερδοφορία και διεθνείς αγορές, υπογραμμίζει η Credti Suisse σε νέο της report, επισημαίνοντας πως το παγκόσμιο ΑΕΠ θα αναπτυχθεί στο 4% το 2010, ενώ η αμερικάνικη οικονομία θα σημειώσει ανάπτυξη της τάξης του 3%.
Σε ότι αφορά την κερδοφορία, το ριμπάουντ θα είναι εντυπωσιακό με την αύξηση των κερδών των εισηγμένων να τοποθετείται στο 29%.

Οπως πολύ χαρακτηριστικά τονίζει ο διεθνής οίκος, ούτε καν να το σκέφτονται δεν πρέπει οι επενδυτές να πουλήσουν τις μετοχές τους αυτήν την στιγμή, καθώς στο βραχυπρόθεσμο διάστημα τα κέρδη θα τους αποζημιώσουν, ιδιαίτερα αυτά που θα δώσουν οι αμυντικές μετοχές.

Σύμφωνα με τον κ. Andrew Garthwaite, το κορυφαίο στρατηγικό αναλυτή του οίκου, το risk premium των μετοχών δείχνει ακόμα πως παραμένουν φθηνές και προτείνει στροφή στις αμυντικές εταιρείες με υψηλή ρευστότητα και γερές μερισματικές αποδόσεις, όπως οι τηλεποικοινωνίες και οι επιχειρήσεις «ποιοτικής ανάπτυξης» όπως η Apple. Επίσης, συστήνει overweight θέσεις και στους κυκλικούς κλάδους της τεχνολογίας, της διαφήμισης, των ξενοδοχείων και των μετάλων.

Φιλη Αλεκα ,οχι μονο για ΓΤ,αλλα γενικοτερα, νομιζω να απαντησα με αυτα τα σχολια

Η αυξηση της Αλφα ξεκινα την Παρασκευη..

Οι διακυμανσεις θα συνεχισουν δυνατα!!!αλλα μην ξεχναμε??

Ο μηνας του Σκορπιου τελειωνει!!! ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 04, 2009 3:33 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΣΕΝΤΡΙΚ

απο οτι ακουγεται στην πιατσα υπαρχει μεγαλη σχεση του ιδιοκτητη με την οικογενεια Βαρδινογιαννη...πολυ μεγαλη...
Αξιολογήστε το μήνυμα:

*
*
*
*
*
*

2 ψήφοι

7/5/2008 23:38
CANYON
http://www.capital.gr/messages/showTopi ... ost_271632

02/11/2009
Ο (καταπράσινος) Βαρδινογιάννης και (ο πράσινος επενδυτής) Κόκκαλης , πάνε για το (ηλεκτρονικό) Στοίχημα!
2 άδειες για τους 2 ,και μία στον ΟΠΑΠ δίνουν οι Σοσιαλθολουριστές.(για να υπάρχει….. ανταγωνισμός)

Έτοιμοι για άλλη μια επιχειρηματική «μονομαχία», αυτή τη φορά στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος, είναι οι όμιλοι Βαρδινογιάννη και Κόκκαλη, καθώς μάλιστα η κυβέρνηση προσανατολίζεται, να εκχωρήσει μέσω διαγωνισμού τις πρώτες άδειες για νόμιμο στοίχημα στον κυβερνοχώρο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο επιτελείο του υπουργού Πολιτισμού, αλλά και στο υπουργείο Οικονομικών, ωριμάζει η ιδέα, ότι το Δημόσιο μπορεί να δώσει μια αποτελεσματική λύση στην αμφισβήτηση του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ μέσω διαδικτύου, δημοπρατώντας νόμιμες άδειες για on-line στοίχημα.

Άλλωστε, στην ίδια κατεύθυνση κινούνται όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, καθώς αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες προστασίας των κρατικών μονοπωλίων από τις διαδικτυακές επιθέσεις. Μία από τις άδειες αναμένεται να λάβει ο ΟΠΑΠ, ενώ για τις άλλες δύο ήδη «πλασάρονται» κατάλληλα οι όμιλοι Κόκκαλη και Βαρδινογιάννη.

Στελέχη της αγοράς που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο χώρο του «ηλεκτρονικού» στοιχήματος δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην κίνηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να επισημοποιήσει το «φλερτ» της με αυτή τη δραστηριότητα, που παγκοσμίως φέρνει τζίρο που ξεπερνά τα 20 δις. ευρώ, μέσω της συνεργασίας της με την εισηγμένη Centric Multimedia.

Η Audiovisual, συμφερόντων Βαρδινογιάννη, ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 30 εκατ. ευρώ και ένα μέρος του ποσού που θα συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθεί για τη χρηματοδότηση νέων δραστηριοτήτων που θα αναπτυχθούν από κοινού με την Centric, της οικογένειας Οντόνι, η οποία διαχειρίζεται την επιτυχημένη ιστοσελίδα (ημινόμιμου…) στοιχηματισμού Sportingbet.com -η Centric έχει εξαγοράσει την SEE Sports Limited, που έχει δικαιώματα συνδιαχείρισης του διαδικτυακού τόπου Sportingbet.com στην ελληνική γλώσσα.

Όπως ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες, ο κλάδος της διαδικτυακής ψυχαγωγίας εξελίσσεται ταχύτατα και πρόσφατες ρυθμιστικές εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο δημιουργούν πρόσθετες ευκαιρίες ανάπτυξης. Η αναφορά αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, επικεντρώνεται ιδιαίτερα στις πρωτοβουλίες της γαλλικής κυβέρνησης, που αποφάσισε να «σπάσει» το κρατικό μονοπώλιο και να δημοπρατήσει άδειες για ηλεκτρονικό στοίχημα.

Στο ίδιο πνεύμα, ο κ. Ροδόλφος Οντόνι, διευθύνων σύμβουλος της Centric, τόνισε: «Έχουμε την τύχη η επικείμενη συνεργασία να πραγματοποιείται σε μια μοναδική χρονική συγκυρία, που ο κλάδος επαναπροσδιορίζεται. Οι συνέργειες, που δημιουργούνται, εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη και κερδοφόρα πορεία».

Ο χώρος του ηλεκτρονικού στοιχήματος έχει κινήσει την προσοχή του ομίλου Κόκκαλη εδώ και αρκετούς μήνες. Η Intralot ανακοίνωσε από τον Μάιο την ίδρυσης νέας θυγατρικής, η οποία θα δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο Διαδίκτυο.

Ο κ. Κ. Αντωνόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Intralot, είχε ανακοινώσει ότι η νέα θυγατρική, με την επωνυμία Intralot Interactive, θα είναι 100% θυγατρική του ομίλου, με στόχο την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης online παιχνιδιών. Όπως είχε τονίσει ο κ. Αντωνόπουλος, «η παγκόσμια αγορά του online στοιχηματισμού αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και αναμένεται μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να φθάσει ετησίως τα 28,5 δισ. ευρώ».

Η Intralot παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης online στοιχηματισμού σε αρκετές χώρες, με κυριότερη την Ιταλία όπου έχει δημιουργήσει ένα πλήρες site παράλληλα με το εκτεταμένο δίκτυο πρακτορείων που λειτουργεί σε ολόκληρη τη χώρα. Ταυτόχρονα η πλατφόρμα b-Οn που έχει αναπτύξει η εταιρεία για τον online στοιχηματισμό χρησιμοποιείται σε αρκετές χώρες στην Ευρώπη.

http://www.sofokleous10.gr/portal2/topr ... 9110116296

Δελτιο 11. Να μην ξεχνάμε ότι η «επενδυτική οικογένεια» Οντόνι, μετά τον θάνατο του εκδότη της «Αθλητικής Ηχούς» Κλεομένη Γεωργαλά , ανέλαβε μέσω Τράπεζας Πειραιώς, ( στην οποία μέτοχος είναι και η οικογένεια Βαρδινογιάννη, με τις μετοχές της Τράπεζας Χίου) , και με αχυράνθρωπο κάποιον Κυριακόπουλο (τρέχα γύρευε) ,την «Ηχώ», και έφαγαν τους μισθούς και τις ασφαλιστικές εισφορές δημοσιογράφων και τεχνικών, ενώ οι μέτοχοι της Πειραιώς έχασαν και αυτοί τα λεφτά τους από τα δάνεια στην εφημερίδα. Ο Κλεομένης Γεωργαλάς, πιεζόμενος από τον ανταγωνισμό, είχε μετατρέψει την ιστορική εφημερίδα, σε «Βαρδινογιαννικό βήμα» εισπράττοντας, «Παναθηναικές χορηγίες».
- H σοσιαλθολουρική κυβέρνηση, πριν δώσει στους Οντόνι άδεια, να τους υποχρεώσει να πληρώσουν αυτά που έφαγαν μέσω OFF SHORE
http://deltio11.blogspot.com/2009/11/bl ... _3865.html

Φιλε Βαγγελη συγγνωμη για το σεντονι...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 358, 359, 360, 361, 362, 363, 364 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 185 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: