Πολλοι μιλουν για τεχνικα!!
Ξερω τι γραφει ο Καρλ..αλλα εχω ΔΙΚΗ μου αποψη-γνωμη!!
Και αυτη ειναι αυτη που χθες κατεθεσα...αυτα τα αγρια ορμητικα ,ειναι του ταυρου οχι της αρκουδας..
Δυστυχως για να απαντησω και για Κυπρου και αλλες,ο αερας
[και λογω εορτης προχθες

] ειναι ιδιον της φυλης μας..
Και η πλεονεξια[margin] ειναι μητηρ κακων ειδησεων
Για οσους εχουν ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ καλα μετοχικα μετεριζια,αυτη η διορθωση θα τους βρει πιο ανθηρους οικονομικα σε λιγες μερες
..το θεωρω δεδομενο
Αλλα τους ..βιαστικους αερισμενους θα πρεπει να πληρωσουν για να μαθουν
Το ιδιο και οι βιαστικοι πονηροι σορταδοροι,,που μπερδευουν τις Αγορες με τα Καζινο...θαχουν την ιδια τυχη που εχουν οι εθισμενοι τζογαδοροι
Ειναι μαθηματικα βεβαιο...οι παικτες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δεικτων παραγωγων..και οχι σαν αντασφαλιση μετοχων,ειναι χαμενοι σε ποσοστο που ξεπερνα το 95%
Αν καποιοι τολμουσαν live να δημοσιοποιουσαν τις οποιες κινησεις τους , θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι..
Ο Καρλ το κανει και μπορω να σας πω οτι ΑΝΗΚΕΙ στο 5% για αυτο αλλωστε εχει κερδισει τον σεβασμο μου
π.ς.
Οι δεικτες πετρελαιου
[που εξακολουθω αντιθετα απο ΟΛΟΥΣ να σας λεω οτι ειναι οι μονοι που αξιζουν τον κοπο να παρακολουθειτε,,απλα επιβεβαιωνουν τα χθεσινα τους χαμηλα]πριν να ξεκινησει ΞΑΝΑ η ανοδικη τους πορεια
Ριξτε μια ματια στο ΔΙΚΟ του διαγραμμα..φανατικοι τεχνικαριοι,απο τα χαμηλα των 30 του Μαρτη..θα καταλαβετε πολλα