adam smith έγραψε:
Φίλε Βαγγέλη καλημέρα....Θα ήθελα να σε ρωτήσω για την ΥΓΕΙΑ.....απο οτι φαίνεται, τουλαχιστον βραχυπροθεσμα, το χαρτί δεν έκανε την κίνηση που αναμέναμε....Μήπως θεωρείς καλύτερη τακτική για κάποιον να αποσύρει κάποια χρήματα από ΥΓΕΙΑ και να τοποθετηθει βραχυπροθεσμα σε ΚΥΠΡΟΥ, ΜΑΡΦΒ, ΕΥΡΩΒ, ΜΟΗ που αναμενεται αμεσα ανοδική κίνηση? Μήπως δηλαδή μένοντας κάποιος την συγκεκριμένη στιγμή στην ΥΓΕΙΑ πληρώνει σημαντικό κόστος ευκαιρίας? Επίσης ποια στρατηγική προτείνεις σε κάποιον που ενδιαφερεται να χωθεί στη ΣΕΝΤΡ? Ειναι καλή τιμή στο €1.12 ή καλύτερα να περιμένει την ΑΜΚ (έχουμε και Μουντιάλ του χρόνου....

Με συγχωρείς για τα αρκετά ερωτήματα. Νομίζω ότι θα ενδιαφέρουν πολλούς φίλους συνεπενδυτές εδω μέσα μια που πρόκειται για μετοχές που συζητιούνται αρκετά μέσα σε αυτό το φορουμ...Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.....
Με ρωτας φιλε μου για επενδυτικη στρατηγικη!!
εχω εξηγησει πολλες φορες οτι τετοια δημοσια δεν θα κανω!!
Το Υγεια ειναι ΑΡΙΣΤΗ επιλογη,στα επιπεδα που μπηκε και συνεχιζει να μπαινει

ο μεγαλομετοχος
Μερισματικα[ασχετα απο την κινηση του]
θα αποζημιωσει οπως και περυσι τους πιστους του
Τωρα για Κυπρου ΜΟΗ ειδικα εχω εξηγησει εδω και μερες καποια πραγματα..
Την επομενη βδομαδα θα γινουν κατανοητα και απο τους δυσπιστους!!
Για Σεντρ θεμα υπολογισμων ειναι..η Α.ΜΚ. θα γινει με βαση την κεφαλοποιηση της κοντα στα επιπεδα των στοκς..και δεν μπορει σε καμμια περιπτωση να υπερβαινει το 30% στο ταμπλο

την στιγμη της ανακοινωσης τελος Νοεμβρη
[αν υποθεσουμε οτι πιστεουμε την αναξιοπιστη πλεον διοικηση της]
ΑΡΑ??
Φανερο..το τι συβαινει,για οσους σκεπτονται λογικα
Τωρα για το Παγκοσμιο Κυπελο και τα υπολοιπα που ερχονται ,
ειναι νωρις να μιλησω..