μανος έγραψε:
βαγγελη θελω τη βοηθεια σου.Τον ιουλιο φοβηθηκα και πουλησα τραπεζες μπαινοντας αλαπις.Τωρα την εχω στο 0,72 μ.ο και 50000 κομματια .ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΤΡΑΠΕΖΕΣ η να κατσω στα αυγα μου;Πεπιττο να σου τι εχασα που δεν σε ακουσα.Με εκτιμηση.
Αφου ευχαριστησω τους φιλους alonedriver και Πολικη Αρκουδα ,για τα καλα τους λογια επιδοκιμασιας[σημαινουν πολλα για μενα!!] να σου απαντησω φιλε Μανο
Στις αρχες του καλοκαιριου η διαφωνια μου ,για τα 4 κυματα κλπ θυμασαι ποσο εντονη ηταν και ποσο κακοκαρδιστηκα με τις θεωριες της ΕΝΑΠ κλπ
Ο καθενας μπορει ναχει την οποια εκτιμηση,αλλα ο χρονος αποδεικνυει ποιος ειχε δικιο τελικα,δεν συμφωνεις??
Οσο για την ερωτηση σου ,φιλε με χαρα να σου απαντησω..
Διαχειριστικες συμβουλες δεν μπορω να δωσω δημοσια...αναφερω καμμια φορα δικες μου κινησεις και παντα live με κινδυνο να εκτεθω
[ποτε μου δεν το φοβηθηκα]
Απλα Αλαπις για μενα ειναι αριστη επιλογη[ειχε βεβαια καλυτερες τιμες εισοδου,μεσω της αυξησης της[ταγραφα τοτε καθημερινα]
χαιρομαι που ο φιλος Λεστατ οπως δημοσια εχει παραδεχτει με την βοηθεια μου, την βρηκε στις τιμες που δημοσια συζηταγαμε επι μακρον εδω μεσα
,περιξ του 0.50 μεσω κουπονιων
Ο πρωτος στοχος για αυτην ειναι κοντα στα 0.80
και νομιζω θα τα γραψει οχι και τοσο...αργα
Απο κει και πανω ειναι και θεμα Αγορας[εγω ετσι πιστευω]
Τωρα για αλλαγες κλπ που με ρωτας...
το μονο που θα σου πω και τοχω γραψει κατεπαναληψη..
Ποτε ολα τα αυγα στο ιδιο καλαθι!!!!