neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1315, 1316, 1317, 1318, 1319, 1320, 1321 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 10, 2014 5:38 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα, σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές, πάντα με αισιοδοξία και καλή καρδιά...
Τίποτε στο εορτολόγιο και σήμερα...Κενό κι εδώ, όπως το κενό της οικονομίας...:)

Σαν σήμερα...
Το 49 π.Χ., ο Ιούλιος Καίσαρ διαβαίνει με το στρατό του τον ποταμό Ρουβικώνα, όριο του ρωμαϊκού κράτους, σηματοδοτώντας την έναρξη του εμφυλίου πολέμου. Αναφωνεί την ιστορική φράση «ο κύβος ερρίφθη». Από εκεί θα πορευτεί προς τη Ρώμη, όπου θα συγκρουστεί με τη Σύγκλητο, γεγονός που θα τον καταστήσει αυτοκράτορα.
Η Ελλάδα το έκανε αυτό επί αθλίου ΓΑΠ, αλλά έπεσε μέσα στον Ρουβικώνα των οικονομικών δολοφόνων του ΔΝΤ και του 4ου Ράιχ...
Το 1920, τίθεται σε ισχύ η συνθήκη των Βερσαλλιών, με την οποία λήγει και τυπικά ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος.
Και με τους εξευτελιστικούς και αδ΄νατι να εφαρμοστούν από τη Γερμανία όρους... αρχίζει ουσιαστικά ο δεύτερος...
Το 1925, υπογράφεται σύμβαση μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της αμερικανικής εταιρείας ΟΥΛΕΝ για την ανάληψη έργων ύδρευσης των Αθηνών.
Τότε δεν υπήρχε...ΑΚΤΩΡ...
Το 1983, ανακοινώνεται υποτίμηση της δραχμής κατά 15,5% έναντι των νομισμάτων των δυτικών χωρών και τίθενται φραγμοί στις εισαγωγές για να αποτραπεί η κατάρρευση της οικονομίας, σύμφωνα με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.
Α ρε...μεγαλεία ο Ανδρέας...Που αμέσως μετά, άρχισαν οι μαζικοί διορισμοί πρασινοφρουρών, που ακόμη πληρώνουμε και πλουσιοπάροχα...
Το 1991, μεγάλη πυρκαγιά στο πολυκατάστημα «Κάπα Μαρούσης» στην Πανεπιστημίου προκαλεί το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων. Σύμφωνα με μαρτυρίες η φωτιά ξεσπά από μια βομβίδα που εκτοξεύει άνδρας των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για το θάνατο του εκπαιδευτικού Νίκου Τεμπονέρα στην Πάτρα.
Ακόμη να μάθει ο κόσμος, ότι η φωτιά προκλήθηκε απο μολότωφ των «αναχικών» ή
Από καπνογόνο των ΜΑΤ...

Τατσοπουλιο-Διαμαντοπουλιάδα στον ΣΥΡΙΖΑ...
Κλασικό αριστερό καραγκιοζιλίκι...που εμφάνίζεται ΠΑΝΤΑ όταν δείχνουν ότι προηγείται στις δημοσκοπήσεις...
Φουλ στους γραφικούς μ@λ@κες είναι ο χώρος ή απλά είναι κόλπο για να βγαίνουν πάντα δεύτεροι...
Αλλά δεν κατάλαβαν ότι δεν έχει δεύτερη θέση, αλλά πρώτη ή διάλυση...!

Τα ελληνικά ομόλογα λέει, πωλούνται σε τιμές 2010...
Φανταστείτε τι κονόμες κάνουν αυτοί που τα αγόρασαν κοψοχρονιάς, μέσα στη «μαυρίλα» του 11-12-13...
Και ειδικά κάτι «κολλητοί» του άθλιου ΓΑΠ, που τα πούλησαν και ακούρευτα στος ελληνικές τράπεζες, μόλις βγήκε κυβέρνηση...!

Ο Αντώνης, από σίγουρος για εκλογές το 2016...το γύρισε στην ελπίδα να γίνουν τότε...
Κατάλαβε μάλλον ότι όπως πάει η ηλιθιότητα και το καραγκιοζιλίκι στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να συμφέρει να πάει και νωρίτερα...!

Το ΧΑΑ στο μεταξύ...τρέχει στον ανήφορο σα να μην υπάρχει αύριο...
Και η πλάκα είναι ότι κανένας δε μπορεί να πει με σιγουριά το γατί...!

Μείωση κατά 6,1% παρουσίασε ο γενικός δείκτης βιομηχανικής παραγωγής του μηνός Νοεμβρίου 2013, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2012, έναντι μείωσης 3,4% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2012 προς το 2011...
Είναι η σκληρή απάντηση σε κάποιους «νεοφιλελέ», που χαίρονταν με τα σκλαβοπάζαρα και την εξαθλίωση του πληθυσμού, που θα έφερνε ανάπτυξη...!

Το ωραίοοοο...
Η πρόεδρος του ακροδεξιού γαλλικού κόμματος Εθνικό Μέτωπο (FN) Μαρίν Λεπέν ευχήθηκε σήμερα να «διαλυθεί» η Ευρωπαϊκή Ένωση, καλώντας τους Γάλλους να «συμμετάσχουν σε αυτό, αν είναι δυνατό»...
Καλά...θα έχουμε πολύ γέλιο σ αυτές τις «γερμανο-ευρωπαϊκές εκλογές»...!

Καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 10, 2014 6:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές του ΧΑΑ και πάντα με χαμόγελο και καλή καρδιά...!

Όλοι έχουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν...!:):):)

Τρεις ηλικιωμένοι συζητούν στο πάρκο για τα γεράματά τους:

- Καταραμένα γεράματα να πάρει ο διάολος...! Χτες έρχεται η εγγονούλα μου με το βιβλίο της και με ρωτάει: "Τι σημαίνει αυτό που γράφει εδώ παππού;" και δεν μπορούσα να τη βοηθήσω γιατί πια δεν βλέπω καλά... δεν βλέπω... εγώ που ήμουν αϊτός, στο κυνήγι πάντα ο καλύτερος δεν έχανα ούτε κοτσύφι... αααχ..κακό το γήρας...

- Ααα να δείτε εγώ τι έπαθα χτες... πάω να ανέβω τα σκαλιά στο ΙΚΑ γιατί είχε χαλάσει το ασανσέρ και στον πρώτο όροφο λαχάνιασα, άναψα και τα πόδια μου δεν με βαστούσαν! Ποιος, εγώ που ήμουν αθλητής μεγάλος και έτρεχα μαραθώνιους έτσι για προθέρμανση και τώρα δεν μπορώ να ανέβω τις σκάλες να πάρει...

- Αααχ να δείτε εμένα τι μου’ τυχε προχτές... Είχε έρθει σπίτι η Σβετλάνα να καθαρίσει και τη βλέπω να ανεβαίνει στο σκαμπό να ξεσκονίσει τα πάνω ράφια της βιβλιοθήκης... εε πάω από κάτω και την τσιμπάω και την αρχίζω στα χαδάκια και τα παιχνιδάκια και τότε γυρνάει και μου λέει πονηρά..

"Κύριε Λεονίντα πάλι??? είναι η τρίτη φορά σήμερα!"

- Τί έχω πάθει ρε παλικάρια... δεν θυμάμαι πια... ξεχνάω !

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 11, 2014 2:15 am 
Χωρίς σύνδεση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΩΡΑ και τις (τις αναφέρουμε ονομαστικά, αλλά ήδη τις ξέρετε απέξω κι ανακατωτά από συνεχείς αναφορές της στήλης)...
!ΙΝΤΡΑΚΑΤ - !ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ - !PROFILE - !ΑΤΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (αν και 2πλασιάσθηκε πρόσφατα, πλην όμως...) !ΕΛΒΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ - !ΚΛΜ- !SPACE -!ELTON XHMIKA -!MEVACO- !και πάνω απόλες η φθηνότερη όλων δηλ. η ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.

http://naked-monk.blogspot.gr/2014/01/b ... _3645.html

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 11, 2014 2:18 am 
Χωρίς σύνδεση

http://www.youtube.com/watch?v=Gw1H5EKtrZM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 11, 2014 2:32 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

http://www.youtube.com/watch?v=_ZvZYrQ0-Gc

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 11, 2014 2:47 am 
Χωρίς σύνδεση

http://www.youtube.com/watch?v=8W8WYhPH70Y

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 11, 2014 2:49 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

http://www.youtube.com/watch?v=eLEYxogP76Q

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 11, 2014 3:00 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σιγά σιγά...σιγά σιγά...θα... έρθει και το καλοκαίρι...

http://www.youtube.com/watch?v=J5bBCaUnPq4

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 11, 2014 3:16 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Και καλό ξημέρωμα...

http://www.youtube.com/watch?v=21peYWgIIwA

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 12, 2014 1:44 am 
Χωρίς σύνδεση

http://www.youtube.com/watch?v=t0eQL5R3bw4

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1315, 1316, 1317, 1318, 1319, 1320, 1321 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 47 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: