socrates έγραψε:
EΝΑΠ
εχεις προσεξει οτι σε αλφα, πειρ,ευρωβ, ακομη και το 161,8%του c ειναι πιο χαμηλα του α?
θα μπορουσε να συμβαινει κατι αλλο σαυτες τις περιπτωσεις?
τεταρτο κυμα μεγαλυτερου βαθμου η κατι αλλο?
επισης στον 5ακυματικο σχηματισμο (c)το κυμα 1(προωθητικο) δεν θα επρεπε να ειναι 5αρι?ειναι ?
ευχαριστω
socrates καλημέρα.
Δεν έχω καιρό να τις δω αυτές τις μετοχές και επί πλέον τίθενται και ..εις διπλούν.
Δηλ. με τα μερίσματα και χωρίς τα μερίσματα.
Μόλις μεταφέρω τις μεγάλες εικόνες, θα κάνω συγχρόνως ανάλυση και τα update τους για περισσότερες λεπτομέρειες.
Τώρα ο καιρός προσφέρεται σε μένα γι άλλα και αυτές οι αναλύσεις θέλουν τον χρόνο τους..
Μέχρι τότε σαν οδηγό να έχετε τον ΣΑΓΔ και την ΕΤΕ. Γιατί καμμία από τις παραπάνω δεν μπορεί να ξεφύγει από τον δρόμο που άνοιξαν αυτοί οι δύο τίτλοι.
Το 4 θα μπορούσε να είναι ένα κύμα μεγαλυτερου βαθμού, ΑΝ μπορούσε να σχηματιστεί σωστό κανάλι στο 3, με ευδιάκριτα όλα τα επί μέρους κύματα, όπως θα έπρεπε για αυτό τον βαθμό.
Κάτι που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ σε κανένα από όλους τους παραπάνω τίτλους.
Ο μόνος εναλλακτικός σχηματισμός που μπορεί να σταθεί στην θέση του ΙΔΙΟΥ κύματος είναι ο wxy ( βλέπε σημερινή ανάλυση DJI ), κάτι που νομίζω το έχω αναφέρει στο παρελθόν στο blog του Capital στα σχόλια ενός από τους παραπάνω τίτλους.