zachmour έγραψε:
Καλησπέρα Βαγγέλη
Δεν το έγραψα για να σε πικάρω απλά επειδή την είχαμε κάνει αυτή την κουβέντα αλλά και επειδή το θεωρώ πολύ εντυπωσιακό ότι σε ένα ράλυ του ΓΔ 100% από τις αρχές Μαρτίου αυτή είναι είναι ουσιαστικά αμετάβλητη. Στο ερώτημά σου θα σου πω και θα το ξέρεις άλλωστε ότι τα κέρδη σε άλλες επιλογές είναι πάρα πολλά . Η ΑΣΚΟ τότε ήταν 0,62 και τώρα είναι 0,84 + 0,08 μέρισμα, ΚΛΜ ήταν 1,30 τώρα είναι 3,3, ΔΟΜΙΚ πήρα 0,67 πριν ένα μήνα και είναι 1,72, ΜΟΝΤΑ ήταν 0,60 και είναι 0,72, ΚΛΕΜ ήταν 1,8 και είναι 2,85, ΜΠΕΛΑ η αγαπημένη μου ήταν 5 είναι 9.
Δεν σου γράφω ούτε για να παινευτώ για τα κέρδη μου (ούτως ή άλλως της πλάκας κέρδη είναι αν σκεφτείς ότι αν είχα πάρει ΕΤΕ και δεν είχα κάνει τίποτε άλλο θα είχα βγάλει περισσότερα) ούτε για να κακολογήσω τη ΣΕΝΤΡ. Είναι μετοχή με λαμόγια μετόχους και λαμόγιομάρκετμακερ και το ξέρουμε όλοι. Έχω απλά την εντύπωση ότι μπορεί να είναι ένα από τα χαρτιά που θα παίξει τους επόμενους μήνες.
Τέλοσπάντων συγχαρητήρια για το μίτο σου και σε σένα που γράφεις αδιάκοπα με πάντα ενημερωμένες, ακριβείς, εμπεριστατωμένες απόψεις με προβλέψεις που έχουν αδιανόητα υψηλό ποσοστό επιβεβαίωσης και που είναι βέβαιο ότι έχουν χαρίσει πολύ χρήμα σε όσους σε διαβάζουν και σε ακολουθούν.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια και μακάρι οι προβλέψεις σου να βγαίνουν πάντα τόσο σωστές!!
Σε ευχαριστω φιλε Ζαχαρια..
Κατα τα αλλα και αυτη εδωσε μερισμα,,η Ασκο ειχε φτασει πανω απο 1.10 και η Βαλκαν ειχε 1.60!!
Γενικοτερα εχεις δικιο ομως...εχει υστερησει πολυ!!
Και εχει να κανει..περα απο το λαμογιομαιηκερ

παντως ο ΙΔΙΟΣ την ΜΛΣ ας πουμε την διπλωσε και με το παραπανω στο ιδιο διαστημα
Το ιδιο και ΣΠΡΙ και αλλα!!
Αρα δεν ευθυνεται αυτος..
Α..Βρε Μανωλη θα σε φερω να απαντησεις μονος σου!!
αν οχι εδω στο συνεδριο του ΣΕΔ στο Χιλτον
Ταπεινα εγω πιστευω οτι φταει η ελλειψη ξενων κεφαλαιων για να πατροναρουν την αυξηση του,οπως στις Τραπεζες και η απεχθεια η εγχωρια για συμμετοχη σε τετοιου ειδους εγχειρηματα φετος
Παραδειγμα χαρακτηριστικο η Υγεια..μολις 12% ανοδο απο τα χαμηλα του,με τον Γ.Δ. να εχει σχεδον διπλασιασει απο τοτε!!
Για αυτο αλλωστε σε σχετικες ερωτησεις θεωρω αυτους τους 2 κλαδους οτι εχουν υστερησει εννοω τζογου και υγειας
[μην ξεχναμε ο ΟΠΑΠ ξεκινησε την χρονια πανω απο τα 21]
και μπορουν να υπεραποδωσουν στο μελλον..
π.ς.
Γραφε ποτε -ποτε και εδω φιλε..
Χαιρομαι να τα λεμε