maroulahat έγραψε:
Καλημέρα αγαπητέ Verdadeiro και σε όλη την καλή παρέα.
Είδα το σχόλιό σας, σχετικά με την ΕΤΕ. Αυτό που βλέπω, όμως, είναι ότι δεν την αφήνουν και πολύ πολύ να μπει στο χάσμα 26.70.
Μήπως είναι ώρα να ξαναμπούμε; Από την άλλη, βλέποντας τον χάρτη-οδηγό του Carl Futia, θεωρώ ότι, αν ο S P προσεγγίσει τις 1070, η ΕΤΕ δύσκολα θα κρατηθεί εδώ. Τέλος πάντων, μπερδεύτηκα. Παρακαλώ για τα σχόλιά σας και τη βοήθειά σας.
Ευχαριστώ πολύ
Οπως κατεπαναληψη εχω γραψει για μενα οδηγος στην οποια κινηση ειναι η τιμη του πετρελαιου
Ξεπερασε και τα 79 σημερα...αρα??
Ο Καρλ εχει την δικη του τεχνικη μεθοδολογια[πεφτει μεσα τις περισσοτερες φορες] αλλα επαναλαμβανω για μενα σηματοδοτης ειναι η κινηση του πετρελαιου
Ε..οταν το μεσημερακι σημερα μερικοι κλασικοι αντιδεικτες εγραψαν ξανα για short ε δεν ηθελε πολυ φιλοσοφια
Η Αγορα θα τους ξεβρακωνε ξανα με ΑΝΟΔΟ ..ηταν παραπανω απο βεβαιο
Για αυτο αλλωστε και σε ΑΝΟΔΙΚΗ ταση ,η προσπαθεια να διαβλεψουμε που θα διορθωσει...τελικα το μονο που διορθωνει ,,ειναι η τσεπη μας προς το χειροτερο!!
Οι ερμοι που τολμησαν[γιατι περι τολμης προκειται] να σορταρουν την Αλφα,πηραν σκληρα το μαθημα τους σημερα...
Ηταν και το καυσιμο της ξεφρενης ανοδου της..
εναντια στην λογικη των πραγματων
Επρεπε να..κλεισουν θεσεις οι φουκαραδες
Η αγαπημενη μου τραπεζικη[την θυμαστε ετσι

] συνεχισε το ρεσιταλ της στο ταμπλο,με νεα ψηλα ετους και κατευθυνομενη προς τα νουμερα που εγκαιρα ελπιζω υποδειξαμε..
Ε..τωρα οσοι εχουν φιλοδοξιες να πιασουν και τα πανω κατω της...ειπαμε ο καθρεπτης των υπεραξιων,,εχει 2 οψεις
Προσωπικα μενω προσηλωμενος στην ρευστοποιηση μονο οταν φτασουν στις ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΧΟΥΣ που απο την αρχη εχω καθορισει