Καλησπέρα ............................. και γεια χαρά .
Είχα ένα ατύχημα εργατικό (στο μάτι από γρέζι ) ............... γιατί είμαι εργάτης-μάστορας ............ (για κάποιους που νομίζουν "άλλα ντ' άλλων")
και γράψω με μισή ματιά .ή μάτι !!!.............. (στα αρχίδια σας βέβαια ........... και στα δικά μου

)
Στο διά ταύτα ...........................
Εκανα μιά μετατροπή τζακιού από απλό ................... σε ενεργειακό .(σπίτι μου ) πατέντα εμπορίου (σερμπατίνα) όχι μαντεμένιο ενεργειακό .!
Θα ανεβάσω εικόνες όταν το τελειώσω σύντομα και το ολοκληρώσω
αλλά αυτό που θέλω να πώ είναι ....................... 115 μέτρα σπίτι 1ου ορόφου (δικό μου)
+ 80 μέτρα ισογείου (πεθεράς)
το ζέστανα γιά 9 ώρες σε 24 βαθμούς κελσίου ... με 20 κιλά ξύλα .(ήτοι σημαίνει 20x 0.17 αξίας ξύλου (στην Αθήνα) σε κιλο = 3.4 ... του ευρώ ανά μέρα γιά 12 ώρες)
Θα μπορούσα να κάψω σχεδόν τα μισά ................... αν είχα και την πόρτα στο τζάκι (που έχω δώσει σε παραγγελία...... και θα την έχω σε 5 ημέρες .)
Τους τελικούς υπολογισμούς θα τους δώσω σε 10 ημέρες..................... εμπεριστατωμένα.
Που θέλω να καταλήξω ???????
δεν θα δώσω με τίποτα αυτήν την εποχή .................... 1.20 (το λιγότερο) ευρώ το λίτρο για πετρέλαιο .Ο Έλληνας θα την βρεί την άκρη ΄............ και να πάνε να γαμηθούν ... ο Στουρνάρας ......... και αυτοί που θα έλέγχουν τις καμινάδες .
θα δώσω τελικές τιμές καύσης σε 6 ημέρες από τώρα .................. ακριβείας .......... συν φώτο ................ μπορεί και βίντεο .!!!
Ανεβάζω μόνο την πατέντα που έκανα σε συμβατικό τζάκι (σερμπατίνας ................... σε εικόνα )