Παράθεση:
Αpollwnios
ΓΑΤΕ δικό σου.......
http://www.youtube.com/watch?v=OqVrLdN7d68ΟΠΩΣ λέει η ΧΡΥΣΑΥΓΗ.....Ζήτε στον ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ
Σε αυτή τη χώρα έχουμε μπερδέψει τους φασίστες με του δημοκρατικούς ............. και ειδικά του τόξου .
κάτι σαν τους πούστηδες με τα παληκάρια ένα πράμα .
Χρυσή Αυγή: Κάτω τα χέρια από ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ
Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 13:18
Χρυσή Αυγή: Κάτω τα χέρια από ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ
«Η ελληνική αμυντική βιομηχανία και τα εθνικής σημασίας μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ πρέπει να παραμείνουν σε ελληνικά χέρια και να ξεκινήσουν και πάλι την μαζική παραγωγή», σημειώνει η Χρυσή Αυγή σχετικά με τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης - δανειστών για το μέλλον ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «στόχος των τοκογλύφων είναι να διαλυθεί οικονομικά η χώρα, να μείνει χωρίς όπλα και πυρομαχικά και να μην δύναται να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα».
Η Χρυσή Αυγή δηλώνει πως «θα αντισταθεί και θα ματαιώσει τα σχέδιά τους για την ελληνική βιομηχανία, που αποτελεί δομικό στοιχείο της εθνικής μας οικονομίας και μπορεί να γίνει πυλώνας ανάπτυξης και παραγωγικής εργασίας για τον Έλληνα».
Ελλάδα Επιλέγουμε τις επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά σε Έλληνες!