Aggelos έγραψε:
Καλησπερα. Θα ηθελα και εγω να ευχαριστησω με την σειρα μου τον verdadeiro για τις πολυτιμες συμβουλες που μας δινει. Ειναι πραγματικα τοσο απλες στην συλληψη τους μα τοσο αποδοτικες που σε κανει να αναρωτιεσαι... Anyway...
Η ερωτηση μου ειναι η εξης Verdadeiro. Συνεχως μας λες οτι οι αυξησεις κεφαλαιου πρεπει να αντιμετωπιζονται σαν χαρμοσυνα μηνυματα και οτι πρεπει να τις ακολουθουμε κατα ποδας, μιας και οι μεγαλοι τις υποστηριζουν αρα χαμενος δεν θα βγεις. Σωστο. Που τελειωνει ομως?
Ευρωβανκ: ειναι στα 11 τωρα. Λες οτι θα παει γυρω στα 15+ για να ανακοινωσει αυξηση με discount κανα 30% χοντρικα, τουτεστιν 12 ευρω περιπου. Εκει αν ξαναμπουμε τοτε μπαινεις για να παει η μετοχη στα 20. Εμεις ποτε μπαινουμε και ποτε βγαινουμε? Αν εχω καταλαβει καλα, καλυτερα να κατσουμε στα αβγα μας και οταν η Eurobank πιασει τα 30 τοτε την κανουμε.
Καποιοι[οπαδοι της αεανης διακρατησης] μπορει να σε συμβουλευαν απλα να μπεις σε ολες τις αυξησεις και να περιμενεις!!
Δεν την βλεπω σωστη ιδεα,,η περσυνη τρομαχτικη πτωση,απομυθοποιησε νομιζω για παντα το μοντελο της διακρατησης no matter what
Στο Χρηματιστηριο οι συνθηκες αλλαζουν...το ιδιο και οι αποφασεις μας
Με το παρον σεναριο του κ.Γκαιτνερ[αυτου η ιδεα ειναι ολο αυτο]
Να το επαναλαβω η οποια οικονομικη ανακαμψη ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ στο σχεδιο του,
με την ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ανακαμψη..
η Ευρομπανκ..ναι κατω του 15 τουλαχιστον δεν μπορει να ανακοινωσει αυξηση με τα χρηματα που χρειαζεται,αλλα μια που τα λεφτα ειναι πολλα και δεν βλεπω να... προλαβαινει αυτη,τα σκαμπανεβασματα της,θαναι τρομαχτικα
Οποτε η κλεινεις οθονη και περιμενεις την τιμη στοχο η κατοχυρωνεις σταδιακα κερδη,ωστε ναχεις ρευστο για την αυξηση της,οπου και αν αυτη γινει
Ειναι ζητημα επενδυτικης στρατηγικης πλεον