neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 9:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Aggelos έγραψε:
Καλησπερα. Θα ηθελα και εγω να ευχαριστησω με την σειρα μου τον verdadeiro για τις πολυτιμες συμβουλες που μας δινει. Ειναι πραγματικα τοσο απλες στην συλληψη τους μα τοσο αποδοτικες που σε κανει να αναρωτιεσαι... Anyway...

Η ερωτηση μου ειναι η εξης Verdadeiro. Συνεχως μας λες οτι οι αυξησεις κεφαλαιου πρεπει να αντιμετωπιζονται σαν χαρμοσυνα μηνυματα και οτι πρεπει να τις ακολουθουμε κατα ποδας, μιας και οι μεγαλοι τις υποστηριζουν αρα χαμενος δεν θα βγεις. Σωστο. Που τελειωνει ομως?
Ευρωβανκ: ειναι στα 11 τωρα. Λες οτι θα παει γυρω στα 15+ για να ανακοινωσει αυξηση με discount κανα 30% χοντρικα, τουτεστιν 12 ευρω περιπου. Εκει αν ξαναμπουμε τοτε μπαινεις για να παει η μετοχη στα 20. Εμεις ποτε μπαινουμε και ποτε βγαινουμε? Αν εχω καταλαβει καλα, καλυτερα να κατσουμε στα αβγα μας και οταν η Eurobank πιασει τα 30 τοτε την κανουμε.

Καποιοι[οπαδοι της αεανης διακρατησης] μπορει να σε συμβουλευαν απλα να μπεις σε ολες τις αυξησεις και να περιμενεις!!

Δεν την βλεπω σωστη ιδεα,,η περσυνη τρομαχτικη πτωση,απομυθοποιησε νομιζω για παντα το μοντελο της διακρατησης no matter what

Στο Χρηματιστηριο οι συνθηκες αλλαζουν...το ιδιο και οι αποφασεις μας

Με το παρον σεναριο του κ.Γκαιτνερ[αυτου η ιδεα ειναι ολο αυτο]

Να το επαναλαβω η οποια οικονομικη ανακαμψη ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ στο σχεδιο του,
με την ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ανακαμψη..

η Ευρομπανκ..ναι κατω του 15 τουλαχιστον δεν μπορει να ανακοινωσει αυξηση με τα χρηματα που χρειαζεται,αλλα μια που τα λεφτα ειναι πολλα και δεν βλεπω να... προλαβαινει αυτη,τα σκαμπανεβασματα της,θαναι τρομαχτικα

Οποτε η κλεινεις οθονη και περιμενεις την τιμη στοχο η κατοχυρωνεις σταδιακα κερδη,ωστε ναχεις ρευστο για την αυξηση της,οπου και αν αυτη γινει

Ειναι ζητημα επενδυτικης στρατηγικης πλεον

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 9:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

jimbes έγραψε:
καλησπερα ,ειναι η πρωτη φορα που γραφω,θα ηθελα τη γνωμη σου για την ΠΕΙΡΑΙΩΣ,σκεφτομαι να αγορασω αλλα θεωρω οτι αυξησε την τιμη της σε πολυ συντομο χρονο.υπαρχει περιπτωση να διορθωσει εστω και λιγο για να αγορασω?

Να που εφτασε η στιγμη να με ρωτησουν για αγορα την Πειραιως πολυ πανω απο τα 12 :shock: αν τολεγα στους εραστες του 4 κυματος τον Ιουνη,με την Πειραιωτικη τσιφτικη μετοχη ,κατω απο τα 7.20 πηγε και χαμηλοτερα λιγο μετα.,δεν ξερω αν θα φωναζαν εισαγγελεα,
οπως καποιος αστειος leon που τωρα εξαφανιστηκε
αλλα για τρελλο θα με φωναζαν σιγουρα

Λοιπον φιλε μου και ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ

Οι ανοδοι οι μεγαλες ερχονται οταν ΔΕΝ τις περιμενει σχεδον κανεις!!
Το ιδιο και η περιβοητη μεγαλη διορθωση,που θαρθει καποια στιγμη
και θαναι και μεγαλη

Ποτε,,κVerdadeio??ποτε??

Ελατε...σκεφτειτο λιγουλακι!!!

Ακριβως
.....τοτε που ελαχιστοι πλεον θα θεωρησουν οτι αυτη μπορει ναρθει

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 10:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

VERD

Ενα μεγαλο μπραβο.
Ετσι απλα οπως απλος , κατανοητος και υπομονετικος εισαι και συ απεναντι σε μας.

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 06, 2009 11:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:
[

Αυτοί λένε..... και αποσύρανε 400 χιλιάρικα πρίν πέντε εργάσιμες...... απο αυτά που έμαθα και είδα !!!
Εγώ όμως που σε ακούω 4 χρόνια και τους ξέρω, ενίσχυσα θέσεις και σήμερα είμαι πολλαπλά κερδισμένος.......Μεγάλη πλάκα έχουμε απο το ένα γραφείο αυτοί πουλάνε και απο το δίπλα εγώ αγοράζω.
Σε έναν μεγαλοπελάτη μιας ΑΧΕ ο διευθυντής της πούλησε market 250χιλ την τρίτη δεν με άκουσε ο γραβατωμένος, και την άλλες μέρες αγόραζα εγώ και όλοι πουλούσαν , έπρεπε να σε σε δώ !!!
Προκαλούν τον πανικό σε μερικούς κακόμοιρους.....
Αγαπητέ ευάγγελε πήρα και ΜΙΓ για stay longer !!! Αλλωστε φέτος δεν κουνήθηκε !!
Αυτά τα πάνω-κάτω ευνοούν τους ψύχραιμους και γνωστικούς .
Το σύνθημα μας είναι ΧΑΛΑΡΑ . :twisted:
Κράτα γερά άρχοντα ευάγγελε, Μπραβίσσιμο again !!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 8:13 am 
Χωρίς σύνδεση

Verdadeiro
για ΠΕΙΡ εχεις δικιο.Ετσι ειναι οπως τα λες.
αλλα για ΟΤΕ τωρα δεν ειπες την γνωμη σου.
πως τον βλέπεις;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 10:23 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

alexaral έγραψε:
Verdadeiro
για ΠΕΙΡ εχεις δικιο.Ετσι ειναι οπως τα λες.
αλλα για ΟΤΕ τωρα δεν ειπες την γνωμη σου.
πως τον βλέπεις;

Την Καλημερα μου ,κατα αρχας

Οσο για ΟΤΕ ,φιλε μου καλε την γνωμη μου ηδη την εχω καταγραψει!!!

Αν υπαρχει σπορος αληθειας στα οσα προεκλογικα το ΠΑΣΟΚ ειπε για την περιπτωση του,,,η πορεια θαναι ...μονοδρομος :roll:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 10:32 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Η συμμετοχή των ξένων επενδυτών στην κεφαλαιοποίηση του Ελληνικού Χρηματιστηρίου στις 30/9/2009 αυξήθηκε και έφθασε σε ποσοστό το 49,8% ξεπερνώντας τη συμμετοχή των Ελλήνων επενδυτών, ενώ τον προηγούμενο μήνα είχε ανέλθει στο 48,4%. Το Σεπτέμβριο 2008 η συμμετοχή των ξένων επενδυτών ήταν στο 51,1%. Οι Έλληνες επενδυτές στις 30/9/2009 κατείχαν το 48,9% του συνόλου της κεφαλαιοποίησης των μετοχών στο Χ.Α, έναντι ποσοστού 50,3% τον περασμένο μήνα

Σημερινη ανακοινωση

Χωρις πολλα σχολια καταδεικνυει με τον καλυτερο τροπο ποιοι ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ κυριολεκτικα το Ελληνικο Χρηματιστηριο,την ωρα που οι εγχωριοι απλα παρακολουθουν αμηχανοι..ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ συνεχως

Ποιοι εχουν δικιο???

θα δουμε...θα δουμε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 11:02 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ο Ευαγγελος τσακισε επιτελους την κοντρα του 6.20 που τοσο καιρο τον ταλαιπωρουσε :D
ο πρωτος στοχος εδω γνωστος και καταγεγραμμενος!!! ;)

Η Αλαπις ισχυρα αγοραστικα σηματα για 2 μερα στην σειρα...
δεν νομιζω να αργει η ωρα και σε δαυτην

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 11:28 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημέρα αγαπητέ Verdadeiro και περαστικά.

Διάβασα με προσοχή το άρθρο που παραθέσατε σχετικά με τις Τράπεζες και τα νέα από τη Βασιλεία, τις απαραίτητες αυξήσεις Μ.Κ. κ.λπ. Επειδή τα συνέδεσα όλα αυτά με την ΠΡΟΤΟΝ και επειδή θυμάμαι αυτά που αναφέρατε πριν από δυο εβδομάδες οτι σύντομα θα ξαναδεί το προηγούμενο υψηλό της, θα ήθελα να ρωτήσω, εάν η τωρινή της κίνηση είναι μια τεχνική αντίδραση λόγω της μεγάλης συσσώρευσης (ελέφαντας να ήταν, θα είχε γεννήσει), ή εντάσσεται στις ανάγκες που αναφέρονται στο προαναφερόμενο άρθρο;
Επίσης, αν δεν είναι κούραση, θα ήθελα την εκτίμησή σας για τη συμπεριφορά της ΠΕΙΡ, στην περίπτωση που ετοιμάζεται κάποια ΑΜΚ στην ΠΡΟΤΟΝ, καθόσον μεγαλομέτοχος.

Με ευχές να είστε πάντα γερός

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 11:34 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα φίλε verdadeiro,

Καταρχάς συγχαρητήρια για την απίστευτη αίσθηση που έχεις για την αγορά. Να ομολογήσω ότι σε "αμφισβητώ" με τις επιλογές μου αρκετές φορές, όχι στα λόγια εδώ μέσα αλλά στο χαρτοφυλάκιο και μέχρι τώρα το έχω πληρώσει.... Παράδειγμα το χάρισμα της ΠΕΙΡ στα 9 και η αδράνειά μου με ΜΥΤΙΛ στα 5,8 ενώ την ήθελα κάτω από 5,5. Έχω και εγώ βλέπεις τα κολήμματά μου και αντί να αγοράσω στα 5,8 τώρα έφυγε στα 6,3 και την κοιτάω και χαζεύω...

Την ΜΟΗ όμως δεν την δίνω δεν την δίνω παρά πολύ ψηλότερα.

Στην ουσία:

1. Ποια η γνώμη σου για ΓΕΚΤΕΡΝΑ και μέχρι που μπορεί να τη δούμε?
2. Μπορούμε να δούμε ΑΛΦΑ-ΕΥΡΩΒ-ΠΕΙΡ περί των 15 ευρώ? Γιατί εκεί πάει η δουλειά. Το 9μηνο θα υποστηρίξει τις αποτιμήσεις ή οι επισφάλειες έχουν αυξηθεί? Μήπως το τελευταίο τρίμηνο θα είναι το τρίμηνο της αλήθειας?

Και μια γενικότερη ερώτηση που πάντα την είχα απορία. Γιατί απαγορεύεται το μουαγιέν κάτω και επιβάλλεται τα αντίστροφα μουαγιέν στην άνοδο?

Ευχαριστώ και καλημέρα!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 188 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: